iRobot Braava Jet M6 robotski pomivalec tal, bel

iRobot Braava Jet M6 robotski pomivalec tal, bel

Številka: 26827621
Robotski pomivalec Braava Jet M6 učinkovito očisti in obriše tla v domu. Preprosto namestite želeno krpo – bodisi za mokro ali suho čiščenje – robotski pomivalec pa poskrbi za vse drugo. Uporablja navigacijo iAdapt 3.0 s tehnologijo vSLAM in pametnim mapiranjem Imprint, čiščenje pa lahko nadzirate preko aplikacije, glasovnih pomočnikov Alexa in Google Assistant ter preko gumba Clean. Celoten opis
599,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
 
28.3. predvidena dostava na dom
 
Številka: 26827621

Predstavitev

Ključne lastnosti iRobot Braava Jet M6 robotskega pomivalca tal


 • Vrhunski povezan robotski pomivalec tal z natančnim razpršilnikom Jet in napredno navigacijo 
 • Uči se, mapira in se prilagaja vašemu domu
 • Oblika z največjim robom lahko doseže v vogale in vzdolž robov, čisti pod pohištvom in na drugih težko dostopnih mestih.
 • Mokro brisanje in suho pometanje
 • Združljiv z glasovnim asistentom in povezljiv z aplikacijo iRobot Home
 • Samodejno polnjenje in nadaljevanje
iRobot

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Sistem podlog: mokro brisanje in suho pometanje.

Pritrdite podlogo za čiščenje Braava jet® in robot samodejno izbere način čiščenja. Mokro čiščenje – mokre krpe za mokro čiščenje vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe. Pralne krpe za mokro čiščenje – te vsebujejo vlakna, ki privlačijo umazanijo in pomagajo odstraniti lepljive madeže, umazanijo* in kuhinjske maščobe. Suho pometanje – Krpe za suho pometanje uporabljajo elektrostatično silo za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov. Pralne krpe za suho pometanje – pralne krpe za suho pometanje uporabljajo mikrovlakna za prijemanje umazanije, prahu in dlak hišnih ljubljenčkov.

Čisti, ko, kjer in kot vi želite.

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja.


Navigacija na naslednji ravni.

Z navigacijo vSLAM® se m6 nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo.

Robot lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite polito kavo pred kuhinjskim pultom, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali glasovne pomoči Google ali Alexa m6 sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.

Nauči se načina vašega življenja

Robotski pomivalec tal se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogočata začetek pomivanja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno pomivanje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

Deluje z napravami, ki podpirajo asistente Google, Alexa in Siri. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. Siri je blagovna znamka Apple Inc.


Madeži ne ostajajo

Natančen razpršilnik Jet odstrani umazanijo in lepljive madeže brez pršenja po pohištvu, preprogah ali po stenah.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadarkoli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni – in se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.


Obseg dobave

 • 1 x Braava jet® m6134
 • 1 x polnilna postaja Home Base®
 • 1 x polnilnik baterije
 • 1 x začetni komplet za čiščenje
 • 1 x vzorec raztopine Braava jet™ za čiščenje tal s trdo podlago
 • 2 x krpi za za mokro čiščenje
 • 2 x krpi za suho pometanje
 • 1 x pralna krpa za mokro čiščenje
 • 1 x pralna krpa za suho pometanje

Tehnične podrobnosti

Povezljivost aplikacija iRobot Home
Način čiščenja suho brisanje, mokro brisanje
Natančno pršenje vode da
Navigacija Imprint Smart (vSLAM)
Višina sesalnika 9 cm
Območje čiščenja 93 m2
Čas delovanja: 2h 30min
Čas polnjenja 3 h
Baterija Li-Ion
Barva bela

Garancija: 2 leti