Hisense RVCLS144AB robotski sesalnik

Hisense RVCLS144AB robotski sesalnik

Številka: 23097588
Novo
Robotski sesalnik Hisense RVCLS144AB se ponaša s sesalno močjo 4000 Pa, 220 ml posodo za vodo, 500 ml posodo za prah in polnilno postajo za odstranjevanje prahu. Sesalnik omogoča sesanje, mokro brisanje in samodejno praznjenje. Polni se z litijevo baterijo, 5200 mAh. Celoten opis
599,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

28.11. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.11. predvidena dostava na dom
 
Številka: 23097588

Predstavitev

Hisense RVCLS144AB robotski sesalnik

  • Sesalnik z vrhunskim sesanjem z močjo 4 kPa in 220 ml rezervoarjem za vodo
  • Ponaša se z 5200 mAh baterijo, 3 kolesi iz gume in 2 stranskima krtačama 
  • <span style="font-size: 16px;"Sesalnik ima indikator napolnjenosti posode in baterije
  • Lahko posesa vso umazanijo, ostanke in dlake hišnih ljubljenčkov, od koder koli se skriva
  • Poganja ga BLDC motor in ima zaščiteno ohišje pred udarci
  • Upravljanje je preprosto, saj ga lahko upravljate preko aplikacije
robotski sesalnik

Super BLDC motor

Super BLDC motor

Izjemno močan 4000Pa BLEDC motor zagotavlja popolne rezultate čiščenja v vašem domu. Ponuja 3 stopnje sesalne moči na izbiro.

Inteligentna postaja za odstranjevaje prahu

Inteligentna postaja za odstranjevaje prahu

To ni samo polnilna postaja, ampak tudi pametni koš za smeti. Po temeljitem čiščenju samodejno izprazni posodo za prah. 2,5 l vrečka za prah vam omogoča čiščenje hiše brez praznjenja en teden. Zasnova 2 ventilatorjev ločuje prah od zračnega toka in zagotavlja konstantno sesalno moč, kar zagotavlja učinkovito praznjenje košare.

2-stopenjsko inteligentno čiščenje

2-stopenjsko inteligentno čiščenje

V prvem koraku bo 360° lasersko oko skeniralo postavitev prostora.. V drugem koraku robot preslika prostor in tako načrtuje poti pred začetkom čiščenja. Zahvaljujoč temu bo izračunal najučinkovitejšo pot čiščenja. Pričakuje se, da bo najprej očistila robove in nato cik-cak, ne da bi pustila kotičke in praznine, brez ponavljajočega čiščenja.


Vibracijsko sesanje

Vibracijsko sesanje

Boljše čiščenje s krpami, ki simulirajo prave gibe drgnjenja. Razcepljena mehka krpa lahko drgne do 480-krat na minuto. Elektronski rezervoar za vodo s prostornino 220 ml pa omogoča temeljito in učinkovito čiščenje tal.

Samodejna vrnitev na postajo

Samodejna vrnitev na postajo

Ni vam treba skrbeti za polnjenje robota, ko je baterija skoraj prazna. Vsakič, ko robot zaključi s čiščenjem, gre na priklopno postajo, da napolni baterijo in je pripravljen za naslednje čiščenje.

Nadzor pametne aplikacije

Enostavno daljinsko upravljanje

Uporabnik ima jasen pogled na proces čiščenja in pot čiščenja. Preko aplikacije lahko tudi natančno nadzirate stopnjo sesanja in pretok vode ter z glasom priročno upravljate osnovne funkcije čistilnega robota. Čiščenje lahko načrtujete na daljavo, urejate zemljevid in robot vam bo očistil hišo tudi ko vas ni doma. Nastavite lahko tudi navidezni zid, tako da robot nikoli ne vstopi v prepovedano območje, prav tako nastavite čas čiščenja in urnik čiščenja ter spremljate življenjsko dobo dodatkov.


Prepoznavanje vrste podlage

Prepoznavanje vrste podlage

Pri sesanju na trdih tleh robot običajno porabi manj sesalne moči, ko pa stopi na preprogo, se sesalna moč poveča na 4000 Pa. Zahvaljujoč temu bo preproga temeljito očiščena, vi pa se boste lahko popolnoma sprostili. Ko aparat zapusti preprogo, se bo moč vrnila na običajno raven.

30 kompletov senzorjev

Pravo poznavanje vašega doma

Zaščita proti trčenju, zaščita pred padcem, varnost zaklenjenega območja in več se odlično uporabljajo za optimalno čiščenje doma. Popolnoma lahko zaupate kompletom 30 senzorjev, s katerimi lahko nalogo sesanja zaupate svojemu robotu. Robot pozna vaš dom bolje kot vi sami.

Sesanje in brisanje

2v1 za popolno čiščenje

Uporaben bo ne samo za sesanje, ampak tudi za brisanje trdih tal. Elektronsko krmiljen rezervoar za vodo in tri stopnje pretoka vode so dodatne ugodnosti, ki bodo zadovoljile vse potrebe uporabnikov.


Tehnične podrobnosti:

Moč 55 W
Raven hrupa 70 dB
Barva črna
Sesalna moč 4 kPa
Posoda za prah 500 ml
Posoda za vodo 220 ml
Sesanje DA
Pomivanje DA
Rezervoar za vodo DA
Navigacijski sistem laser
Baterija 5200 mAh, litijeva baterija
Čas delovanja baterije do 150 min
Dimenzije sesalnika 35 × 35 × 9,7 cm
Teža 9 kg

Garancija: 2 leti