Hisense Hi-Move IV HVC6464A pokončni sesalnik

Hisense Hi-Move IV HVC6464A pokončni sesalnik

Številka: 5467488
Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6464A vas bo navdušil z izjemno 25,2 V baterijo, ki zagotavlja kar 60 min. učinkovitega čiščenja in močnim 400 W DC motorjem. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik, dodatno zadovoljstvo pa prinaša tudi nastavek za mokro čiščenje. S širokim naborom dodatnih krtač in nastavkov boste preprosto očistili celo stanovanje. Celoten opis
274,50 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 5467488

Predstavitev

2+3 LETA GARANCIJE

Za še več brezskrbnosti vam ob nakupu novega sesalnika Hisense zdaj podarijo skupno kar 5 let garancije.

V času akcije od 1. 10. 2023 do 31. 1. 2024 kupite izbrani sesalnik Hisense ter po nakupu aparat v roku 21 dni registrirajte preko spletnega obrazca. Po uspešno opravljeni registraciji na svoj e-poštni naslov prejmete jamstveni list, ki si ga natisnite in shranite skupaj z računom.

! POZOR: Podaljšana garancija začne teči z datumom nakupa aparata. Akcija velja le za fizične osebe.

Več si preberite na spletni strani promocije.

Hisense: 2+3 leta podaljšane garancije!

Hisense pokončni sesalnik Hi-Move IV HVC6264BK

 • Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6264BK vas bo navdušil z izjemno 25,2 V odstranljivo baterijo, ki zagotavlja kar 45 min. učinkovitega čiščenja. Zaradi tehnološko dovršene Li-Ionske 2000mAh baterije med sesanjem sesalna moč ne bo upadala. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik. Sesalnik ima 90° upogljivo cev, ki olajša čiščenje pod pohištvom, priložena pa je tudi popolnoma fleksibilna cev, ki jo lahko uporabljate za čiščenje polic s krtačo za prah ali z ozkim nastavkom. Za popolnoma čist dom, smo priložili še motorizirano univerzalno krtačo, motorizirano krtačo za tekstilne obloge, zofe in kavče, nastavek za ozke kote in krtačo za prah. Pralni filter bo učinkovito zadržal delce in poskrbel za alergijsko občutljive ljudi. Na glavi krtače je LED razsvetljava, s katero zaznavate prah. Celotno delovanje (katero izmed dveh hitrosti uporabljate, stanje napolnjenosti baterije in morebitne zamašitve krtače ali cevi) spremljate s pomočjo inteligentnega LED zaslona. 

Zadnja tehnologija Li-Ionske baterije

 • 25,2 V baterija omogoča delovanje sesalnika do 60 min na najnižji hitrosti. To pomeni, da lahko z eno baterijo posesate do 180 m2! Potem jo preprosto odstranite in polnite kjerkoli. Popolnoma izpraznjena baterija se napolni v 4 do 6 urah. 

Vzdržljiv in močan brez krtačni DC motor

400 W motor je izjemno tih in ima zelo visoko učinkovitost. Presenetil vam bo z izjemno močjo sesanja. Daljša življenjska doba zagotavlja tudi manjše stroške vzdrževanja.

Učinkovita filtracija

Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Pralni filter je nameščen v kovinskem stožčastem filtru, ki deluje kot dodatni filter, saj zagotavlja dodatno filtracijo, je vzdržljiv in pralen.


Multifunkcionalnost brez primere

Multifunkcionalnost brez primere

Ta 3 v 1 pokončni brezžični sesalnik lahko v nekaj sekundah spremenite v ročnega ali celo v sesalnik z dodatkom za mokro čiščenje. Odlična rešitev za vse posušene madeže na vaših trdih tleh. Tudi ostali dodatki bodo prišli prav – mehka krtača za trda tla, 2/1 krtača za nizke preproge; z dodanim ozkim nastavkom, malo krtačo in motorizirano malo krtačo za tekstil, v kombinaciji z zložljivo ali fleksibilno cevjo, pa boste uspešno počistili vsak kot vašega doma.

Izjemna moč ciklona

Izjemna moč ciklona

Ciklonsko delovanje zagotavlja izjemno in konstantno sesalno moč. Prah in umazanija se zbirata v posodi za prah. Enostavno in brez umazanih rok lahko posodo za prah izpraznite direktno v koš. Veseli boste precej velikega prihranka, saj nenehno nakupovanje vrečk ni potrebno.

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Čist filter prinaša dvojno korist – ohranja super učinkovitost motorja in čist zrak. Super učinkovitost vam pomagamo doseči tudi s priročno funkcijo hitrega čiščenja filtra. Po vsaki uporabi zavrtite gumb na zadnjem delu posode za prah. S tem boste počistili umazanijo iz filtra, ki bo tako vedno čist in maksimalno učinkovit.


LED prikazovalnik

Pametni LED+ prikazovalnik

Delovanje sesalnika boste lahko kontrolirali preko inteligentnega LED prikazovalnika, ki prikazuje trenutno stanje napolnjenosti baterije, hitrost delovanja (nizka, srednja ali visoka) in vas opomni, če je potrebno očistiti sesalno cev ali izprazniti posodo za prah. Ko se baterija polni, prikazuje tudi polnjenje. Pomembno pa je, da sesalnik z izpraznjenostjo baterije ne izgublja sesalne moči.

Super fleksibilnost in vodljivost

Super fleksibilnost in vodljivost

V več kot eni točki, so Hisensovi pokončni sesalniki oblikovani tako, da so izjemno lahko vodljivi. Pri sesanju držite najtežji del sesalnika v vaših rokah in imate zato popolno kontrolo nad gibi. Zglob med sesalno cevjo in krtačo je super fleksibilen in skupaj z majhnimi kolesi omogoča učinkovito sesanje tudi pod zelo nizkim pohištvom.

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Na glavi krtače je nameščenih šest LED lučk, ki razsvetljujejo tla pred sesalnikom in omogočajo natančno sesanje in brisanje brez nepotrebnega ponavljanja gibov in brez pozabljenih temnih kotov.


Vsebina pakiranja

 • stenski nosilec
 • nastavek s ščetinami
 • ozki nastavek
 • 1× pralni filter
 • gibljiva cev
 • Turbo nastavek za tekstil
 • 2 v 1 vrtljiva ščetka
 • Posoda za vodo
 • Krpa za čiščenje
 • Nastavek za mokro čiščenje

Tehnične podrobnosti

Tip: Vsestranski sesalnik 3 v 1
Baterija: Li-Ion 25.2 V
Moč motorja: 400 W
Sesalna moč: 110 W
Prostornina posode za prah: 0.5 l
Brezžično delovanje: Da
Št. celic baterije: 7
Čas delovanja: do 60 minut
Pretok zraka: 16 l/s
Dolžina cevi: 70 cm
Čas polnjenja akumulatorja: 4 ure
Nivo hrupa: 80 dB
Stopnje delovanja: 3
Dimenzije (Š x V x G) 25 × 111.2 × 25 cm
Teža: 3.5 kg
Barva: Črna

Garancija: 2 leti