Hisense Hi-Move IV HVC6264BK pokončni sesalnik

Hisense Hi-Move IV HVC6264BK pokončni sesalnik

Številka: 5457368
Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6264BK vas bo navdušil z izjemno 25,2 V baterijo, ki zagotavlja kar 45 min. učinkovitega čiščenja. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik. Sesalnik ima 90° upogljivo cev, ki olajša čiščenje pod pohištvom, priložena pa je tudi fleksibilna cev, ki jo lahko uporabljate za čiščenje polic s krtačo za prah ali z ozkim nastavkom. Za popolnoma čist dom, smo priložili še motorizirano univerzalno krtačo, motorizirano krtačo za tekstilne obloge, zofe in kavče, nastavek za ozke kote in krtačo za prah. Celoten opis
176,69 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 5457368

Predstavitev

HiSense pokončni sesalnik UP HVC6264BK

Pokonči sesalnik HiSense UP HVC6264BK se ponaša z jasnim in preglednim LED prikazovalnikom, ki je nameščen na vrhu, vam omogoča spremljanje hitrosti sesanja, prikazuje funkcije in vas opozarja na stanje napolnjenosti naprave. Opremljen je z močno LED lučjo na krtači, ki omogoča vizualno zaznavanje prahu. Praktična zasnova pa ponuja možnost uporabe 2 v 1 (pokončni ali mali ročni sesalnik) katera vam v kombinaciji z nazivno močjo motorja 150 W in sesalno močjo 32 W zagotavlja učinkovito sesanje ter vsestransko uporabo. Sesalnik oblikuje brezžično delovanje zahvaljujoč kakovostni sedem celični bateriji, ki premore delovanje do 45 minut, dolžina cevi 70 centimetrov z možnostjo prepogiba za lažje sesanje pod pohištvom in posoda za prah s prostornino 0.5 litra

HiSense UP HVC6264BK

Hisense pokončni sesalnik Hi-Move IV HVC6264BK

  • Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6264BK vas bo navdušil z izjemno 25,2 V odstranljivo baterijo, ki zagotavlja kar 45 min. učinkovitega čiščenja. Zaradi tehnološko dovršene Li-Ionske 2000mAh baterije med sesanjem sesalna moč ne bo upadala. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik. Sesalnik ima 90° upogljivo cev, ki olajša čiščenje pod pohištvom, priložena pa je tudi popolnoma fleksibilna cev, ki jo lahko uporabljate za čiščenje polic s krtačo za prah ali z ozkim nastavkom. Za popolnoma čist dom, smo priložili še motorizirano univerzalno krtačo, motorizirano krtačo za tekstilne obloge, zofe in kavče, nastavek za ozke kote in krtačo za prah. Pralni filter bo učinkovito zadržal delce in poskrbel za alergijsko občutljive ljudi. Na glavi krtače je LED razsvetljava, s katero zaznavate prah. Celotno delovanje (katero izmed dveh hitrosti uporabljate, stanje napolnjenosti baterije in morebitne zamašitve krtače ali cevi) spremljate s pomočjo inteligentnega LED zaslona. 

Multifunkcionalnost brez primere

Multifunkcionalnost brez primere

Ta 2 v 1 pokončni brezžični sesalnik lahko v nekaj sekundah spremenite v ročnega. Tudi ostali dodatki bodo prišli prav – motorizirana univerzalna krtača za trda tla, ozek nastavke za sesanje rež, krtača za prah in motorizirano malo krtačo za tekstil, zofe in kavče. Nastavke lahko kombinirate z 90° upogljivo cevjo, ki omogoča enostavno sesanje pod pohištvom ali s popolnoma fleksibilno cevjo, s katero boste brez truda dosegli vse višje police.

Zadnja tehnologija Li-Ionske baterije

Zadnja tehnologija Li-Ionske baterije

25,2 V baterija omogoča delovanje sesalnika do 45 min na najnižji hitrosti. To pomeni, da lahko z eno baterijo posesate do 130 m2! Potem jo preprosto odstranite in polnite kjerkoli. Popolnoma izpraznjena baterija se napolni v 4 do 6 urah.

Izjemna moč ciklona

Izjemna moč ciklona

Ciklonsko delovanje zagotavlja izjemno in konstantno sesalno moč. Prah in umazanija se zbirata v posodi za prah. Enostavno in brez umazanih rok lahko posodo za prah izpraznite direktno v koš. Veseli boste precej velikega prihranka, saj nenehno nakupovanje vrečk ni potrebno.


Motorizirana turbo krtača

Motorizirana turbo krtača

Tehnološko dovršena univerzalna motorizirana turbo krtača s posebej širokim območjem delovanja zagotavlja odlično sesalno moč. Učinkovito pobira umazanijo in ostanke s trdih tal in nižjih preprog. Notranjo krtačo je enostavno odstraniti iz ohišja in jo je priporočeno redno čistiti. Mehke obrobe in robovi so prijazni do vaših lesenih tal in do pohištva.

Učinkovita filtracija

Učinkovita filtracija

Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Pralni filter je nameščen v stožčastem filtru, ki deluje kot dodatni filter, saj zagotavlja dodatno filtracijo, je vzdržljiv in pralen.

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Čist filter prinaša dvojno korist – ohranja super učinkovitost motorja in čist zrak. Super učinkovitost vam pomagamo doseči tudi s priročno funkcijo hitrega čiščenja filtra. Po vsaki uporabi zavrtite gumb na zadnjem delu posode za prah. S tem boste počistili umazanijo iz filtra, ki bo tako vedno čist in maksimalno učinkovit.


LED prikazovalnik

Pametni LED prikazovalnik

Delovanje sesalnika boste lahko kontrolirali preko inteligentnega LED prikazovalnika, ki prikazuje trenutno stanje napolnjenosti baterije, hitrost delovanja (nizka ali visoka) in vas opomni, če je potrebno očistiti sesalno cev. Ko se baterija polni, prikazuje tudi polnjenje. Pomembno pa je, da sesalnik z izpraznjenostjo baterije ne izgublja sesalne moči.

Super fleksibilnost in vodljivost

Super fleksibilnost in vodljivost

V več kot eni točki so Hisensovi pokončni sesalniki oblikovani tako, da so izjemno lahko vodljivi. Pri sesanju držite najtežji del sesalnika v vaših rokah in imate zato popolno kontrolo nad gibi. Zglob med sesalno cevjo in krtačo je super fleksibilen in skupaj z majhnimi kolesi omogoča učinkovito sesanje tudi pod zelo nizkim pohištvom.

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Na glavi krtače je nameščenih šest LED lučk, ki razsvetljujejo tla pred sesalnikom in omogočajo natančno sesanje in brisanje brez nepotrebnega ponavljanja gibov in brez pozabljenih temnih kotov.


Vsebina pakiranja

  • stenski nosilec
  • nastavek s ščetinami
  • ozki nastavek
  • 1× pralni filter
  • gibljiva cev
  • Turbo nastavek za tekstil

Tehnične podrobnosti

Tip: Vsestranski sesalnik 2 v 1
Baterija: Li-Ion 21.6 V
Moč motorja: 150 W
Sesalna moč: 32 W
Prostornina posode za prah: 0.5 l
Brezžično delovanje: Da
Št. celic baterije: 7
Čas delovanja: do 45 minut
Pretok zraka: 13 l/s
Dolžina cevi: 70 cm
Čas polnjenja akumulatorja: 4 ure
Nivo hrupa: 78 dB
Stopnje delovanja: 3
Dimenzije (Š x V x G) 25 × 111.2 × 25.5 cm
Teža: 3 kg
Barva: Črna

Garancija: 2 leti