Bosch BWD421POW mokro-suhi sesalnik

Bosch BWD421POW mokro-suhi sesalnik

Številka: 2668061
Sesalnik za mokro in suho sesanje z močjo 2100 W. Bosch BWD421POW je opremljen s higienskim HEPA filtrom, rezervoarjem za vodo s prostornino 5 litrov. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Dostava Mimovrste
289 €
Vključno z DDV

Pri dobavitelju

30.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
1.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2668061

Predstavitev

BOSCH mokro-suhi sesalnik

Mokro-suhi sesalnik nemške znamke Bosch je vrhunsko oblikovana naprava. Z njim lahko čistite vse vrste podlag, zelo učinkovit je tudi na preprogah, saj ima turbo krtačo, ki temeljito odstrani vlakna, nitke in dlako. Učinkovito čiščenje preprog omogoča tudi posebna vrtljiva krtača, ki deluje zelo hitro in poravna poteptana vlakna.

Za dobro kakovost zraka skrbi HEPA filter, ki filtrira 99,95 % finih prašnih delcev, bakterij in onesnaževalcev, kar je idealno za vse ljudi z alergijami. Filter je tudi pralen, zato z njim nimate nobenih dodatnih stroškov. Izpušni zrak iz sesalnika je tako čistejši od zraka v prostoru.

BOSCH BWD421POW mokro-suhi sesalnik

Izpušni zrak bo čistejši od zraka v vašem domu. 

Verjamemo, da je dobra kakovost zraka zelo pomembna. Zadihajte s polnimi pljuči po zaslugi filtra HEPA, ki poskrbi, da je izpušni zrak čistejši od zraka v prostoru. Filtrira 99,95 % finih prašnih delcev, bakterij in osnaževalcev – idealno za alergike. *Po zaslugi pralnih filtrov nimate nobenih dodatnih stroškov. 

Izpušni zrak bo čistejši od zraka v vašem domu.

Za učinkovitejše čiščenje, predvsem na preprogah.

Za učinkovitejše čiščenje, predvsem na preprogah.

Čiščenje preprog lahko predstavlja pravi izziv. Turbo krtača s preprog temeljito odstrani vlakna, nitke in dlako. Po zaslugi posebne vrtljive krtače, ki deluje z visoko hitrostjo, poravna poteptana vlakna in bolj učinkovito očisti preproge. 

Omogoča daljši čas čiščenja brez potrebe po praznjenju rezervoarja.

Omogoča daljši čas čiščenja brez potrebe po praznjenju rezervoarja.

Si želite oprati vse preproge in oblazinjeno pohištvo v vašem domu? Po zaslugi 5-litrskega rezervoarja za vodo lahko brez prekinitev čistite dlje časa. Po potrebi se lahko rezervoar za vodo enostavno sname in izprazni. 


Dodatni pribor, posebej zasnovan za mokro in suho čiščenje. 

Običajno potrebujete za mokro in suho čiščenje različne aparate. Sesalnik AquaWash&Clean vključuje vrsto posebej zasnovanega dodatnega pribora za mokro in suho čiščenje. Zdaj lahko operete preproge in oblazinjeno pohištvo, posesate tekočino in očistite trda tla – vse to z enim sesalnikom. 


Vsebina pakiranja

  • 1× BWD421POW sesalnik
  • 1× velika šoba za pranje preprog in sesanje tekočin
  • 1× majhna šoba za pranje oblazinjenega pohištva
  • 3-delni pribor: šoba za reže, majhna šoba in šoba za zofe
  • komplet za pranje (detergent za čiščenje in nevtralizator pene)

Tehnične podrobnosti

Vhodna moč 2.100 W
Napetost 230 V
Filter HEPA higienski (pralen)
Navijanje kabla avtomatsko
Število koles 4
Volumen posode za vodo 5 l
Teža 10,4 kg

Garancija: 2 leti