Bosch BBHF214R pokončni baterijski sesalnik

Bosch BBHF214R pokončni baterijski sesalnik

Številka: 1417171
Bosch BBHF214R v enem aparatu združuje ročni in pokončni sesalnik. Omogoča brezžično čiščenje vseh tipov tal. Pohvali se lahko s časom delovanja do 35 minut. Celoten opis
149,90 €
Vključno z DDV
129,90 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1417171

Predstavitev

Bosch BBHF214R pokončni baterijski sesalnik


BBHF214R znanega proizvajalca Bosch je ročni in pokončni baterijski sesalnik v enem samem aparatu. Pohvali se lahko s posebno visoko učinkovito tehnologijo brez vrečke in krtačo AllFloor, ki dajeta izjemne rezultate čiščenja na vseh tipih tal.

Ta sesalnik odlikuje tudi Boscheva litij-ionska baterija, ki je zelo trpežna in zmogljiva. Pohvali se lahko z dolgo življenjsko dobo in kratkim časom polnjenja, saj zanj potrebujete zgolj 4–5 ur. 

BBHF214R vam omogoča čiščenje brez uporabe kabla, ki bi omejeval vaše gibanje. Je popoln hišni pomočnik za hitro čiščenje s trajno visoko zmogljivostjo, saj z enim polnjenjem deluje kar do 35 minut. Izbirate lahko med dvema stopnjama moči. Ima pralni filter in je izjemno enostaven za praznjenje posode z umazanijo. 

Bosch BBHF214R

Funkcije

Litij-ionska tehnologija Bosch

Litij-ionska tehnologija Bosch se je dokazala pri Boschevih električnih orodjih ter je sinonim za visoko učinkovitost delovanja in dolgo življenjsko dobo polnilnih baterij. Odlikuje jih izjemno dolgotrajno in učinkovito delovanje ter kratek čas polnjenja.

2 v 1 – za največjo mero prilagodljivosti

Sesalnik se lahko uporabi tudi samostojno, brez kakršnega koli dodatnega pribora. Po zaslugi ergonomsko nameščenega stikala za vklop in uravnoteženega rokovanja omogoča ročni sesalnik izjemno enostavno uporabo in upravljanje. Sesalnik je idealen tudi za hitro čiščenje miz, stolov in kavčev ali sesanje težko dostopnih mest, kot so predali ali prostor pod pohištvom. Posodo za prah in filter lahko povsem enostavno izpraznite in zamenjate.

Krtača AllFloor – en nastavek za enostavno čiščene vseh tipov tal

Vsak dom je edinstven. Motorizirana krtača AllFloor zagotavlja vidne rezultate čiščenja na vseh tipih tal, vključno s parketom, preprogami in ploščicami. Za hitre rezultate čiščenja deluje na visoki stopnji obratov (do 3500 rpm).

Postavite ga lahko v prostostoječi položaj

Brezžični sesalnik se lahko po zaslugi ozkega dizajna kompaktno shrani v katero koli nišo ali kot. Postavite ga lahko v prostostoječi položaj, kar pride resnično prav, ko želite narediti premor ali napolniti baterije aparata.

Krtača EasyClean za enostavno čiščenje

Krtačni valjček se lahko za namen čiščenja enostavno sname z nastavka za tla. Popolni rezultati so zagotovljeni ob vsaki uporabi.


Tehnične podrobnosti

Barva rdeča
Čas delovanja do 35 min
Čas polnjenja 4–5 ur
Teža 2,4 kg
Dimenzije (VxŠxD) 116 × 26,5 × 16,5 cm
Vrta filtra pralni
Frekvenca 50/60 Hz
Tip vtiča Euro vtikač brez ozeml.do 2,5
Tip baterije Li-ion

Garancija: 2 leti