Playgro ropotuljica za zvijanje z grizali Click&Twist
8,10 €

Zadnji kos!

Grizalna ropotuljica za zvijanje je odlična za pomirjanje razbolelih dlesni v obdobju rasti zob, spodbuja pa tudi motorične spretnosti, saj se ob proizvajanju zanimivih zvokov zvija v vse smeri, zaradi česar se bo otrok zelo rad igral z njo.

Playgro 24 barvitih obročkov
7,99 € 7,50 €

Zadnji kos!

Playgro 24 barvnih obročkov za igro, opazovanje barv in masažo dlesni pri otrocih, starejših od 3 mesecev.

Nuk grizalo v obliki kroga (3 - 12 mesecev)-15%
6,49 € 5,50 €

Zadnji kos!

Dodatni 20 % popust s promo kodo NUKJAN20 velja do 31.1.2020 oz. do odprodaje zalog.
Hladen obroček je uporaben za dolgotrajno hlajenje brez tekočinskega polnila. Je klasični obroček s čvrsto obliko za intenzivno masažo.
Matchstick Monkey grizalo z masažno zobno ščetko, zeleno
14,99 € 14,40 €

Grizalo Matchstick Monkey z grizenjem pomaga malčkom lajšati bolečino in otekanje dlesni. Narejeno je iz silikona, ne vsebuje BPA in je okolju prijazno. Predstavlja odličen in zabaven način prvega srečanja z zobno higieno.

Fisher-Price migajoča ropotuljica Panda
11,99 € 11,20 €

Ropotuljica še nikoli ni bila tako zabavna! Fisher-Price migajoča ropotuljica bo navdušila vašega malčka. Igračka je primerna za otroke, starejše od treh mesecev.

Minikoioi grizalo Toothee, silikon, roza
7,90 € 6,80 €

Minikoioi grizalo Toothee roza barve je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za razvijanje fine motorike vašega malčka.

Fisher-Price otroška kavna skodelica
9,99 € 9,40 €

V kavni skodelici ne boste našli mleka ali kofeina, vendar kljub temu zagotavlja veliko zabave! Ne le, da se bo skodelica lepo prilegala v otroške roke, vendar hkrati zahvaljujoč funkciji ropotanja v enem nenehno spodbuja čute otroka.