Julie Anne Long: Kaj vse sem storila za vojvodo (broširana)

Julie Anne Long: Kaj vse sem storila za vojvodo (broširana)

Številka: 1199950
Zbirka Pennyroyal Green, 5. del Ko Ian Eversea drzne razjeziti Alexandra Moncrieffa, strah vzbujajočega vojvodo, se ta domisli popolnega maščevanja – zapeljal bo Ianovo nedolžno mlajšo sestro Genevieve. Osvojil bo njeno srce … nato pa ga poteptal. Celoten opis
12,99 €
Vključno z DDV
11,76 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

24.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1199950

Predstavitev

Že leta je v središču vsemogočih čenč, toda od vseh govoric, ki krožijo o skrivnostnem in strah vzbujajočem Alexandru Moncrieffu, vojvodi Falconbridgeu, je elita prepričana le o nečem: samo bedaki si ga drznejo razjeziti. Ko Ian Eversea stori točno to, se Moncrieffe domisli popolnega maščevanja. Zapeljal bo Ianovo nedolžno mlajšo sestro Genevieve.

Genevieve pa je popolno nasprotje tistega, kar je pričakoval: mirna in resna mladenka je v resnici strastna in pametna, poleg tega pa ne skopari s pikrimi pripombami. In čeprav je tudi ona slišala marsikaj o vojvodovi temni preteklosti, je en goreč poljub dovolj, da se znajde v svetu nepredstavljive čutnosti in se slej ko prej sooči z vprašanjem: ali sploh je kaj, česar ne bi storila za vojvodo?

Šele ko bo dala ljubezni ponovno možnost, bo ugotovila, kako bogato lahko človeka obdari življenje.

»Svež glas, ki izstopa – očarljiv in navdušujoč!« – Karen Hawkins

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Hiša knjig
  • Zvrst: roman
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 448
  • Dimenzije: 10,5 × 17 cm