Unikatoy tabla 40 x 53 / 66 cm, lesena, set-50%
33,90 € 16,90 €

Odlična cena

Unikatoy lesena tabla s pripomočki dimenzij 40 × 53 / 66 cm s pisalno / risalno površino 35 × 43 cm je nastavljiva po višini. Primerna je za šolarje in predšolske otroke starosti od 3. leta.

Smoby risalna tabla 2v1, roza - Odprta embalaža1-29%
49,99 € 35,20 €

Odprta embalaža

Risalna tabla 2v1 je odličen in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi. Na njej bo otrok lahko pisal, risal in reševal matematične primere. Primerna je tako za predšolske otroke, kot tudi šolarje. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Smoby risalna tabla 2v1, roza
49,99 € 40,90 €

Risalna tabla 2v1 je odličen in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi. Na njej bo otrok lahko pisal, risal in reševal matematične primere. Primerna je tako za predšolske otroke, kot tudi šolarje.

Smoby risalna tabla 2v1, modra
49,99 € 40,96 €

Risalna tabla 2v1 je odličen in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi. Na njej bo otrok lahko pisal, risal in reševal matematične primere. Primerna je tako za predšolske otroke, kot tudi šolarje.

Woody tabla ABC s črkami, z zvitkom papirja in skodelicami
57 € 46,56 €

Novo

Dvostranska tabla z nastavljivo višino v praktični izvedbi s palico za zvitek papirja. Na eni strani je zeleno območje za pisanje s kredo, na drugi strani je belo magnetno območje za pisanje z markerjem. Nad ploščo, je vgrajen droga za pritrditev zvitek papirja, ki je lahko odvija in pobarvana na površini, ki jo zagotavljajo krovu plošč. Vključeni so tudi magneti v obliki pisem in skodelice za vodo in barve.

Woody risalna dvostranska tabla s poličko Natur, 65 cm
29,99 € 14,54 €

Woody risalna dvostranska tabla s poličko Natur višine 65 cm na eni strani ponuja belo magnetno, na drugi strani pa klasično tablo za risanje s kredami. Opremljena je s priročno odlagalno poličko.

Woody magnetna miza z živalmi, dvostranska
17 € 14,54 €

Novo

Magnetna dvostranska miza in lesena sestavljanka na temo živali in ljudi v enem. Na eni strani črno območje za pisanje s kredo, na drugi pa belo magnetno območje za pisanje z markerjem. Vsebuje številne kose, iz katerih lahko otroci ustvarijo neskončne različice slik, polnih fantazije.

Woody magnetna tabla z ABC, namizna
9,90 € 9,70 €

Novo

Obojestranska namizna tabla. Na eni strani je črna površina za pisanje s kredami, na drugi pa bela magnetna za pisanje s posebnim flomastrom. V pakiranju najdete veliko magnetnih črk, številk in znakov za vadbo tvorjenja besed in preprostih matematičnih računskih operacij, poleg tega pa še barvne krede, flomaster in gobica.

Viga lesena magnetna plošča
40,40 € 39,39 €

Ta lesena magnetna plošča ima 2 strani. Ena stran table je črna, nanjo se piše s kredami, druga stran pa je bela, nanjo pa se piše s posebnim pisalom, napisano pa se lahko kasneje pobriše. Magnetna tabla z dodatki je idealen dodatek za otroško sobo.