Mill Wi-Fi pametna vtičnica z vgrajenim termostatom (WIFISOCKET)

Mill Wi-Fi pametna vtičnica z vgrajenim termostatom (WIFISOCKET)

Številka: 1271607
Mill pametna vtičnica z vgrajenim senzorje temperature in Wi-Fi povezavo omogoča svobodno in enostavno prilagoditev temperature grelca. Celoten opis
34,89 €
Vključno z DDV
31,41 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

30.7. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
3.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1271607

Predstavitev

Wi-Fi pametna vtičnica

Pametna vtičnica Mill

Mill Wi-Fi vtičnica je specializirana za grelnike in deluje na enak način kot Millov grelnik z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom, saj vam bo senzor povedal temperaturo prostora v Millheat aplikaciji. Vgrajen senzor temperature vam omogoča različne prilagoditve temperature od koder koli, med tem, ko vam ostale običajne Wi-Fi vtičnice omogočajo samo vklop/izklop naprave. Najboljše od vsega je, da ga lahko uporabite na svojem starem in „neumnem“ grelniku, tako da vam ni treba kupiti novega.

Opomba: Brezžična vtičnica je kompatibilna z vsemi Mill grelci, razen modelom HL12 2012 Mill Glass serije, kot tudi izdelki, ki se ne smejo uporabljati brez nadzora; to sta seriji Mill konvektorskih radiatorjev in Mill kaloriferjev.


Ogravanje s stilom

Vtičnica ima vgrajen WiFi modul, preko katerega ga je mogoče nadzorovati s pritiskom na gumb preko Millheat App. Z aplikacijo lahko nadzirate različne lokacije in nastavljate stopnjo ogrevanja. Aplikacija je brezplačna in jo najdete v storitvi Google Play in Appstore. Preprosto vnesite svoj običajen urnik in aplikacija bo samodejno nastavila temperaturo za vas, tako da bo vaše življenje preprosto in udobno. 


Sistemske zahteve

  • Aplikacija: Millheat
  • WiFi specifikacije: Generation 1: 802.11b/g, 2,4 Ghz, Generation 2: 802.11b/g/n, 2,4 Ghz
  • iOS: Verzija 8 and novejša
  • Android: Verzija 4.2 and novejša

Lastnosti

  • Napredni thermostat: WiFi + App
  • Enostavna uporaba
  • Vgrajen senzor temperature

Tehnične podrobnosti

Moč 2300 W
Napredni nadzor termostata Wi-Fi + App
Barva bela
Dimenzije 34,4 × 15 × 65,6 cm

Garancija: 2 leti