Woody 3 v vrsto MAXI
17,55 € 15 €

Zadnji kos!

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

3 v vrsto za najmlajše je primerna igra za na vrt ali otroško sobo. Igralno območje je sestavljeno iz žične mreže in lesenih elementov za vsak kvadrat. Komplet vsebuje dva simbola – krog in križ

Paradiso igrača ribolov, majhen
9,10 € 7,80 €

Zadnji kos!

Igračka za majhne ribiče, ki omogoča ulov ribic. Igra je primerna za dva igralca. Paket vsebuje dve ribiški palici, osem rib in pristaniško mrežo. Igra razvija otroško domišljijo in vpelje zabavo v vaš dom.

Hape set za metanje
20,81 € 16,20 €

Zadnji kos!

Poskusite dobiti čim več točk in bodite boljši od nasprotnika! Ta preprosta igra bo zagotovo navdušila vaše najmlajše. Cilj je zadeti obroč, ki vam pri igri prinese točke – pazite da zadenete prst z isto barvo kot je obroč. Izboljšajte svoj cilj in bodite z vajo še boljši.

Boks set, 80-110 cm
19,94 € 16,20 €

Zadnji kos!

Prvi pravi boks set rokavic in boksarske vreče.

Teddies Lok in 3 puščice v toku in tarča za streljanje
8,20 €

Komplet za male lokostrelce. Obsega lok, 3 puščice, tok za puščice in tarčo. Otroci se naučijo uskladiti gibanje celega telesa in ostriti vid. Začnite lokostrelski turnir s prijatelji ali samo vadite.

TM Toys Fru Blu mehurčkasta torta
29,10 € 18,80 €

Zadnji kos!

Rojstnodnevna torba Fru Blu ustvarja tisoč mehurčkov neresničnih oblik, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili in presenetite vaše goste na rojstnodnevni zabavi.

TM Toys Fru Blu Veliki milni obroč
18,81 € 12,40 €

Z velikim obročom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

TM Toys Fru Blu polnilo 3L za milne mehurčke
11,12 € 9,40 €

Zadnji kos!

Z velikim kompletom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

TM Toys Fru Blu Blaster igrača milni mehurčki
11,50 € 7,60 €

Z velikim kompletom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

Paradiso igrača ribolov
31,18 € 27 €

Idealna igra za za majhne ribiče, ki bodo očarljivo lovili račke. Igra je primerna za 1–2 igralca. Paket vsebuje 2 ribiški palici in 6 rumenih račk. Sredi igrišča je motor s pogonom na akumulator, ki premika vodo v krog. Račke so na poti in čakajo, da jih ulovite!

Plan Toys Hodeče skodelice
10 € 9,40 €

Dve modri skodelici sta izdelani iz kakovostnega lesa in sta opremljeni z vrvjo. Stopite na skodelice in ohranite ravnotežje na napeti vrvi. Uživajte v tem zabavnem sprehodu!