4M vremenska postaja
13,99 € 13,30 €

Set za izdelavo vremenske postaje bo otroku na zabaven način predstavil dejstva o vremenu. Vremenska postaja je opremljena s številnimi funkcijami. Primerno za otroke starejše od 8 let.

SES igra Bubble Tennis
11,99 € 11,20 €

Zadnji kos!

SES igra Bubble Tennis omogoča delanje in odbijanje mehurčkov.

4M Mini solarni robot 3 v 1
19,99 € 19,10 €

Ta mini solarni robot je neverjeten, saj vsebuje kar tri različne načine delovanja!

4M čarovniški komplet
13,99 € 13,30 €

Navdušite prijatelje z 20 magičnimi triki, ob katerih boste spoznavali različne znanstvene zakonitosti.

4M letalo na solarni pogon
19,99 € 19,10 €

Zadnji kos!

Letalo na sončni pogon je primerno za otroke, ki so starejši od 8 let.

Purple Cow vodni eksperimenti
16,20 €

Zadnji kos!

Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet blagovne znamke Purple Cow vaše otroke spremeni v prave znanstvenike, ki izvajajo eksperimente v svojem zasebnem laboratoriju.

Purple Cow optične iluzije
16,20 €

Zadnji kos!

Ali je resničnost res taka, kot jo vidimo? S kompletom blagovne znamke Purple Cow boste spoznali, da si naši možgani včasih resničnost napačno razlagajo. Zato ni nujno, da tisto, kar vidimo, tudi resnično obstaja!

Safari Ltd. Življenjski cikel - Žaba
9 €

Zadnji kos!

Kako postane paglavček žaba, kje dobi noge in kaj se dogaja z repom? Sklop replik pet faz življenjskega cikla žab, izdelan s skrbnostjo in poudarkom na natančnost in podrobnosti, ki vas bo vodila skozi preoblikovanje iz jajc, skozi paglavce, paglavce brez škrg in paglavce z nogami do odrasle žabe. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Komar
9,30 €

Zadnji kos!

Kako jajce postane komar, kje dobi noge in krila? Štiri faze življenjskega cikla komarja iz jajc, ličinke, bube in odraslega komarja.
Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Tuba - Glasbeni instrumenti
10,90 €

Tuba Glasbenih inštrumentov vsebuje 8 modelov različnih glasbenih inštrumentov. Pri igranju z inštrumenti si bo otrok zlahka zapomnil kateri je kateri. Skupaj lahko poimenujete ne le posamezne inštrumente, temveč tudi njihove dele, kot so violina – telo, fretboard, zatiči, polži, izrezki epa itd.

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Mehurčki in pena
15,80 €

Ta znanstveni laboratorij daje otrokom priložnost, da da postanejo pravi raziskovalci in več ur eksperimentirajo v lastnem laboratoriju. Komplet seosredotoča na vodo, mehurčke in barve. Otroci naredijo milnico in peno, s katero lahko ustvarijo barvne mehurčke in peno. Prepustite se znanstvenemu svetu!

Safari Ltd. Življenjski cikel - Čebela
9,10 €

Vsi poznamo leteče čebele, ki hitijo iz cveta na cvet, toda kako je videti v panju? Razvojno stopnjo čebele je mogoče raziskati z ročno poslikanimi modeli iz Safari Ltd. Čudežne metamorfoze iz jajc, skozi ličinke in kokone, do odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Zeleni fižol
9,10 €

Komplet štirih realističnih in sofisticiranih modelov predstavlja štiri glavne faze življenjskega cikla rastline fižola: seme, kalitev, sadike in rastline za odrasle. Priporočljivo je, da delate z napravo na podlagi izkušenj iz praktičnega življenja in da rastlinsko seme iz semena postavite v prozorno skodelico z vlažno vato.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Metulj
9,10 €

Skupina štirih modelov predstavlja glavno stopnjo razvoja metulja migracijskega monarha iz jajc do odraslega. Metulj gre skozi enega najbolj fascinantnih razvojnih ciklov v naravi. Skupina oblik, barv in razmerij jajčnih, goseničnih, mladičkov in odraslih bo spodbudila zanimanje za spoznavanje in zabavno učenje.

Safari Ltd. Tuba - Divji zahod
10,90 €

Tuba Divji zahod vsebuje 10 figur v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri poučevanju, ki se osredotoča na zgodovino Amerike za tiste, ki niso zadovoljni le s suhim besedilom v učbenikih.
Zgodovina je lahko polna zgodb.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Morska želva
9,10 €

Vsi poznamo zgodbo o tem kako majhne želve, takoj po izvalitvi, hitijo v morje, ampak ali ste jih kdaj uspeli videti pri tej hitrosti? To vam omogoča razviti morsko želvo, ki jo je mogoče raziskati s pomočjo ročno poslikanih podrobnih modelov. Čudežne metamorfoze iz jajc, valjenja in piščancev, odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Magična zrcala
18,80 €

Večina ljudi ne premišljuje o zrcalih. Za njih je to le stvar, na kateri lahko „preverijo“ svoj videz … To za vas po eksperimentiranju s tem kompletom ne bo več veljalo! Čarobni svet zrcal je zares neverjeten. Več kot ducat eksperimentov, ki vas bodo očarali – „Neskončno zrcalo“, „Izginotje oblike“, sestavljanje lastnega kalejdoskopa. Ob pogledu na zrcala ne boste nikoli isto občutili!

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Laboratorij barv
15,60 €

Znanstveni laboratorij omogoča otrokom, da sodelujejo pri poizkusih. Otroci lahko eksperimentirajo z ustvarjanjem ledene krogle s tuneli in barvnih kombinacij (mešanje barv). Prepustite se znanstvenemu svetu!

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Mladi brodolomec
18,80 €

Ta laboratorij otroke nauči npr., kako destilirati in prečistiti vodo, kako iz rastlin pridobiti voda, narediti solarno peč, sončno uro in kompas, Morsejevo abecedo in mnogo drugega. Mali brodolomci lahko s tem kompletom preizkusijo vež kot 12 eksperimentov in nič več jih ne more presenetiti.

4M mamut

4M mamut

Ocena: 5
10,99 € 10,50 €

Sestavite 21-centimetrski model starodavnega orjaškega mamuta.

4M dinozaver tiranozaver
10,99 € 10,50 €

V setu boste našli vse potrebno za izdelavo modela okostja v velikosti 21 cm. Primerno za otroke starejše od 8 let.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Piščanec
9,10 €

Vsi vemo, da kokoši polagajo jajca, toda kako nastanejo kokoši? Štiri faze življenjskega cikla kokoši vas bodo vodile skozi to preobrazbo, iz jajc, skozi piščančje valjenje od lupine do odraslega piščanca. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

SES igra Bubble raketa
9,43 € 8,70 €

SES igra Bubble raketa bo poskrbela za veliko število čudovitih mehurčkov.

Safari Ltd. Tuba - Prazgodovinsko življenje
10,90 €

Tuba Prazgodovinsko življenje vsebuje 12 figur iz ledene dobe v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri učnih aktivnostih, ki se osredotočajo na prazgodovinsko življenje in evolucijo za tiste, ki niso zadovoljni z dolgočasnim besedilom in slikami v učbenikih.

Purple Cow mladi detektivi
16,20 €

Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet blagovne znamke Purple Cow bo vaše otroke spremenil v prave znanstvenike, ki bodo izvajali eksperimente v svojem laboratoriju.

4M pametni robot

4M pametni robot

Ocena: 5
16,99 € 16,20 €

Igrača pametni robot bo zagotovo popestril otroško igro. Robot drvi po prostoru in se zaletava v ovire.

4M hranilnik sovica
11,49 € 11 €

Hranilnik v obliki sovice. Primeren za otroke, ki so starejši od 5 let.

4M robotska roka

4M robotska roka

Ocena: 5
11,99 € 11,40 €

Oblikujte svojo robotsko roko in prestrašite prijatelje z realističnimi gibi in prijemi.

4M lebdenje in gravitacija
19,99 € 19,10 €

Premagaj gravitacijske sile in izvedi 7 neverjetnih poskusov! Izdelaj antigravitacijsko skulpturo, lebdečo vrtavko, magnetni kompas, magnetno tehtnico in magnetni izvir, naključni pogonski stroj, osebni transporter maglev. Neverjetno! 7 poskusov v eni škatli.

4M model Zemlje z luno
11,99 € 11,40 €

Model Zemlje z luno za zabavno učenje o vplivih lune na Zemljo, o nastanku mrkov, vplivu luninih men in še mnogo več.

4M Robot Bobnar
19,99 € 19,10 €

Robot Bobnar bo poskrbel, da bodo vaši najljubši zvoki zadoneli po hiši.

Teddies Dinozavrovo jajce maxi
16,80 € 12,70 €

Maxi dinozavrovo jajce, iz katerega se izleže dinozaver, ki zraste vse do velikosti 50 cm. Maxi jajce moraš le potopiti v toplo vodo in počakati, da se ti izleže dinozaver.