Philips Avent ročna prsna črpalka SCF 330/20
49,99 €

Zadnji kos!

Ročna prsna črpalka Avent SCF 330/20 s patentirano 5-listno aktivno masažno blazinico in edinstvenim sistemom za shranjevanje mleka, ne vsebuje BPA.


Philips Avent prsna črpalka mleka elektronski komplet za dojenje Natural
144,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Črpalka materinega mleka je odslej veliko bolj enostavna in prijetna. Ta elektronska črpalka materinega mleka Philips Avent ima edinstven dizajn, mehek masažni vložek in upravljanje s pritiskom enega guma. Je idealna izbira za vse mamice, ki pogosto dojijo.


ZOPA ročna prsna črpalka Basic
27,60 €

Zadnji kos!

ZOPA ročna prsna črpalka materinskega mleka Basic s 3D tehnologijo sesanje, ki je odlična in unikatna tehnologija, katera posnema naravno sesanje otroka. Zagotavlja maksimalno učinkovitost in neboleče sesanje. Za udobno držanje ima komplet dodelan sesalni ročaj in silikonsko površino, ki pripomore k dobri drži in nezdrsljivosti. Prsna črpalka je združljiva z AVENT steklenicami.


Nuvita dvojna prsna črpalka
227,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita dvojna prsna črpalko materinega mleka Materno® DUAL je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Lahko se uporablja tako v enojnem in dvojnem načinu. Omogoča enak način sesanja za obe dojki, ali prilagodite nastavitve za posamezno dojko, kot to potrebujejo mame. Poleg tega je vključena praktična torba.


Nuvita električna prsna črpalka mleka
107,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Električna prsna črpalka mleka je primerna za vsakodnevno uporabo in omogoča dve fazi sesanja, od hitrega do globokega počasnega sesanja. Sesalni nastavek je nastavljiv tudi za steklenice s širokim grlom.


Nuvita ročna prsna črpalka mleka
31,90 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje.


Nuvita ročna prsna črpalka Twist
39,50 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka Twist je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje. V komplet je tudi otroške steklenica.


ZOPA električna prsna črpalka mleka Comfy
59,50 €

ZOPA električna prsna črpalka materinskega mleka Comfy s 3D tehnologijo sesanja, ki je odlična in unikatna tehnologija, katera posnema naravno sesanje otroka. Zagotavlja maksimalno učinkovitost in neboleče sesanje. Električna prsna črpalka ima dva načina – stimulacija in sesanje. Za vsak način je mogoče regulirati vakuum moči, da bi dobili željen učinek, ki bo ustrezal prav vsaki mami ob nastavitvah, da bi ji bilo prijetno. Prsna črpalka je združljiva z AVENT steklenicami.


Tommee Tippee električna prsna črpalka
123 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Električna prsna črpalka bo poskrbela za popolno udobje, saj je oblikovana tako, da zagotavlja neomejeno kontrolo nad hitrostjo, vakuumom in ritmom črpanja.