Najdeno: 11

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Nuvita dvojna prsna črpalka
228,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita dvojna prsna črpalko materinega mleka Materno® DUAL je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Lahko se uporablja tako v enojnem in dvojnem načinu. Omogoča enak način sesanja za obe dojki, ali prilagodite nastavitve za posamezno dojko, kot to potrebujejo mame. Poleg tega je vključena praktična torba.


Nuvita električna prsna črpalka mleka
98 €

Odlična cena

Električna prsna črpalka mleka je primerna za vsakodnevno uporabo in omogoča dve fazi sesanja, od hitrega do globokega počasnega sesanja. Sesalni nastavek je nastavljiv tudi za steklenice s širokim grlom.


ZOPA ročna prsna črpalka Basic
27,70 €

ZOPA ročna prsna črpalka materinskega mleka Basic s 3D tehnologijo sesanje, ki je odlična in unikatna tehnologija, katera posnema naravno sesanje otroka. Zagotavlja maksimalno učinkovitost in neboleče sesanje. Za udobno držanje ima komplet dodelan sesalni ročaj in silikonsko površino, ki pripomore k dobri drži in nezdrsljivosti. Prsna črpalka je združljiva z AVENT steklenicami.


ZOPA električna prsna črpalka mleka Comfy
59,90 €

Trenutno ni na zalogi

ZOPA električna prsna črpalka materinskega mleka Comfy s 3D tehnologijo sesanja, ki je odlična in unikatna tehnologija, katera posnema naravno sesanje otroka. Zagotavlja maksimalno učinkovitost in neboleče sesanje. Električna prsna črpalka ima dva načina – stimulacija in sesanje. Za vsak način je mogoče regulirati vakuum moči, da bi dobili željen učinek, ki bo ustrezal prav vsaki mami ob nastavitvah, da bi ji bilo prijetno. Prsna črpalka je združljiva z AVENT steklenicami.