Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Hisense RB390N4WCE hladilnik z zamrzovalnikom

Hisense RB390N4WCE hladilnik z zamrzovalnikom

Številka: 37544533
Hisense hladilnik nudi skupno 304 l prostornine in spada v energijski razred E. Opremljen je s kakovostnimi steklenimi policami, predalom za ohranjanje svežine sadja in zelenjave ter držalom za steklenice. Napredni sistem ohlajanja zagotavlja enakomerno hlajenje po celotni notranjosti. Ponaša se z dozirnikom vode. Celoten opis
429,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovljena nizka cena

Trenutno ni na zalogi

Številka: 37544533

Predstavitev

Z registracijo do 5 let garancije

Za uveljavljanje pravice do 5-letne garancije je potrebna registracija izbranega Hisense aparata, kupljenega med 1. 1. 2023 in 31. 12. 2024, najkasneje v 60 dneh od datuma nakupa na računu.

Registracijo opravite preko spletnega obrazca ali s klicem na 03 899 7000. V kolikor registracije ne opravite, velja za vaš aparat avtomatska 2-letna tovarniška garancija.

Promocija za izbrane aparate, ki so navedeni v zgoraj omenjenem spletnem obrazcu, velja samo za fizične osebe. Več informacij in pravila najdete na povezavi.

Z registracijo do 5 let garancije

Hisense hladilnik z zamrzovalnikom

Hisense hladilnik nudi 207 l hladilnega prostora in 97 l zamrzovalnega prostora ter spada v energijski razred E. Hladilni del nudi štiri steklene police, predal, nosilec za steklenice in vratne police. Poleg tega je opremljen z rezervoarjem za vodo z dozirnikom, zaradi česar boste vedno imeli dostop do sovežujočega kozarca vode. V zamrzovalne predelu pa se nahajata dva prostorna predala. LED osvetlitev nudi boljši pregled nad vsebino hladilnika. Dodana je tudi posoda za izdelavo ledu in priročni podstavek za jajca. MultiFlow hlajenje preko večtočkovnega 3D vpihovanja zraka zagotavlja enakomerno porazdelitev hladnega zraka, da bodo živila v vsakem kotičku optimalno vzdrževana. Ponaša se z napredno tehnologijo hlajenja No Frost, ki preprečuje nabiranje zmrzali na stenah zamrzovalnika in s tem omogoča nižjo porabo električne energije. Za nastavitev in nadzor delovanje je opremljen z LED prikazovalnikom. Posebni počitniški program Go'n'Save zmanjša intenzivnost delovanja v času vaše odsotnosti, za zmanjšano porabo električne energije. Smer odpiranja vrat lahko spremenite in s tem prilagodite aparat svojemu domu. 

Hisense hladilnik z zamrzovalnikom

Tehnične podrobnosti

Skupna prostornina 304 l
Prostornina hladilnega dela 207 l
Prostornina zamrzovalnega dela 97 l
Energijski razred E
Poraba električne energije 243 kWh
Glasnost delovanja 39 dB
Čas za dvig temperature 10 h
Klimatski razred N, T, ST, SN
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24 h
Zaslon LED
Hitro zamrzovanje da
Število temperaturnih con 2
Upravljanje elektronsko
Odtajanje avtomatsko
Dimenzije (Š x V x G) 595 × 1860 × 590 mm
Teža 60 kg
Barva nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti