Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,30 cm, 6 kosov
6,60 €

Zakurite žar na vašem vrtu ter pripravite sočna nabodala s pomočjo kakovostnih igel. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,40 cm, 4 kosi
6,60 €

S kakovostnim iglami za žar boste pripravili izvrstno pečeno jed iz žara. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kitchen Artist Kitchen Artist GS65 set za žar
63,90 € 52,90 €

Kitchen Artist GS65 set za žar je v lepi darilni obliki. Ta 3-delni set z lopatko, vilicami in kleščami je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in bambusa. Orodje ima viseče kavlje.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo, 20 cm, 6 kosov
6,21 €

Sezona žara je, zato boste prav gotovo potrebovali kakovostna nabodala za dobro pripravljeno sočno meso. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Berndorf-Sandrik komplet orodja za žar, 10 delov
38,39 € 33,10 €

Odličen komplet orodja za žar je izdelan iz nerjavečega jekla in je pakiran v praktičnem aluminijastem ohišju. Nož, vilice za meso, čopič za marinado, žična krtača, klešče, obračalnik in štiri igle za žar

Kitchen Artist set za žar, 18 kosov
27,90 € 23,90 €

Appetissime Barbecue 18-delni set za žar je namenjen mojstrom žara. Visokokakovostna orodja boste zagotovo rabili pri peki na žaru. Orodje spravljeno v kovčku, je zelo praktično in priročno, enostavno prenos in shranjevanje.

Tramontina Grilling pribor za žar, 3 kosi
63,20 € 55,90 €

Tramontina Grilling pribor za žar vsebuje 3 kose: nož, vilice in prijemalko. Pribor za žar ima rezila iz nerjavečega jekla in ročaje iz temnega lesa. Ta praktični komplet visoke kakovosti se lahko pomiva v pomivalnem stroju.