Petit Lulu komplet vložkov za nedrček, vrečka za perilo in torbica
20,90 € 18,12 €

Zadnji kos!

Bambusovi vložki za nedrček, vrečka za perilo in torbica je vse del kompleta. Vsestranska torba bo praktičen pripomoček ne samo za shranjevanje vložkov za nedrček, vrečko za perilo lahko uporabite tudi za pranje drugih stvari.

ZOPA prsne blazinice za enkratno uporabo, 60 kosov
6,20 € 6,04 €

Zadnji kos!

Prsne blazinice za enkratno uporabo, 60 kosov s 3D oblikovanjem se prilagodijo obliki prsi in tako nudijo večje udobje pri nošenju. Zelo tanke, zaradi tega se boste počutili bolj udobno. Lepilni trak udobno drži blazinico na svojem mestu. Zgornji del tekstila je zračen, mehek in dobro absorbira tekočino, do 120 ml. Visoka absorbcijska sposobnost, za dnevno in nočno uporabo. Zaradi zračnega materiala ohranja kožo suho. Blazinice so pakirane samostojno, s čimer je zagotovljena največja higiena. Embalaža je izdelana iz netkanih materialov, zaradi katerih je zračna in je okolju prijazna.

Petit Lulu torba za vložke, 2 kosa - barvni Orient, turkizno pero
17,90 € 8,67 €

Zadnji kos!

Petit Lulu nepremočljiva torba za kozmetiko, kozmetične vatke ali vložke z barvitim vzorcem Orienta in turkiznega peresa, bo vaša idealna pomočnica na potovanjih in za vsakodnevne potrebe. Torba ima dimenzije 18 × 14,5 cm.

Babymoov Kiinde komplet adapterjev, 14 kosov
9,90 € 8,39 €

Komplet 7 parov plastičnih adapterjev znamke Babymoov za namestitev na vašo prsno črpalko ali cucelj na vrečki Kiinde Twist Pouch™. Ne vsebujejo ftalatov, BPA ali PVC.

Canpol babies Vložki za nedrčke za enkratno uporabo, 30 kosov
3,90 € 3,39 €

Vložki za nedrčke za enkratno uporabo, s samolepilnim trakom od znamke Canpol babies. Namenjeni so ženskam pozneje v nosečnosti in doječim materam. Ne draži občutljive kože dojk ali bradavic. Mehka vpojna plast zadrži uhajanje mleka, nepropustna zunanja plast pa preprečuje, da bi se perilo umazalo. Paket vsebuje skupno 30 kosov.

BabyOno blazinice za prsi COMFORT, 100+40 kosov-18%
8,50 € 6,90 €

Odlična cena

Vemo, kako težko je vstaviti blazinice 100 + 40 kosov in koliko mora skrbeti odrasel. Lahko pa se sprostite, ker so te blazinice blagovne znamke Baby ONO to, kar potrebujete. Ne le, da se boste znebili enega problema iz seznama skrbi, naredili boste tudi dobro delo.

XKKO prsne blazinice Organic, bele, 6 kosov
7,99 € 6,64 €

Prsne blazinice XKKO Organic so izdelane iz posebej prijetnega materiala, ki je izredno mehak in vpojen. Vložki so narejeni iz enega sloja in sicer iz zelo močnega BIO bombažnega frotirja in plasti tkanine iz poliestra s PUL prevleko, zaradi katere je blazinica izredno zračna in hkrati preprečuje vdor vlage.

DBB Remond prsne blazinice, 48 kosov
8,30 € 7,68 €

Udobne prsne blazinice za uhajanje mleka v zmernih količinah. Mehki bombaž na strani, ki je v stiku s kožo. Neprepustna plast na strani, ki je v stiku z oblačili. Povsem neopazne in maksimalno vpojne.