Little Company previjalni nahrbtnik Riga Perfo cognac, rjav
4x

Little Company previjalna torba Riga

88,71 €
70,60 €
Zadnji kos!

Previjalna torba Riga je okrašena z zanimivimi detajli, je robustnega videza in zelo praktična. Vsebuje veliko prostora in je opremljena s številnimi manjšimi predelki, v katere lahko shranite vse potrebno za nego otrok.

Dostava Mimovrste
-20%
Skip hop previjalna torba Duo Signature, črna
52x

Skip hop previjalna torba Duo Signature

75,96 €
60,70 €
Zadnji kos!

Sodobno oblikovana previjalna torba Duo Signature je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami.

Dostava Mimovrste
-49%
Hauck previjalna torba City, črna
2x

Hauck previjalna torba City

41,99 €
21,25 €
Zadnji kos!

Kakovostna previjalna torba Hauck City ima poleg veliko shranjevalnega prostora dodano tudi previjalno podlogo.

Dostava Mimovrste
-17%
Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva - Odprta embalaža

Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva - Odprta embalaža

45,68 €
37,75 €
Odprta embalaža

Bo Jungle previjalna torba B-City – je praktična torba, primerna za vsak stil, z veliko opreme. Previjalna blazina, steklenica z ovitkom, prostor za shranjevanje dud, vrečka z možnostjo zapiranja, flis odeja in številni žepi. Artikel ima odprto embalažo in je umazan, ni pa bil uporabljen. Cena je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik, siv

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik

116,90 €
Zadnji kos!

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva
18x

Bo Jungle previjalna torba B-City

46,88 €

Bo Jungle previjalna torba B-City – je praktična torba, primerna za vsak stil, z veliko opreme. Previjalna blazina, steklenica z ovitkom, prostor za shranjevanje dud, vrečka z možnostjo zapiranja, flis odeja in številni žepi.

Dostava Mimovrste
Little Company previjalna torba Sevilla knit black

Little Company previjalna torba Sevilla knit black

77,09 €
66,33 €

Sevilla je klasična in čudovita previjalna torba, ki jo boste želeli vsem pokazati! Poleg tega, je torba okrašena s pletenjem, zelo praktična in nudi veliko prostora za steklenice, plenice in druge potrebščine za nego otroka.

Dostava Mimovrste
Bambinomio previjalna torba
20x

Bambinomio previjalna torba

72,50 €
Odlična cena

Previjalna torba Baby&Beyond je prava izbira ne le za uporabnike plenic za večkratno uporabo – kompatibilna tudi s platnenimi plenicami. Ta torba bo popoln pomočnik kamorkoli se odpravljate. Ima večje število žepov, vključeni so tudi nastavki za obešanje na voziček.

Dostava Mimovrste
Pink Lining previjalna torba YUMMY MUMMY, Modre jadrnice
6x

Pink Lining torbica YUMMY MUMMY

106,88 €
96,86 €

Torbica ima dva prostorna stranska platnena žepa, ki sta okrašena z mašno in našivko. Torba ima nastavljiv ramenski trak.

Dostava Mimovrste
PacaPod Firence Pack torba, rjava

PacaPod Firence Pack torba, rjava

189,90 €
170,83 €

Eleganten in moden nahrbtnik ter torba v enem Firenze Pack znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
-20%
PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice, zlat

PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice, zlat

47,60 €
38,04 €

Nahrbtnik za mamice ima prostornino 5 l. Vsebuje 3 majhne žepe za razdelitev vaših manjših predmetov. Podloga s mikroflisom za predmete, občutljive na praskanje, kot so očala in telefon. PacaPod Freedom v zlati barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

Dostava Mimovrste
PacaPod Hartland Pack nahrbtnik, rjav

PacaPod Hartland Pack nahrbtnik

150,30 €
138,13 €

Eleganten in moden nahrbtnik Hartland Packznamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste