-15%
7AM Voyage nahrbtnik Print Stella

7AM Voyage nahrbtnik

65,90 €
55,40 €
Zadnji kos!

7 AM nahrbtnik je popoln vsakdanji lahek spremljevalec potovanja. Enostaven oprijem in nastavljivi oblazinjeni naramnici za enostavno rokovanje. Uporabite kot torbo za dojenčke ali kot običajen nahrbtnik za kateri koli dan.

Dostava Mimovrste
-16%
PacaPod previjalni nahrbtnik PICOS, črn
2x

PacaPod previjalni nahrbtnik PICOS

131,71 €
110 €
Zadnji kos!

Pacapod PICOS je previjalni nahrbtnik primeren za po mestu ali v gorah. Odlično se poda obema staršema. Če imate radi udobje in proste roke, potem je tu za vas Picos nahrbtnik! Eleganten in praktičen nahrbtnik, ki lahko visi na ročaju vozička ali na rami.

Dostava Mimovrste
-24%
PacaPod CROYDE torbica, črna

PacaPod CROYDE torbica

175,60 €
132,60 €
Zadnji kos!

Croyde je odlična torbica za vikend izlete ali daljša potovanja. Usnjeni dodatki in pozlačeni dekorativni elementi odlikujejo to torbico in ji nudijo brezčasen izgled. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

Dostava Mimovrste
Little Company previjalni nahrbtnik Riga Perfo cognac, rjav
3x

Little Company previjalna torba Riga

88,71 €
75,90 €
Zadnji kos!

Previjalna torba Riga je okrašena z zanimivimi detajli, je robustnega videza in zelo praktična. Vsebuje veliko prostora in je opremljena s številnimi manjšimi predelki, v katere lahko shranite vse potrebno za nego otrok.

Dostava Mimovrste
-36%
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

99,90 €
63,65 €
Odprta embalaža

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Tako lahko enostavno pridete do prigrizka za vašega pobalina, ob tem pa vam ni treba prebrskati celega nahrbtnika. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice zagotavljajo visoko udobje pri nošenju. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-17%
Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva - Odprta embalaža

Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva - Odprta embalaža

45,68 €
37,75 €
Odprta embalaža

Bo Jungle previjalna torba B-City – je praktična torba, primerna za vsak stil, z veliko opreme. Previjalna blazina, steklenica z ovitkom, prostor za shranjevanje dud, vrečka z možnostjo zapiranja, flis odeja in številni žepi. Artikel ima odprto embalažo in je umazan, ni pa bil uporabljen. Cena je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
-17%
Skip hop previjalna torba Duo Signature, črna
52x

Skip hop previjalna torba Duo Signature

75,96 €
62,68 €
Zadnji kos!

Sodobno oblikovana previjalna torba Duo Signature je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami.

Dostava Mimovrste
PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik, siv

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik

127,25 €
Zadnji kos!

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
-49%
Hauck previjalna torba City, črna
1x

Hauck previjalna torba City

41,99 €
21,25 €
Zadnji kos!

Kakovostna previjalna torba Hauck City ima poleg veliko shranjevalnega prostora dodano tudi previjalno podlogo.

Dostava Mimovrste
-38%
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

95,90 €
58,68 €
Odprta embalaža

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem, prav tako lahko snamete snemljivo previjalno podlogo, ki vam zagotavlja higienično previjanje otroka na katerem koli mestu. Nahrbtnik ima prostornina 36 litrov. Artikel ima odprto embalažo in je poškodovan. Poškodbe so razvidne iz priloženih fotografij, cena pa je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
Molly univerzalen previjalni nahrbtnik, črn
25x

KinderKraft Molly univerzalen previjalni nahrbtnik

37,18 €

Univerzalen in modni nahrbtnik Kinderkraft Molly je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. Ponuja 14 praktičnih žepov, skupaj s posebnimi žepi za mokre robčke, termo žepe in neprepustne žepe za mokre plenice ali umazana oblačila.

Dostava Mimovrste
-25%
previjalna torba Multipocket, črna
74x

Badabulle previjalna torba Multipocket

42,19 €
31,47 €

Torba za previjanje Badabulle Multipocket je praktična pomoč na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Pritrdite jo lahko na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste