BERGER prenosni WC Deluxe
80 €

74,99 €

Odlična cena

Mobilni kemični WC Berger Deluxe je idealno stranišče na potovanju ali kampiranju.


Kampa kemično stranišče Portaflush 20
91,32 €

84,50 €

Zadnji kos!

Kemično stranišče Portaflush 20 proizvajalca Kampa je odlično za kampiranje, karavaning, na čolnu, prireditve, ali kot začasno stranišče ob preurejanju doma.


Thetford kemikalija za prenosni kemični WC Aqua Kem Blue, 2 l
19,99 €

17,50 €

Odlična cena

Izjemno učinkovita tekočina za čiščenje mobilnih stranišč Thetford Aqua Kem Blue je obvezno čistilno sredstvo na vsakem kampiranju, saj preprečuje neprijetne vonjave, ki bi vam pokvarile počitniško vzdušje. Poleg tega spodbuja tudi razkroj fekalij in toaletnega papirja, zaradi česar je čiščenje stranišča v kamp prikolici veliko manj stresno opravilo.


Happy Green prenosni WC, 20 L
78,89 €

67,40 €

Prenosno stranišče proizvajalca Happy Green z 20 L rezervoarjem je odlično za kampiranje, karavaning, na čolnu, prireditve, ali kot začasno stranišče ob preurejanju doma.


Campingaz prenosno stranišče 20L
95,90 €

89,90 €

Prenosno kemično stranišče s kapaciteto 20L, sestavljeno iz dveh hitro in enostavno ločljivih delov. Nosilnost 130 kg.


Outwell prenosno stranišče, 10L
89,02 €

80,12 €

Prenosni WC kompaktne velikosti. Odličen dodatek za dodatno opremo, za taborjenje v izrednih razmera. Material iz polietilena je enostaven za vzdrževanje in je obstojen zelo dolgo. Sestavni del je zložljiva deska za bolj udobno domače sedenje. Prenosno stranišče s kapaciteto 10 l, ima črpalko za ročno splakovanje na zadnji strani .


Outwell prenosno stranišče, 20L
100,30 €

90,27 €

Prenosni WC kompaktne velikosti z večjo posodo. Odličen dodatek za dodatno opremo, za taborjenje v izrednih razmera. Material iz polietilena je enostaven za vzdrževanje in je obstojen zelo dolgo. Sestavni del je zložljiva deska za bolj udobno domače sedenje. Prenosno stranišče s kapaciteto 20 l, ima črpalko za ročno splakovanje na zadnji strani .


Outwell prenosno stranišče 7L Portable Toilet
50,15 €

45,13 €

Prenosna straniščna školjka za nujne potrebe, ko potuje z avtodomom in predstavlja začasno odsotnost klasičnega stranišča. Uporaben pa je tudi za domačo uporabo v izrednih razmerah. Stranišče ima veliko kapaciteto 7 l. Outwell prenosno stranišče 7L Portable Toilet je iz plastične konstrukcije z vgrajeno zložljivo rezalno desko.


Kampa prenosno stranišče Khazi
32,19 €

29,80 €

Prenosno stranišče Kampa Khazi je priročno stranišče za kampiranje, ki ga lahko uporabljate tako v šotorih kot v prikolicah, uporaben pa je tudi za domačo uporabo v izrednih razmerah.


Kampa prenosno stranišče King Khazi
39,87 €

36,90 €

Prenosno stranišče King Khazi je priročno stranišče za kampiranje, ki ga lahko uporabljate tako v šotorih kot v prikolicah, uporaben pa je tudi za domačo uporabo v izrednih razmerah.