Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Jamieson Magnezij 250 kapsule, 90 kapsul (796976)

Jamieson Magnezij 250 kapsule, 90 kapsul (796976)

Številka: 2728189
Jamieson Magnezij je izdelek, ki omogoča edinstveno absorpcijo magnezija na tržišču. Celoten opis
16,27 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 2728189

Predstavitev

Jamieson Magnezij 250 kapsule, 90 kapsul (796976)


Izdelek, ki omogoča edinstveno absorpcijo magnezija na tržišču. Na voljo je namreč v elementarni obliki magnezijevega oksida skupaj z intermediati iz t.i. Krebsovega cikla: glicerofosfatom in malatom (Krebsov cikel je energijsko proizvodni proces v celicah našega telesa in znatno poveča absorpcijo hranil). Ta edinstvena formula je zato visoko biološko razpoložljiva in tako omogoča stopnjo bio-razpoložljivosti in s tem delovanja, ki je edinstveno na tržišču.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov in sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, mišic in ohranjanju kosti in zob, k normalnemu psihološkemu delovanju. Ima vlogo pri sintezi beljakovin in pri delitvi celic.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Poreklo izdelka: Kanada.

 Jamieson Magnezij 250 kapsule, 90 kapsul (796976)

OPOZORILO

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Neto količina

90 tablet (111,8 g)


Uporaba in priporočena dnevna količina:

Dnevni vnos: 1–2 tableti dnevno, najbolje po ali med obrokom.


Vsebnost (v 1 kapsuli / PDV*):

Elementarni magnezij (iz visoko absorpcijskega vira naravnega magnezijevega kompleksa oksida, malat in glicerofosfata) 250 mg / 83,3 %
*PDV – priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:

Prevleka tablete: vodotopna celuloza, barvilo: titanov dioksid, stabilizator: polietilen glikol, emulgator: polisorbat 80, brazilski palmin vosek, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)