Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Candy ROW4966DWMCT/1-S pralno sušilni stroj

Candy ROW4966DWMCT/1-S pralno sušilni stroj

Številka: 33797538
Pralno sušilni stroj Candy ROW4966DWMCT/1-S z zmogljivostjo pranja 9 kg in zmogljivostjo sušenja 6 kg doseže 1400 obratov na minuto. Nudi 13 programov pranja in 3 programe sušenja. Ponaša se s funkcijo Slikaj in operi ter ponuja možnost WiFi povezovanja. Celoten opis
579,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
8.12. predvidena dostava na dom
 
Številka: 33797538

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy ROW4966DWMCT/1-S pralno sušilni stroj

Visoko zmogljiv pralno sušilni stroj Candy RapidÓ ROW4966DWMCT/1-S omogoča pranje in sušenje večjih količin perila, njegova zmogljivost pranja je 9 kg, zmogljivost sušenja pa 6 kg. S hitrostjo ožemanja 1400 obratov/min se uvršča v energijski razred A. Na voljo ima 13 programov pranja, od tega je kar 6 hitrih in 3 programe sušenja. Programom pranja lahko dodate funkcijo pare, ki osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. 

Pralno sušilni stroj se ponaša z novim inverter motorjem, ki zagotavlja visok izkoristek električne energije, večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo ter poskrbi za tišje delovanje. MPS+ sistem omogoča boljši učinek pranja pri nižjih temperaturah, upravljanje pa je z vrtečim gumbom Smart ring še enostavnejše. Višja in večja vrata omogočajo lažje polnjenje in praznjenje stroja, zaslon pod kotom pa zagotavlja lažje branje besedila v vašem jeziku stoje, brez sklanjanja. Posebnost je tudi funkcija Slikaj in operi, s katero lahko s pametnim telefonom slikate kup perila, stroj pa sam izbere najprimernejši program pranja. 

Candy pralno sušilni stroj

Izjemno udobje zaradi višje in večje odprtine vrat

Izjemno udobje zaradi višje in večje odprtine vrat

Višja in večja vrata, ter inovativna ergonomska oblika zaslona omogočajo udobno upravljanje brez sklanjanja. Polnjenje, praznjenje in upravljanje stroja še nikoli ni bilo tako lahko in preprosto. 

Vsakodnevno pranje še nikoli ni bilo tako hitro

Vsakodnevno pranje še nikoli ni bilo tako hitro

Z ekskluzivno funkcijo Slikaj in Operi v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo – in to kar prek pametnega telefona! Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program. Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja. 


Glavne lastnosti

 • Inverter motor
 • MPS+ sistem
 • WOOLMARK certifikat
 • Kg detektor
 • Parna funkcija
 • Zaslon v slovenščini
 • Zamik začetka pranja 0–24 h
 • Višja, večja vrata za lažje polnjenje
 • Ergonomska oblika zaslona
 • Funkcija slikaj in operi
 • Wi-Fi povezljiv
 • 3 programi sušenja
 • 13 programov pranja, med katerimi je 6 hitrih programov
 • Programi: Poseben 39', lahko likanje intenzivni, mešano in barvno 59', popoln bombaž 59', Hitri 14' 30' 44', Volna/ročno pranje, Sintetika in barvno, Izpiranje, Izčrpavanje in ožemanje, Bombaž, Eco 40–60, Pranje in sušenje, Sušenje volne, Nizka temperatura, Visoka temperatura

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Kapaciteta pranja 9 kg
Kapaciteta sušenja 6 kg
Št. programov pranja 13
Št. programov sušenja 3
Energijski razred pranja A
Energijski razred sušenja D
Hitrost ožemanja 1400 obr/min
Razred učinkovitosti ožemanja B
Glasnost delovanja 76 dB
Zaslon 4 digit
Poraba energije za pranje in ožemanje/100 ciklov 49 kWh
Poraba energije za pranje, ožemanje in sušenje/100 ciklov 308 kWh
Poraba vode za pranje in ožemanje/cikel 49 l
Poraba vode za pranje, ožemanje in sušenje/cikel 86 l
Neto teža 66 kg
Bruto teža 68 kg
Mere aparata (VxŠxG) 85 × 60 × 58 cm
Mere pakiranega aparata (VxŠxG) 89 × 65 × 63 cm

Garancija: 2 leti