Richter Czech BK.03.CM poštni nabiralnik-35%
23,34 € 14,99 €

Odlična cena

Poštni nabiralnik, ki ga je mogoče zakleniti in je dobavljen s parom ključev. Sestava iz ABS plastike bo trajala dolgo tudi v močnem dežju in neposrednem soncu. Spredaj je nalepka za vstavljanje priimka. Richter BK.03.CM glede funkcionalnosti in videza uporablja klasično obliko, ki še vedno deluje.

J.A.D. TOOLS poštni nabiralnik iz nerjavečega jekla, TX0124-32%
37 € 24,99 €

Zadnji kos!

Poštni nabiralnik iz nerjavečega jekla. Spustite in poberite pošto spredaj. Namestitev v steno ali ograjo na štirih točkah. Za notranje in zunanje okolje. Polje za ime in okno za preverjanje prejete pošte od spredaj.

Rottner poštni nabiralnik Casa, inox
33,74 €

Klasičen poštni nabiralnik Casa inox je izdelan iz brušenega nerjavečega jekla. Opremljen s ključi, tablico za ime in okenci za lažji pregled vsebine.

Rottner Jesolo poštni nabiralnik
40,93 €

Zadnji kos!

Poštni nabiralnik je izdelan iz pocinkane pločevine in se zaklepa s cilindrično ključavnico. Dimenzije nabiralnika znašajo 370 × 360 × 135 mm, dimenzija odprtine za pošto pa 215 × 40 mm.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, črn
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa, izdelan iz visokokakovostne pocinkane jeklene pločevine, je idealen pripomoček za vašo pošto.

Rottner poštni nabiralnik Tarvis, črn
27,15 €

Rottner poštni nabiralnik Tarvis črne barve se med drugim ponaša z izdelavo iz pocinkane pločevine, okencem za vpogled v notranjost, loputo na sprednji strani in imensko tablico.

Rottner poštni nabiralnik Tarvis, zelen
27,15 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Tarvis zelene barve se med drugim ponaša z izdelavo iz pocinkane pločevine, okencem za vpogled v notranjost, loputo na sprednji strani in imensko tablico.

Rottner poštni nabiralnik Como, rjav
27,15 €

Poštni nabiralnik Como prihaja v klasični obliki z odpiralno loputo na prednji in zadnji strani. Zaklepa se s cilindrično ključavnico. Dimenzije nabiralnika so 320 × 250 × 85 mm, dimenzije oprtine za pošto na prednji strani pa 210 × 35 mm.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, srebrn
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa srebrne barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, zaščitno loputo in cilindrično ključavnico.

Rottner poštni nabiralnik Cesena, rjav
21,94 € 20,71 €

Zadnji kos!

Poštni nabiralnik Cesena prihaja v klasični obliki z vratci na prednji strani in poševno streho. Dimenzije nabiralnika znašajo 250 × 210 × 70 mm, dimenzije odprtine za pošto pa 140 × 20 mm.

Rottner poštni nabiralnik JUBILEE inox
69,90 €

Odlična cena

Postni nabiralnik je inox barve in ima dimenzije 420×350×120 mm. Zaklepa se na cilindrično ključavnico z dvema ključema.

Rottner poštni nabiralnik Pisa, bel
31,36 €

Zadnji kos!

Rottner poštni nabiralnik Pisa bele barve se ponaša z izdelavo iz pocinkane jeklene pločevine, cilindrično ključavnico, zaščitno loputo in preprosto montažo.

Richter Czech BK.03.HM poštni nabiralnik-31%
23,34 € 15,99 €

Odlična cena

Poštni nabiralnik, ki ga je mogoče zakleniti in je dobavljen s parom ključev. Sestava iz ABS plastike bo trajala dolgo tudi v močnem dežju in neposrednem soncu. Spredaj je nalepka za vstavljanje priimka. Richter BK.03.HM glede funkcionalnosti in videza uporablja klasično obliko, ki še vedno deluje.

J.A.D. TOOLS poštni nabiralnik TX0150B
60,23 € 39 €

Poštni nabiralnik iz nerjavečega jekla in dodatnim prostorom za časopis. Na vrhu je reža za odlaganje pošte. Namestite ga v steno ali ograjo in ga pritrdite na štirih točkah. Za notranje in zunanje okolje.

J.A.D. TOOLS poštni nabiralnik TX0128
46,85 € 30,41 €

Poštni predal iz nerjavečega jekla s funkcionalno streho. Pošto poberete ali odložite na sprednji strani. Namestite ga v steno ali ograjo in ga pritrdite na štirih točkah, namenjen je za uporabo v notranjih in zunanjih okoljih. Na sprednji strani ima režo skozi katero lahko pogledate v nabiralnik.

VonHaus poštni nabiralnik
29,99 €

Odlična cena

VonHaus poštni nabiralnik z magnetnim pokrovom vključuje ključavnico in 2 ključa.

Rottner poštni nabiralnik Udine, bel
21,44 €

Poštni nabiralnik Rottner Udine je odlična rešitev za varno shranjevanje pošte. Izdelan je iz kakovostne jeklene pločevine ter ima nameščeno cilindrično ključavnico. Priložena sta 2 ključa.