Rosmarino ponev Black Lava Stone, 20 cm

Rosmarino ponev Black Lava Stone, 20 cm

Številka: 939002
Odlična cena
Dodatnih 20% popusta na izbrane artikle s promo kodo AVGUST20. Ponudba velja do 31. 8. 2023 oz. do odprodaje zalog.
SPonev Rosmarino Black Lava Stone je del ranga premium posode z inovativnim in tehnološko dovršenim hrapavim mineralnim premazom, ki je bil razvit v Švici. Vsa posoda iz linije Lava Stone temelji na večslojnem sistemu, s čimer je zagotovljena dolga življenjska doba ter visoka stopnja odpornosti in vzdržljivosti posode. Posoda Rosmarino Lava Stone omogoča pripravo hrane na zdrav in naraven način z minimalno količino maščob. Jed bo imela naraven in sočen okus in bo ohranila vse pomembne vitamine, vlaknine in minerale.
Celoten opis
17,43 €
16,19 €
-7%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 939002

Predstavitev

100% brez PFOA

Premaz posode Rosmarino Black Lava Stone ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Premaz ne vsebuje drugih škodljivih snovi.

western-digital

Dovršena tehnologija in videz vulkanskega kamna

S posodo je omogočen edinstven pristop h kuhanju, saj sodobna tehnologija do popolnosti sovpada z enim najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane, to je na kamnu. Dodelana tehnologija posode s premazom v videzu vulkanskega kamna omogoča naraven način kuhanja in pečenja. S to posodo hrana bo pripravljena hitro, enostavno in predvsem zdravo z malo maščobami.

Tehnološko dovršen hrapav mineralni premaz Vulcanic Surface za kuhanje brez oprijemanja

V posodi Rosmarino Black Lava Stone se vam hrana med kuhanjem ne bo oprijemala površine posode. Najnovejši neoprijemljiv mineralni premaz Vulcanic Surface je zasnovan s posebno tehnologijo, ki na dotik deluje nekoliko bolj hrapavo. Zasnovan je v Švici in ga odlikuje premium švicarska kakovost. Hrapava površina vsebuje mineralne delce, ki so po strukturi podobni vulkanskim, tako da je posoda še bolj trpežna in odporna za razliko od navadne gladke, prav tako pa je onemogočeno oprijemanje.

western-digital

Preplet švicarske premium kakovosti in sodobne tehnologije za daljšo življenjsko dobo

Premaz posode Rosmarino Black Lava Stone je razvit v Švici. S svojimi 5 trpežnimi sloji posodo postavlja na najvišji nivo kakovosti. Telo posode sestavlja debelejša plast aluminija, ki velja za izredno dober prevodnik toplote. V notranjosti ima osnovni mineralni premaz, sredinski mineralni premaz, premaz z večjimi mineralnimi delci in zadnja plast zaščitnega premaza.

western-digital

Sodobna izvedba dizajna za eleganco v vaši kuhinji

Posoda Rosmarino Black Lava Stone z modernim dizajnom odlično sovpada s celotno zasnovo posode z modernim dizajnom odlično sovpada s celotno zasnovo posode. Treba je izpostaviti ergonomsko oblikovane premium SoftTouch ročaje, ki se ne pregrevajo, tako da se pri prenašanju posode ne boste opekli.

Hrana zadrži vse potrebne vitamine in minerale

V voku Rosmarino Black Lava Stone hrana med pečenjem zadrži vse potrebne hranljive snovi. Lahko boste pripravili vse od azijskih specialitet pa do okusnih obrokov po vaših željah, vse pa bo naravno, sveže in zdravo.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • primerna za vse kuhalne površine, tudi za indukcijo
  • 100 % brez PFOA
  • kuhanje z minimalno količino maščob
  • visoka toplotna prevodnost: enakomerna razporeditev toplote po posodi za hitrejše kuhanje, prihranek na energiji
  • posebej oblikovani SoftTouch ergonomski ročaji
  • enostavno čiščenje:, tudi v pomivalnem stroju
  • dimenzije: 20 × 4,5 cm