Candy Brava CDIN 4D620PB vgradni pomivalni stroj

Candy Brava CDIN 4D620PB vgradni pomivalni stroj

Številka: 1413053
Candy vgradni pomivalni stroj CDIN 4D 620PB ima zmogljivost pomivanja 16 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred D. Ima možnost zamika vklopa in dodajanja posode po začetku programa. Celoten opis
399,90 €
370,11 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

11.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1413053

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Candy CDIN 4D 620PB

Candy CDIN 4D 620PB vgradni pomivalni stroj je izredno zmogljiv in ponuja odlične rezultate. Ima zmogljivost pomivanja 16 pogrinjkov in spada v energijski razred D. Na izbiro ponuja 9 programov pomivanja. K udobni uporabi bo prispevala funkcija zamika vklopa, s katero boste lahko prestavili čas pomivanja na čas, ki vam ustreza. Na konec programa vas bo opozoril zvočni signal, ima pa tudi indikator, ki vas bo opozoril na pomanjkanje soli. Candy stroj je izredno prilagodljiv. S pomočjo Easy Click sistema boste lahko spreminjali višino zgornje košare.


Enostavno upravljanje

Pri Candyju so oblikovali Smart Touch osebnega asistenta, ki poskrbi za inovativen način upravljanja. Naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko WiFI povezave in na voljo vam bodo številne dodatne možnosti pomivanja posode. Omogočeno vam bo nalaganje dodatnih programov, lahko boste nastavili programe po meri, preverili delovanje stroja, uporabili samočistilne programe, v pomoč pa vam bo tudi vodnik za odpravljanje težav.

Navdušil vas bo tudi kratek program pomivanja Zoom 39', ki bo posodo pomil in posušil v 39 minutah. Ima tudi funkcijo dodajanja posode. V stroj boste tako lahko umazano posodo dodali še 30 minut po začetku cikla pomivanja.

Pohvali pa se tudi z opcijo za samodejno odpiranje vrat. Ko bo po koncu pomivanja temperatura v notranjosti padla pod 40 ⁰C se bodo vrata samodejno odprla. Tako bo omogočeno naravno in učinkovito sušenje posode. 

Enostavno upravljanje

Tehnične podrobnosti

Energijski razred D
Zmogljivost pomivanja 16 pogrinjkov
Število programov 16
Zamik vklopa da
Poraba vode 10,9 l/cikel
Poraba električne energije 76 kWh/100 cikelov
Glasnost 43 dB
Dimenzije (V x Š x G) 82 × 59,8 × 55 cm
Teža 36,1 kg
Povezljivost WiFi
Učinek pomivanja A
Učinek sušenja A

Garancija: 2 leti