Smoby poganjalec Maestro z vodilom in zvokom
84,99 € 70,70 €

Poganjalec Smoby Maestro je primeren za otroke od 6. meseca dalje. Izdelan je iz kakovostne plastike in je opremljen z vodilom za starše in volanom z zvoki.

DOLU motocikel, rdeč
28,99 € 23,10 €

Zadnji kos!

Odsevni motocikel je pomočnik pri prvih korakih dirkanja. Zagotavlja dovolj podpore in pomaga pri razvoju ravnotežja. Z vožnjo otrok razvija tudi svoje mišice.

DOLU poganjalček z naslonom, rdeč
17,99 € 14,20 €

Poganjalček je pomočnik pri prvih korakih vašega otroka. Zagotavlja mu dovolj podpore in ga pomaga naučiti ohranjati ravnotežje. Na krmilu ima hupo z zvočnim učinkom. Vaš malček komaj čaka na zabavo!

Kettler poganjalec Speedy 10''
54,90 €

Poganjalec je izvrsten pripomoček za otroke, ki se želijo naučiti vožnje s kolesom. Omogoča utrjevanje ravnotežja, poleg tega pa bo otrok pridobil občutek varnosti.

Berg poganjalec s pedali GO
95 € 84,40 €

Zadnji kos!

BERG GO poganjalec je najboljša izbira za vašega otroka. Velika povezava koles in vozičkov v enem za otroke od 10 mesecev. Kolo bo raslo z vašim otrokom Ko se otrok nauči voziti in je navajen na stabilnost, se lahko uči vožnje s pomočjo zložljivih pedal.

DOLU moj prvi poganjalček z naslonom
19,99 € 15,50 €

Poganjalček je pomočnik pri prvih korakih vašega otroka. Zagotavlja mu dovolj podpore in ga pomaga naučiti ohranjati ravnotežje. Z vožnjo na poganjalčku dojenček razvija tudi svoje mišice. Odlikuje ga čudovita barvna zasnova.

Teddies poganjalček pes
17,20 €

Vesel poganjalček v obliki kužka bo vašim otrokom prinesel pravo zabavo ob gibanju. Odličen pomočnik pri prvih gibalnih aktivnostih otrok. Primerno za otroke, starejše od 18 mesecev.

Plan Toys modro kolo
58,40 €

Stabilno otroško kolo, ki otrokom omogoča zabavno vožnjo. Kolo ima štiri kolesa in je brez pedal, zaradi česar je primeren za začetno učenje. Zaradi gumijastih obročev na pnevmatikah je kolo primerno tudi za notranje prostore.

Denis poganjalec avto
17,99 € 16,20 €

Poganjalec avto z mehansko troblico, je odlična izbira, za popestritev igre vašega malčka.

Smoby poganjalec avtomobil, roza
26,40 €

Otroci bodo uživali v popolni zabavi s tem poganjalcem v obliki rožnatega avtomobila z volanom, ki je hkrati tudi hupa. Pod sedežem je nameščen praktični prostor za shranjevanje, v katerega lahko otroci shranijo igrače.

Plan Toys zeleno kolo
57,10 €

Stabilno otroško kolo, ki otrokom omogoča zabavno vožnjo. Kolo ima štiri kolesa in je brez pedal, zaradi česar je primeren za začetno učenje. Zaradi gumijastih obročev na pnevmatikah je kolo primerno tudi za notranje prostore.