KinderKraft poganjalček Balance bike Runner
44,90 €

Zadnji kos!

Leseno otroško poganjalsko kolo RUNNER z dodatki iz blagovne znamke Kinderkraft je namenjeno otrokom od 3. leta starosti. Njegova trpežna zasnova je zgrajena po najnovejšem varnostnem standardu, krmilo pa je opremljeno z volanskim blokom, kar zmanjšuje tveganje padca.

Woody poganjalec Air, leseni
68,99 € 54 €

Woody Air leseni poganjalec z močno, stabilno, lahko konstrukcijo je primeren za otroke, starejše od 3. let. Njegova nosilnost je 25 kg. Opremljen je z napihljivimi kolesi.

Woody moder, poganjalec z motivom motorja - Odprta embalaža-24%
53,22 € 40,11 €

Odprta embalaža

Poganjalec iz lesenega materiala ** v konstrukciji motornega kolesa ** v modri barvi je odličen za pripravo na prvo vožnjo s kolesom . Poganjalec se ponaša z lahko lesena konstrukcijo. Otroci pridobijo ravnotežje in se naučijo voziti. **Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

KinderKraft poganjalec Space
42,77 €

Poganjalec Space pomaga manjšim otrokom pri razvoju ravnotežja. Opremljen je z ročno zavoro, ki izboljšuje otrokovo varnost, nasloni za roke pa mu omogočajo počitek med vožnjo.

Woody poganjalec z motivom motorja, moder
53,22 € 45,50 €

Poganjalec iz lesenega materiala ** v konstrukciji motornega kolesa ** v modri barvi je odličen za pripravo na prvo vožnjo s kolesom . Poganjalec se ponaša z **lahko lesena konstrukcijo. Otroci pridobijo ravnotežje in se naučijo voziti.

KinderKraft poganjalček Runner
42,55 €

Otroški leseni poganjalček je namenjen otrokom do 3. leta starosti. Vožnja na tem kolesu je intuitivna in ponuja veliko lepih izkušenj. To je idealna priprava za pred klasično vožnjo s kolesom.

Woody poganjalec z motivom motorja, rdeč
53,22 € 45,50 €

Izločevalec iz lesnega materiala v konstrukciji motornega kolesa v rdeči barvi je odličen za pripravo na prvo vožnjo s kolesom. Poganjalec se ponaša z lahko lesena konstrukcijo. Otroci pridobijo ravnotežje in se naučijo voziti.

Teddies Cross velik poganjalček, rdeč
20,60 €

Rdeč poganjalček Cross bo vašim otrokom omogočil zabavno gibanje. Odličen pomočnik pri prvih gibalnih aktivnostih otrok. -Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Teddies Cross 2 poganjalček, rumen
16,40 €

Rumen plastični poganjalček za otroke. Poganjalček je opremljen z veliki kolesi, izdelan je iz kakovostnega odpornega materiala. Vaš mali športnik lahko na njem drvi brez omejitev.

Berg varnostna zastava za artikle Bergo Go
13,40 €

Novo

Varnostna zastava za artikle Bergo Go je zasnovana tako, da bo vaš otrok na cesti varnejši. Hitro in enostavno se pritrdi na izdelke Lahka laminat zasnova.

Falk bager z zložljivim sedežem, rumen
77,40 €

Originalno vozilo v obliki bagerja s funkcijsko roko. Izdelana je v klasični rumeni barvi iz kakovostne in trpežne plastike. Otrok lahko udobno sedi na strehi kabine in z ročico upravlja roko bagerja.

Polesie poganjalec Mig
61,01 € 53,60 €

Poganjalec je izdelan v obliki dirkalnega motocikla. Krmilo je 15 cm nad sedežem. Vožnja na njem izboljšuje splošno motorično koordinacijo, telesno pripravljenost in razvija tudi občutek za ravnotežje. Popoln trening za kolesarjenje za vse dirkače in tekmovalce.

Feber poganjalec My bike
46,90 €

Feber My bike poganjalec je kot nalašč za učenje vožnje s kolesom. My Bike je zelo lahek.

BIG bager Power Maxi Bagr
38,99 € 33,91 €

Veliki bager je izdelan iz visokokakovostne robustne plastike in se lahko zavrti za 360°. Premikajoči se bager bo navdušil vsakega graditelja. Celotna dolžina znaša cca 74/82 cm. Največja obremenitev je 50 kg.

Polesie poganjalec Motor MX-29%
50,13 € 35,34 €

Odlična cena

Poganjalec je izdelan v obliki dirkalnega motocikla. Otrok se bo zagotovo počutil kot pravi tekmovalec na tem kolesu. Vožnja na njem izboljšuje splošno motorično koordinacijo, telesno pripravljenost in razvija tudi občutek za ravnotežje.