Berg poganjalec s pedali GO
95 € 82,13 €

Zadnji kos!

BERG GO poganjalec je najboljša izbira za vašega otroka. Velika povezava koles in vozičkov v enem za otroke od 10 mesecev. Kolo bo raslo z vašim otrokom Ko se otrok nauči voziti in je navajen na stabilnost, se lahko uči vožnje s pomočjo zložljivih pedal.

Smoby otroški avto, moder
31,46 € 25,50 €

Otroci bodo uživajli z obilico varne zabave s tem nasmehnjenim avtomobilom v modri barvi z volanom, ki prav tako ponuja možnost sprehoda in potiskanje le-tega . Pod sedežem je praktična shramba, kjer lahko otroci shranjujejo svoje najljubše igrače.

Berg Palica za potiskanje BERG GO
29 €

Palica za potiskanje BERG GO. Primerno za starše. S pomočjo nastavljive palice za potiskanje boste svoje otroke imeli pod nadzorom. Teža: 0,6 kg.

Feber poganjalec Push N’GO 4v1
73 € 67,99 €

Odlična cena

Poganjalec Feber je varne izdelave in stabilnosti predstavlja otroku tudi igračo. Uporablja se ga lahko za prevoz, stolček, pripomoček za otrokove prve korake in kot poganjalec

MamaToyz Racer poganjalček in sprehajalec
84,50 €

Ta poganjalček in sprehajalec v enem ni samo praktičen, ampak ima tudi čudovit dizajn. Hitrost koles lahko prilagodite, da prilagodite sprehajalec otrokovemu razvoju. To prepreči, da bi se sprehajalec prehitro vozil in bi povzročil otrokov padec.