KinderKraft poganjalček Balance bike Runner
44,90 €

Zadnji kos!

Leseno otroško poganjalsko kolo RUNNER z dodatki iz blagovne znamke Kinderkraft je namenjeno otrokom od 3. leta starosti. Njegova trpežna zasnova je zgrajena po najnovejšem varnostnem standardu, krmilo pa je opremljeno z volanskim blokom, kar zmanjšuje tveganje padca.

Woody poganjalec Air, leseni
68,99 € 54 €

Woody Air leseni poganjalec z močno, stabilno, lahko konstrukcijo je primeren za otroke, starejše od 3. let. Njegova nosilnost je 25 kg. Opremljen je z napihljivimi kolesi.

KinderKraft poganjalček Runner
42,55 €

Otroški leseni poganjalček je namenjen otrokom do 3. leta starosti. Vožnja na tem kolesu je intuitivna in ponuja veliko lepih izkušenj. To je idealna priprava za pred klasično vožnjo s kolesom.

MamaToyz 1508771 otroški poganjalček
86,50 €

Leseni poganjalček MiniBike je namenjen malčkom od 15. meseca starosti. Prefinjen dizajn pomaga otrokom, da se pravilno razvijajo, krepijo noge in izboljšajo stabilnost. Širša prednja kolesa otrokom omogočajo dovolj stabilnosti.

MamaToyz Balance Bike otroško kolo
108,60 €

Ko se otroci naučijo hoditi, lahko napredujejo in razvijejo svojo moč in stabilnost na kolesu Balance. To ročno oblikovano leseno kolo z nastavljivo višino sedeža je idealen partner za nemoteno vožnjo.

TryBike leseni poganjalec / tricikel 4v1-22%
156 € 120,52 €

Odlična cena

Leseni poganjalec ali tricikel omogoča vašim otrokom pravo radost med premikanjem. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poganjalec nudi vašemu otroku potrebno oporo, pomaga pri razvijanju motoričnih spretnosti in koncentracije. Vaši sprehodi bodo sedaj daljši in zabavnejši.

MamaToyz Racer poganjalček in sprehajalec
84,50 €

Ta poganjalček in sprehajalec v enem ni samo praktičen, ampak ima tudi čudovit dizajn. Hitrost koles lahko prilagodite, da prilagodite sprehajalec otrokovemu razvoju. To prepreči, da bi se sprehajalec prehitro vozil in bi povzročil otrokov padec.

MamaToyz Cute Monster poganjalček
74,40 €

Cute Monster je leseni poganjalček. Vrtljivi kolesi omogočajo otrokom, da gredo v katerokoli smer. Poganjalček ima tudi idealen prostor za shranjevanje za lutko, medvedka ali druge igrače, ki jih mora dojenček imeti pri sebi.

Hape štirikolesnik
102,86 € 77,44 €

Izkušnje avanturo na štirikolesniku in pokažite kaj zmorete! Priporočamo, da najprej otrok razišče svoje motorične sposobnosti na ravni površini. Takoj, ko so pridobili zaupanje, lahko začnejo upravljati na bolj težavnem terenu. – Barva in oblika sta primerna tako za dečke kot za deklice.