Smoby otroški skuter, modra
54,99 € 48,30 €

Zadnji kos!

Otroška igrača v obliki skuterja bo očarala otroke z izvirnim francoskim dizajnom in najvišjim udobjem pri vožnji. Skuter ob prižigu s ključem proizvaja tudi mehanski zagonski zvok Cric Cric.

Mondo toys otroški tricikel Baby Walker, moder-26%
50,28 € 37,10 €

Odlična cena

Otroško luksuzno koleso s posebnim ergonomskim sedežem za udobno vožnjo. Kolesarski trening za vse manjše tekmovalce. Pomaga razviti stabilnost in koordinacijo pri otrocih.

Brumee prikolica Caree
24,99 €

Zadnji kos!

Ta priročna prikolica je idealno dopolnilo k poganjalcu Brumee. Lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem. Prikolica ima privlačno obliko s trdno konstrukcijo in odstranljivo notranjo posodo.

Berg poganjalec s pedali GO
95 € 92,90 €

Zadnji kos!

BERG GO poganjalec je najboljša izbira za vašega otroka. Velika povezava koles in vozičkov v enem za otroke od 10 mesecev. Kolo bo raslo z vašim otrokom Ko se otrok nauči voziti in je navajen na stabilnost, se lahko uči vožnje s pomočjo zložljivih pedal.

LENA Rolocikel, moder
10,94 € 8,20 €

Nova različica Lena poganjalčka Rolocikla v modri barvi je primerna za otroke od 18. meseca dalje. Poganjalček pomaga razvijati stabilnost in koordinacijo pri otrocih. Priprava na vožnje s kolesom za vse manjše tekmovalce.

KinderKraft poganjalček Balance bike RAPID Magic
68,80 €

Poganjalček Balance bike rapid Magic je hitro in lahko zasnovan za najmlajše kolesarje. Otroci se naučijo pravilno manevrirati, prav tako pa krepijo občutek ravnotežja ne bo zaostal. Krmilo ima omejeno vrtenje ter preprečuje, da bi otrok padel. Primerno za otroke od 2. leta.

Yupee poganjalec Enduro, veliki, turkizen
18,70 €

Poganjalec Enduro omogoča vašim otrokom pravo radost med premikanjem. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poganjalec nudi vašemu otroku potrebno oporo, pomaga pri razvijanju motoričnih spretnosti in koncentracije. Vaši sprehodi bodo sedaj daljši in zabavnejši.

Brumee poganjalec Driftee-40%
44,99 € 26,90 €

Odprodaja

Poganjalec Brumee ima privlačno športno obliko in trdno konstrukcijo. Na volanu je tudi hupa, kolesa pa so stabilna na kovinski osi.

Chillafish otroški poganjalček BMXie, moder
89,99 €

Odlična cena

Chillafish otroški poganjalček BMXie je izdelan iz kakovostnega materiala, ojačanega s steklenimi vlakni, in je izjemno funkcionalen. Otroku omogoča obilo zabave. Primeren je za otroke od 2. do 5. leta starosti.

Feber poganjalec My bike
46,90 €

Feber My bike poganjalec je kot nalašč za učenje vožnje s kolesom. My Bike je zelo lahek.

Spartan poganjalec Lupo, moder
44,90 €

Spartan poganjalec Lupo je primeren za otroke od 3 do 5 let. Ima 10'' platišča in udoben PVC sedež. Je modre barve.

Woody poganjalec z motivom motorja, moder
53,22 € 46,30 €

Poganjalec iz lesenega materiala ** v konstrukciji motornega kolesa ** v modri barvi je odličen za pripravo na prvo vožnjo s kolesom . Poganjalec se ponaša z **lahko lesena konstrukcijo. Otroci pridobijo ravnotežje in se naučijo voziti.

Smoby otroški avto, moder
31,46 € 26 €

Otroci bodo uživajli z obilico varne zabave s tem nasmehnjenim avtomobilom v modri barvi z volanom, ki prav tako ponuja možnost sprehoda in potiskanje le-tega . Pod sedežem je praktična shramba, kjer lahko otroci shranjujejo svoje najljubše igrače.