Kitchen Artist servirni set
26,30 €

Zadnji kos!

Komplet za serviranje gurmanske hrane je sestavljen iz lesenega pladnja iz akacijevega lesa z odstranljivim skrilavcem, mazalnim nožem iz nerjavečega jekla in treh keramičnih skledah za dobrote.

Zassenhaus servirna mizica
56,30 €

Zadnji kos!

Praktična lesena servirna mizica nam omogoča pripravo zajtrka ali drugega obroka v postelji, ter enostavno prenašanje hrane.

Koopman komplet pladnjev z ročaji, 3 kosi, iz mangovega lesa
34,70 €

Komplet 3 praktičnih pladnjev z dvema ročajema, izdelani iz mangovega lesa. Pladenj je odličen pomočnik pri serviranju in pripravi hrane. So odličen dodatek v vsakem domu. Pladnji so blagovne znamke Marex Trade, na voljo so v treh velikostih.

Kiub set 6 podstavkov (1405)
5,20 €

Kakovostni podstavki zaščitijo vašo mizo pred praskami in zasušenimi madeži raznih vrst pijač. Poleg zaščite pa vam nudijo še dekoracijo jedilne ali katere druge mize.

TimeLife servirni pladenj v videzu palete, les, 36x24 cm
9,70 € 8,90 €

Ploščica za serviranje ** iz TimeLife v obliki lesene palete ** služi za zajtrk v postelji, kavo ali samo kot dekoracijo. Svetla lesena paleta je primerno brušena, z namenom da se prepreči poškodbe. Dva niza lesenih deščic trdno držijo skupaj in omogočajo enostavno prenašanje.