TimeLife pladenj za posteljo, zložljiv, 46 cm
7,68 € 6,10 €

Izjemno praktičen pladenj za posteljo blagovne znamke TimeLife vam olajša zajtrk v postelji. Izdelan je iz utrjene plastike, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in povsem preprosto umivanje. Najdaljša stranska mera je 46 cm.

Curver pladenj Essentials
6,80 € 6,12 €

Sodobno oblikovan pladenj Curver Essentials je izdelan iz kakovostne plastike in je na voljo v štirih barvah. Uporabljali ga boste lahko obojestransko, njegove dimenzije pa znašajo 30,8 × 43 cm.

TimeLife servirni pladenj s predalom
14,28 € 9,30 €

Zadnji kos!

Eleganten servirni pladenj je odličen pripomoček za romantične zajtrke v postelji z vašo boljšo polovico.

Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 2-nadstropno
8,87 € 7,50 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.

Banquet stojalo iz porcelana SOFIA, 3-nadstropno
12,75 € 11,30 €

Stojalo iz porcelan SOFIA blagovne znamke Banquet je čudovit 3-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.

Banquet stojalo iz porcelana PURPLE, 2-nadstropno
10,03 € 9,10 €

Stojalo iz porcelan PURPLE s kakovostnim vzorcem je čudovit 2-nadstropen servirni dodatke iz porcelana, ki bo idealen za praznično mizo. Primeren je tako za božični čas kot tudi za druge praznike. Sezonsko sadje se lahko prideluje med letom.