Nerf Super Soaker Floodinator
32,99 €

26,80 €

Zadnji kos!

Več vode, bolje! Z Nerf Super Soaker dobite vsako vodno bitko. Potrudite se v ekstremnih pustolovščinah in poskrbite, da nihče ne bo ostal suh.


Nerf Vodna pištola Bottle Blitz
17 €
16,60 €

Zadnji kos!

Najbolj inovativna SuperSoaker vodna pištola Bottle Blitz je izdelana iz manjše odstranljive posodice za vodo s prostornino 460 ml, ki jo lahko odstranite. Ta pištola s črpalko strelja vodo kar do razdalje 10 m.


Nerf blaster Super Soaker Zipfire
13,99 €

9,50 €

Novo

Opremljen je s hitrim ventilom za hitro sproščanje vode. Odstranite sprožilec v vodo; ni potrebe po črpanju. Vdolbina rezervoarja premore 97 mililitrov vode. V embalaži sta vključena dva blasterja.


Nerf Super Soaker Soakzooka
29,99 €

21,70 €

Novo

Počistite s konkurenco z veliko vode iz Nerf Super Soaker. Pravi borci se borijo s tem orožjem, ki ima prostornino rezervoarja kar 1,6 l.


Paradiso vodna pištola z rezervoarjem
18,62 €

15,60 €

Vodna pištola z rezervoarjem za vodo je idealna za vroče poletne dni. Pištola deluje na črpalni mehanizem. Otrok ima rezervoar za vodo na hrbtu, iz katerega s črpalko črpa vodo v puško.


BuzzBee vodna pištola Aqua Wheel
13,10 €

Otroška vodna pištola z vrtljivim kolesom vam pomaga ustvariti še več vode. Blagovna znamka BuzzBee Aqua Wheel vam prinaša prvovrsten užitek v vsaki vodni bitki. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


BuzzBee vodna pištola Double Drench
21,90 €

Zanesljivo, taktično orožje z velikim rezervoarjem za vodo z nastavljivim vodnim curkom blagovne znamke BuzzBee Double Drench vam bo prinesla veliko zabave v vodnih bitkah. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


BuzzBee vodna pištola Drench Force
21,90 €

Zanesljiva in zahvaljujoč predelani plastiki lahka, natančna pištola BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelanje. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.


BuzzBee vodna pištola Outlaw
17,50 €

Zanesljiva in zahvaljujoč predelavi plastike tudi lahka, natančna pištola BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelišče. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.


BuzzBee vodna pištola Steady Stream X
19,70 €

Zanesljiva, hitra in iz predelanih plastičnih mas je to zelo lahka vodna pištola blagovne znamke BuzzBee Steady Stream X, ki vam bo prinesla prvovrstno zabavo pri vsaki vodni bitki. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


Unikatoy igračka Špricko
2,99 €

2,30 €

Unikatoy male barvne igračke, ki špricajo vodni curek in so idealne za vse vodne igre. V pakiranju se nahaja ena igrača. Igračka je na voljo v 12 različnih oblikah živalic.


Dohany vodna pištola z dvema rezervoarjema za vodo, 427
11,78 €

Barvna vodna pištola z dvema rezervoarjema je odlična poletna igrača. Vodna pištola vsebuje 2 rezervna rezervoarja, ki zadržita več vode in omogočita otrokom, da se lahko igrajo dlje časa. Ta igrača je zelo dobra in priljubljena predvsem v bazenih, pa tudi doma na dvorišču ali na vrtu, kjer otroci pogosto želijo osvežitev pri poletnih igrah.


BuzzBee vodna pištola Viper
15,52 €

Zanesljiva in zahvaljujoč predelavi plastike lahka, natančna pištola blagovne znamke BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelanje. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.