Unikatoy igračka Špricko
2,99 € 2,70 €

Zadnji kos!

Unikatoy male barvne igračke, ki špricajo vodni curek in so idealne za vse vodne igre. V pakiranju se nahaja ena igrača. Igračka je na voljo v 12 različnih oblikah živalic.

Nerf SuperSoaker Fortnite HC E vodna pištola
11,90 € 8,61 €

Pištola Fortnite HC E črpa navdih pri pištoli iz videoigre Fortnite, ob tem pa posnema njeno barvo in videz. Uživajte v zabavi na prostem s to vodno pištolo. Nerf Super Soaker vodna pištola drži 0,2 litra vode.

Nerf Fortnite Snobby Shotty vodna pištola
22,90 € 16,73 €

Pištola Fortnite TS-R črpa navdih pri pištoli iz Fortnite Battle Royale, ob tem pa posnema njeno barvo in videz. Uživajte v zabavi na prostem s to vodno pištolo. Nerf Super Soaker vodna pištola drži 1 liter vode.

Nerf Super Soaker Barracuda
21,91 € 17,35 €

Presenetite svojega nasprotnika v vodni bitki z dvema rezervoarjema. Nerf Super Soaker Barracuda ima kapaciteto za 1 liter vode. Orožje napolnite z vodo in začnite streljati. Svojega sovražnika boste preplavili z dvojnim tokom vode.

Denis vodna pištola, 26 cm
1,99 € 1,93 €

Plastična vodna pištola, s katero bodo poletni dnevi še zabavnejši! Z njo boste zmagali v vodnih tekmah in se ob tem nadvse zabavali. Primerna za otroke od 5 do 7 let.

Denis vodna pištola, 34 cm
2,99 € 2,91 €

Nepogrešljiv pripomoček za zunanjo igro v poletnih dneh, ki vam bo popestril vrtno zabavo. Natočite vodo, nato pa se lahko zabava prične! Primerna za otroke od 3. leta dalje

Denis vodna pištola, 29 cm
4,99 € 4,82 €

Nepogrešljiv pripomoček za zunanjo igro v poletnih dneh, ki vam bo popestril vrtno zabavo. Samo napolnite rezervoar z vodo, nato pa se lahko zabava prične! Primerna za otroke od 7. leta dalje.

Nerf SuperSoaker Fortnite Pump SG
22 € 17,80 €

Uživajte v odlični vodni zabavi s tem blasterjem, ki ga navdihuje znana video igra Fortnite. Blaster se zlahka napolni z vodo, potem morate samo ciljati in uporabiti črpanje, da poškropite nasprotnike.

Dohany vodna pištola z dvema rezervoarjema za vodo, 427
11,78 € 8,96 €

Barvna vodna pištola z dvema rezervoarjema je odlična poletna igrača. Vodna pištola vsebuje 2 rezervna rezervoarja, ki zadržita več vode in omogočita otrokom, da se lahko igrajo dlje časa. Ta igrača je zelo dobra in priljubljena predvsem v bazenih, pa tudi doma na dvorišču ali na vrtu, kjer otroci pogosto želijo osvežitev pri poletnih igrah.

Nerf SuperSoaker Fortnite SMG
22 € 17,80 €

Uživajte v odlični vodni zabavi s tem blasterjem, ki ga navdihuje znana video igra Fortnite. Blaster se zlahka napolni z vodo, potem morate samo ciljati in uporabiti črpanje, da poškropite nasprotnike.

Nerf Ultra 45 nabojev
24,50 € 19,49 €

Novo

Z NERF Ultra puščicami ustrelite dlje kot kdaj koli prej! Nove puščice Nerf imajo inovativno izboljšano konico, ki s pomočjo tehnologije Aerofin in lahke pene NERF Ultra omogoča najdaljši doseg v NERF zgodovini. V novih pištolah NERF tako dosežete strel, dolg kar 37 metrov!