BuzzBee vodna pištola Outlaw
17,50 €

Zadnji kos!

Zanesljiva in zahvaljujoč predelavi plastike tudi lahka, natančna pištola BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelišče. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.


BuzzBee vodna pištola Steady Stream X
19,70 €

Zadnji kos!

Zanesljiva, hitra in iz predelanih plastičnih mas je to zelo lahka vodna pištola blagovne znamke BuzzBee Steady Stream X, ki vam bo prinesla prvovrstno zabavo pri vsaki vodni bitki. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


BuzzBee vodna pištola Viper
17,50 €

Zadnji kos!

Zanesljiva in zahvaljujoč predelavi plastike lahka, natančna pištola blagovne znamke BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelanje. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.


BuzzBee vodna pištola Aqua Wheel
13,10 €

Zadnji kos!

Otroška vodna pištola z vrtljivim kolesom vam pomaga ustvariti še več vode. Blagovna znamka BuzzBee Aqua Wheel vam prinaša prvovrsten užitek v vsaki vodni bitki. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


Nerf Super Soaker Barracuda
21,91 €
20,90 €

Presenetite svojega nasprotnika v vodni bitki z dvema rezervoarjema. Nerf Super Soaker Barracuda ima kapaciteto za 1 liter vode. Orožje napolnite z vodo in začnite streljati. Svojega sovražnika boste preplavili z dvojnim tokom vode.


Nerf Super Soaker Piranja
7,76 €
7,40 €

Presenetite svojega tekmeca v vodni bitki s kompaktnim in lahkim orožjem Nerf Super Soaker Piranja. Orožje je optimizirano za enoročno fotografiranje. Črpanje ni potrebno, samo napolnite z vodo in pritisnite sprožilec.


Nerf Super Soaker Floodtastic, 4 kosi
29,59 €
28,20 €

Set za pravo vodno bitko. Nerf Super Soaker Floodtastic 4 kosi vsebujejo 2 veliki črpalki in 2 manjši ročni črpalki. S tem setom boste uživali v številnih vodnih zabavah!


Nerf Fortnite Snobby Shotty vodna pištola
21,90 €
21,10 €

Pištola Fortnite TS-R črpa navdih pri pištoli iz Fortnite Battle Royale, ob tem pa posnema njeno barvo in videz. Uživajte v zabavi na prostem s to vodno pištolo. Nerf Super Soaker vodna pištola drži 1 liter vode.


Paradiso vodna pištola z rezervoarjem
18,62 €

15,50 €

Vodna pištola z rezervoarjem za vodo je idealna za vroče poletne dni. Pištola deluje na črpalni mehanizem. Otrok ima rezervoar za vodo na hrbtu, iz katerega s črpalko črpa vodo v puško.


Unikatoy gasilec set + čelada luč-53%
28,90 €

13,30 €

Odlična cena

Set vsebuje različne gasilske pripomočke med njimi tudi gasilni aparat v obliki nahrbtnika ter čelado z lučko.


Denis vodna pištola, 34 cm
2,99 €

2,50 €

Nepogrešljiv pripomoček za zunanjo igro v poletnih dneh, ki vam bo popestril vrtno zabavo. Natočite vodo, nato pa se lahko zabava prične! Primerna za otroke od 3. leta dalje


Denis vodna pištola, 26 cm
1,99 €

1,70 €

Plastična vodna pištola, s katero bodo poletni dnevi še zabavnejši! Z njo boste zmagali v vodnih tekmah in se ob tem nadvse zabavali. Primerna za otroke od 5 do 7 let.


Denis vodna pištola, 29 cm
4,99 €

4,10 €

Nepogrešljiv pripomoček za zunanjo igro v poletnih dneh, ki vam bo popestril vrtno zabavo. Samo napolnite rezervoar z vodo, nato pa se lahko zabava prične! Primerna za otroke od 7. leta dalje.


Unikatoy igračka Špricko
2,99 €

2,30 €

Unikatoy male barvne igračke, ki špricajo vodni curek in so idealne za vse vodne igre. V pakiranju se nahaja ena igrača. Igračka je na voljo v 12 različnih oblikah živalic.


Nerf Super Soaker Soakzooka
29,99 €

21,80 €

Novo

Počistite s konkurenco z veliko vode iz Nerf Super Soaker. Pravi borci se borijo s tem orožjem, ki ima prostornino rezervoarja kar 1,6 l.


Nerf Super Soaker Floodinator-27%
32,99 €

23,90 €

Odlična cena

Več vode, bolje! Z Nerf Super Soaker dobite vsako vodno bitko. Potrudite se v ekstremnih pustolovščinah in poskrbite, da nihče ne bo ostal suh.


BuzzBee vodna pištola Double Drench
21,90 €

Zanesljivo, taktično orožje z velikim rezervoarjem za vodo z nastavljivim vodnim curkom blagovne znamke BuzzBee Double Drench vam bo prinesla veliko zabave v vodnih bitkah. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost in veliko zabave.


BuzzBee vodna pištola Drench Force
22 €

Zanesljiva in zahvaljujoč predelani plastiki lahka, natančna pištola BuzzBee vedno zagotavlja vrhunsko strelanje. Uživajte v poletnem vremenu z vodno pištolo in s prijatelji v parku, na vrtu ali na plaži. Tehnologija vodnega streliva zagotavlja maksimalno varnost.


Denis vodna pištola, 1 kos
2,99 €

2,50 €

Vodna pištola, ki bo nepogrešljiv pripomoček za ohladitev v vročih poletnih dneh. Dela po sistemu na poteg in s pritiskanjem izčrpava vodo. Primerna za otroke od 3. do 5. leta.


Denis vodna pištola, 30 cm
2,50 €

2,10 €

Nepogrešljiv pripomoček za zunanjo igro v poletnih dneh, ki vam bo popestril vrtno zabavo. Izbirate lahko med rdečo, zeleno in modro barvo, nato pa se lahko zabava prične! Primerna za otroke od 3. leta dalje.


Dohany vodna pištola z dvema rezervoarjema za vodo, 427
11,78 €

Barvna vodna pištola z dvema rezervoarjema je odlična poletna igrača. Vodna pištola vsebuje 2 rezervna rezervoarja, ki zadržita več vode in omogočita otrokom, da se lahko igrajo dlje časa. Ta igrača je zelo dobra in priljubljena predvsem v bazenih, pa tudi doma na dvorišču ali na vrtu, kjer otroci pogosto želijo osvežitev pri poletnih igrah.


Nerf Vodna pištola Bottle Blitz
17 €

15,06 €

Odlična cena

Najbolj inovativna SuperSoaker vodna pištola Bottle Blitz je izdelana iz manjše odstranljive posodice za vodo s prostornino 460 ml, ki jo lahko odstranite. Ta pištola s črpalko strelja vodo kar do razdalje 10 m.