Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Nerf Elite set 3 nabojev, Mega Pack-27%
10,99 €

8 €

Odlična cena

Mega paket s 3 rezervnimi naboji iz pene. Poskrbite, da boste imeli naboje vedno na zalogi. Primerni so za pištole istoimenskega proizvajalca.


Nerf pištola ELITE Infinus
90,93 €

84,91 €

Pištola za ukrepanje s kombinacijo kompaktnosti in moči za neprekinjen boj! Nerf N-Strike Elite Infinus pištola ponuja tehnologijo motorizirane hitrosti, ki samodejno spušča naboje v cev. Bobnar ostane pritrjen na pištolo, zato bojevniku ni treba odstraniti bobna, da bi ga ponovno napolnil. Tako lahko streljate naboje brez, da bi pri tem potrebovali snemati boben, vaš boj pa bo neprekinjen.


Nerf blaster ELITE Stryfe
41,99 €

32,50 €

Novi Nerf N-Strike Elite Stryfe blaster se ponaša s šestimi puščicami in vam omogoča streljanje z eno roko. Zadržite sprožilec, da vklopite motor, sprostite in hitro dosežite cilj z vsemi šestimi puščicami naenkrat.


Nerf blaster Modulus Mediator-32%
33,99 €

22,90 €

Odlična cena

Za maksimalno zmogljivost in super športne aktivnosti morate imeti svoj Nerf blaster. Sestavite svoje orožje za katero koli nalogo.


Nerf pištola ELITE Delta Trooper-31%
48,11 €

32,90 €

Odlična cena

Nerf N-Strike Elite Delta Trooper pištola je dobavljiva s snemljivim bobnom in podaljšano cevjo, ki vas bo spremljala v vaših bitkah. Raztegnite cev pištole za večjo natančnost nabojev. Raztegnite jo predvsem kadar merite na oddaljene cilje. Naboj pištole doseže do 27 metrov razdalje.


Nerf Elite puška Rough Cut
37,99 €

29,30 €

Kompaktna pištola omogoča izstrel dveh nabojev naenkrat do 23 metrov daleč. V pištolo lahko naenkrat naložimo 8 nabojev, ki jih s preprostim sistemom za naproženje lahko hitro izstrelimo enega za drugim.


Nerf Elite Hyper-Fire pištola
79,99 €

75 €

Trenutno ni na zalogi

Nerf Elite Hyper-Fire pištola opremljena z najnovejšim motornim mehanizmom, ki zagotavlja hitro streljanje 5 puščic na sekundo.


Nerf pištoli Laser Ops Pro Alphapoint, dvojno pakiranje
60,55 €

56,30 €

Trenutno ni na zalogi

Pripravite se na akcijo s tema dvema pištolama Nerf Laser Ops Alphapoint. Nerf Laser Ops igralcem ponuja vse, kar potrebujejo, da uživajo v akciji laserskega boja na novi ravni. Vsaka pištola je opremljena s svetlobnimi in zvočnimi efekti, indikatorjem življenj, s strelivom in gumbom za hitro polnjenje. Lahko jo pritrdite na pametni telefon.