Microsoft Office 365 Home (Microsoft 365 Family), 1 letna naročnina, slovenski

Ocena: 4 5 ocen Znamka: Microsoft Naša številka: 1288060

Microsoft Office 365 Home (Microsoft 365 Family), 1 letna naročnina, slovenski

Programska zbirka Microsoft Office 365 Home v slovenskem jeziku za uporabo v več računalnikih s sistemom Windows/računalnikih Mac, tabličnih računalnikih in telefonih. Zbirka za vas in vašo družino vključuje različice premium programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook. Priskrbite si 1 letno naročnino in poslujte bolj organizirano in profesionalno. Celoten opis

87.18
4 5

99,04 € Vključno z DDV
87,18 €
-11%

Naša številka: 1288060

Predstavitev

Opis artikla

Office 365 Home

Večina poslovnežev si želi, hkrati pa se od njih pričakuje, da svoje delo opravljajo profesionalno, prav takšen pa naj bi bil tudi izgled njihovih izročenih dokumentov, poročil in drugih zapiskov. Microsoft predstavlja poslovno aplikacijo za največ 6 oseb imenovano Office 365 Home v katero so vključene najnovejše in najboljše različice aplikacij Microsoft Office.

Ob sklenitvi naročnine pridobite dostop do najnovejših različic premium programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook in drugih, poleg tega pa še Publisher in Access, vendar le za računalnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Najboljše lastnosti

Office 365 Home je na voljo za računalnike s sistemom Windows, računalnike Mac, tablične računalnike s sistemom Windows, Windows Phone ter za sistema iOS in Android. Programska oprema je v slovenskem jeziku.

Z registracijo in nakupom paketa ste upravičeni do 1 letne naročnine, s samodejnim podaljševanjem do preklica, obenem pa prejmete še pravico do 1 TB shrambe v oblaku na osebo in neomejen dostop do posodobitev. Dokumente si oglejte, jih urejajte in ustvarjajte z naprednimi načini oblikovanja in funkcijami soustvarjanja, ki so optimizirani za mobilne telefone in tablične računalnike.


Tehnične podrobnosti

 • Skupna raba za vso družino – do največ 6 oseb
 • Za uporabo v več računalnikih s sistemom Windows/računalnikih Mac, tabličnih računalnikih in telefonih
 • Različice premium programov Word, Excel, PowerPoint in Outlook, poleg tega pa še Publisher in Access, a le za računalnike s sistemom Windows
 • Sodelovanje z drugimi pri dokumentih v spletu
 • Optimizirane mobilne aplikacije
 • Vedno povezani s Skypom
 • 1 TB shrambe v oblaku v storitvi OneDrive z dodatno varnostjo na osebo
 • Stalen dostop do posodobitev
 • Tehnična podpora prek klepeta ali telefona z Microsoftovimi strokovnjaki
 • Enoletna naročnina s samodejnim podaljšanjem
 • V slovenskem jeziku

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta programske opreme Pisarniške aplikacije
Trajanje licence / Trajanje do 12 mesecev
Proizvajalec Microsoft