DOMO B3971 aparat za peko kruha

DOMO B3971 aparat za peko kruha

Številka: 2722422
ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane male gospodinjske aparate znamke Domo s promo kodo 23MDW9SI72 (velja od 11. 9. do 1. 10. 2023 oz. do odprodaje zalog)!
Domo Aparat za peko kruha B3971 je v celoti izdelan iz nerjavečega jekla in se ponaša z zmogljivostjo peke do 1 kg kruha. Ponuja 18 prednastavljenih programov in je primeren tudi za peko peciva brez glutena. Posoda in kavelj imata površino proti sprijemanju. V paketu so tudi merilna žlička, merilna skodelica za vodo in kavelj.
Celoten opis
145,19 €
Dostava Mimovrste
116,15 € s kodo
23MDW9SI72

Pri dobavitelju

2.10. predviden osebni prevzem
 
4.10. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2722422

Predstavitev

Domo B3971 aparat za peko kruha


Domo Aparat za peko kruha B3971 je v celoti izdelan iz nerjavečega jekla in se ponaša z zmogljivostjo peke do 1 kg kruha. Ponuja 18 prednastavljenih programov in je primeren tudi za peko peciva brez glutena. Posoda in kavelj imata površino proti sprijemanju. Možnost zamika zagona za izbrane programe do 15 ur vam omogoča popolno prilagoditev peke. Uporabite ga lahko za gnetenje, vzhajanje ali peko končnega testa. V paketu so tudi merilna žlička, merilna skodelica za vodo in kavelj.

Domo

  Lastnosti

  Pripravite svež kruh na različne načine

  Aparat ima 18 samodejnih programov, s katerimi lahko svež kruh pripravite na različne načine. Če se vam mudi, boste potrebovali hiter program peke. In če vam noben ne ustreza, boste podrobno nastavili svoj program. Med 3 nivoji (svetlo, srednje, temno) lahko izberete stopnjo zapečenosti skorje. Odloženi začetek omogoča zamik vklopa aparata do 15 ur, tako da se lahko zjutraj prepustite slastnemu vonju sveže pečenega kruha. Zvočni signal vas opozori na konec programa in če naprave takoj ne izklopite, bo končno pecivo še eno uro toplo.

  Avtomatski podajalnik dodatnih sestavin

  Program preprosto zaženete in vam ni treba ničesar več skrbeti. Aparat sam zamesi testo, vzhajalo bo na pravi temperaturi in ob pravem času dodalo še druge dodatne sestavine. Na koncu peke vas bo aparat opozoril z zvočnim signalom in če ga ne izklopite, vam bo eno uro po peki ogreval kruh, da ga boste lahko kasneje vzeli kot sveže pečenega.

  Enostavno in pregledno upravljanje

  Zahvaljujoč velikemu in jasnemu LCD zaslonu z visoko ločljivostjo imate vedno popoln pregled poteka posameznih faz izbranega programa in preostali čas do njegovega konca. Skozi stekleno okno na pokrovu lahko enostavno spremljate in nadzirate postopek priprave, ne da bi morali odpreti aparat. Gumbi za hitro izbiranje olajšajo iskanje najbolj uporabljenih programov gnetenja in pečenja. Če ne izberete nobenega od prednastavljenih programov, lahko podrobno nastavite svoj samodejni program. S tem lahko z natančnostjo minute izberete vse faze od gnetenja do vzdrževanja temperature po peki.

  Tehnične podrobnosti

  Vrsta pripomočka za peko kruha
  Teža kruha 500 g, 750 g ali 1000 g
  Število programov peke 18
  Časovnik do 15 ur
  Dozirnik za dodatne sestavine da
  Samodejno pogrevanje da
  Material ohišja nerjaveče jeklo
  Število stopenj zapečenosti skorje 3
  Zaslon LCD
  Moč 500 W
  Priloženi dodatki merilna skodelica, merilna žlička, knjižica z recepti

  Garancija: 2 leti