Deuter pasna torbica Belt I
22,99 €

Zadnji kos!

Priročna manjša torba, ki omogoča enostavno namestitev in nemoteno nošenje. Primerna je za različne športne aktivnosti, kot tudi samo za sprehod po mestu.


Deuter pasna torbica Belt I, modra
17,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Priročna manjša torba, ki omogoča enostavno namestitev in nemoteno nošenje. Primerna je za različne športne aktivnosti, kot tudi samo za sprehod po mestu.


Deuter pasna torbica Pulse 3
49,99 €

Novo

Priročna pasna torbica z več predali je odlična za kolesarjenje, pohodništvo ali vsakodnevno uporabo.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, modra
29,99 €

26,99 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo ob vseh športnih aktivnostih.


Dakine torbica za okoli pasu Hip Pack Black
21,95 €

15,80 €

Torbica za okoli pasu Dakine Hip Pack Black vsebuje dva žepa na zadrgo. Notranjost enega od žepov je izdelana iz flis materiala za varno shranjevanje očal. Zaradi nastavljivega pasu je velikost univerzalna.


Adidas R Media Armp Energy S17/Reflec Silver NS
29,59 €

22,50 €

Adidas R Media Armp je trak za na roko za vaš telefon ali predvajalnik. Zaradi njega ga boste imeli vedno na dosegu roke in varno pritrjenega tako, da vas ne bo motil pri gibanju.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, črna
29,99 €

28,49 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo pri vseh športnih aktivnostih.


Lowe Alpine torba za okoli pasu Lightflite Hydro
29,69 €

27,67 €

Lightflite Hydro je torba za okoli pasu primerna za tek, nordijsko hojo in aktivno gibanje v naravi. Integriran prostor za steklenico vode, katero boste imeli vedno pri roki.


Osprey Duro Handheld etui za stekleničko
30 €

27,60 €

Osprey Duro Handheld etui za stekleničko se lepo prilega vaši roki. Lahko ga nosite v dlani ali na hrbtni strani dlani. Je odlična rešitev za krajše vožnje, če ne želite pijače vleči iz nahrbtnika.


Swix pasna torba s trakom Swix XT613
31,03 €

24,20 €

Praktična pasna torba s trakom za nadzor otroka na drsniku Swix XT613. Pakiranje vključuje trak za okrog pasu ter za višjo stopnjo varnosti otrok.


Swix torba za pijačo NNT16
31,03 €

23,80 €

Praktična torba za pijačo. Pitni pas Swix NNT16 je izvrstno izolirana in zelo odporna proti zmrzali in mrazu. Ima ločen praktični žep z zadrgo. Torba za pijačo je opremljena z oznako blagovne znamke in praktično LED svetilko na obisku ter z zaščitnim tulcem.


Swix torba za pijačo SW035
28,70 €

22,10 €

Torba za pijačo Swix SW035, poskrbi za popolno izoliranost in ohranja toplo pijačo dlje časa. Torba ima kapaciteto do 0,6 l pijače in ima žepek,idealen za majhno elektroniko ali hrano na vrhu. Pas se lahko povsem preprosto zapre na sponko.


Bulldor pasna torbica Run
7,52 €

5,60 €

Pasna torbica z nastavljivim trakom za čvrsto namestitev omogoča nošenje plastenke, žepi z zadrgo pa poskrbijo za varno shranjevanje manjših predmetov.


Camelbak pas za tek DELANEY, bidon CHILL, 0,62l
42,99 €

40,84 €

Tekaški pas Delaney je dobavljiv s priloženim bidonom Podium Chill 0,62 l. Zasnovan je tako, da je bidon na hrbtu nameščen pod naklonom, zato ga med tekom lažje izvlečemo. Pas odlikuje dodaten žep za shranjevaje dragocenosti kot so ključi, denar, ipd.


Camelbak steklenica Quick Grip Chill, vijola
29,99 €

28,49 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo pri vseh športnih aktivnostih.


Deuter pasna torbica Pulse II
25,99 €

Pasna torbica Pulse Two omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri kolesarjenju, teku in smučanju.


Deuter pasna torbica Pulse I
21,99 €

Pasna torbica Pulse One omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri teku, kolesarjenju in smučanju.


Deuter pasna torbica Belt II
21,99 €

Priročna manjša torba, ki omogoča enostavno namestitev in nemoteno nošenje. Primerna je za potovanja, kot tudi samo za sprehod po mestu.


Deuter torbica Pulse 2, 140g
34,99 €

Novo

Idealna torbica za športnike: z veliko prostora za steklenico za vodo, ključe, pametni telefon, kovance in druge potrebščine.


Deuter torbica Pulse 3
49,99 €

Novo

Torbica Deuter je primerna za vse kolesarje, pohodnike in vzdržljive športnike, ki želijo s seboj nositi le majhno težo.


Deuter pasna torbica Pulse III
35,99 €

Pasna torbica Pulse Three omogoča enostavno shranjevanje pijače, ključev, telefona in drugih dragocenosti. Odlično se obnese pri teku, kolesarjenju in smučanju.


Camelbak pas PALOS LR 4, 50 oz, moder
69,99 €

66,49 €

Pas je izdelan posebej za kolesarje, ki potrebujejo s seboj več kot en bidon vode, vendar ne želijo uporabljati nahrbtnika. Težišče opasne torbice je nameščeno nižje na hrbet (Low Rider), kar pripomore k večji stabilnosti in ravnotežju kolesarja. Odlikuje jo 1,5 l rezervoar, žepi za shranjevanje, torbica za orodje, itd.


Deuter torbica Security Holster
17,99 €

Novo

Praktična torbica Deuter Security Holster varno shrani vse potrebne stvari. Ima snemljiv trebušni pas, nastavljiv naramni pas in 2 žepa z zadrgo. Torbica je zelo enostavna za čiščenje.