Deuter torbica Pulse 3
49,99 € 47,82 €

Zadnji kos!

Torbica Deuter je primerna za vse kolesarje, pohodnike in vzdržljive športnike, ki želijo s seboj nositi le majhno težo.

Swix torba za pijačo SW035
28,70 € 23,21 €

Torba za pijačo Swix SW035, poskrbi za popolno izoliranost in ohranja toplo pijačo dlje časa. Torba ima kapaciteto do 0,6 l pijače in ima žepek,idealen za majhno elektroniko ali hrano na vrhu. Pas se lahko povsem preprosto zapre na sponko.

Deuter pasna torbica Pulse 1
26,83 € 21,64 €

Popolna torbica za športnike: z veliko prostora za steklenico za vodo, ključe, pametni telefon, kovance in druge potrebščine.

Lowe Alpine torba za okoli pasu Lightflite Hydro
29,69 € 24,38 €

Lightflite Hydro je torba za okoli pasu primerna za tek, nordijsko hojo in aktivno gibanje v naravi. Integriran prostor za steklenico vode, katero boste imeli vedno pri roki.

Deuter pasna torbica Pulse 2
34,99 € 28,69 €

Popolna torbica za športnike: z veliko prostora za steklenico za vodo, ključe, pametni telefon, kovance in druge potrebščine.

Osprey Duro Handheld etui za stekleničko
30 € 23,50 €

Osprey Duro Handheld etui za stekleničko se lepo prilega vaši roki. Lahko ga nosite v dlani ali na hrbtni strani dlani. Je odlična rešitev za krajše vožnje, če ne želite pijače vleči iz nahrbtnika.

Camelbak steklenica Quick Grip Chill, črna
29,99 € 24,66 €

Camelbak steklenica za vodo s priročno torbico, v katero je mogoče spraviti ključe, denar, telefon ali druge majhne potrebščine. Idealna za uporabo pri vseh športnih aktivnostih.

Dakine Classic Hip Pack Large torba za okoli pasu
30,80 €

Torba za okoli pasu ima nastavljiv trak pasu, ki se lahko natančno ujema z vašim telesnim stanjem. Vse potrebne dokumente, telefon in denar pospravite v 2 glavna žepa. Dakine Classic Hip Pack Large je pravo dopolnilo pri potovanjih in pohodništvu.

Deuter pasna torbica Organizer Belt
21,99 € 21 €

Opasna torbica ponuja prostornino 1,8 l in se odlično obnese pri različnih aktivnostih (kolesarjenje, potovanje ali prosti čas).

Deuter nahrbtnik Wizard, črn
38,31 €

Nahrbtnik je izjemno lahek, kompakten in preprost za shranjevanje. Lahko ga uporabite tudi kot torbico.

Deuter torbica Pulse 2, 140g
34,99 € 28,69 €

Idealna torbica za športnike: z veliko prostora za steklenico za vodo, ključe, pametni telefon, kovance in druge potrebščine.

Deuter Security Money Belt II pasna torbica
19,99 € 15,35 €

Deuter pasna torbica Security Money Belt II z dolžino 34 cm je visokokakovosten in priročen pripomoček za varno shranjevanje in transport vaših dokumentov, denarja, kartic in ostalih manjših pripomočkov.