BAITRIS

Določi parametre
AROMATRIP® Eterično olje BERGAMOTKA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje BERGAMOTKA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje BERGAMOTKA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje bergamotke ima svežo in prijetno citrusno aromo, ki zelo blagodejno vpliva na počutje in čustveno ravnovesje. Vonj bergamotke vzpodbuja in sveži ter poživlja. Citrus aurantium bergamia – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje CITRONELA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje BERGAMOTKA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje CITRONELA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje citronele ima sladko sadni a še vseeno citrusni vonj s katerim osvežuje zrak v prostoru, izboljša koncentracijo in dvigne razpoloženje. Pogosto se uporablja v parfumski industriji, nepogrešljivo pa je tudi v aromaterapiji in kozmetiki. Cymbopogon winterianus – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje MANDARINA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje BERGAMOTKA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje MANDARINA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje mandarine ima osvežujoč citrusni vonj ki umirja stres in dobrodejno vpliva na duševno utrujenost. Citrus reticulata – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje VRTNICA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj BOŽIČNA PRAVLJICA Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje VRTNICA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje vrtnice velja za dragoceno eterično olje, vrtnica sama pa za kraljico vseh rož. Med več kot 250 različnimi vrstami, je ravno damaščanska vrtnica najbolj cenjena, njeno eterično olje pa ima največ pozitivnih lastnosti in je tudi najbolj dišeče. Rosa Damascena – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj BOŽIČNA PRAVLJICA Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj BOŽIČNA PRAVLJICA Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj BOŽIČNA PRAVLJICA Aromatrip 15 ml

Zimska mešanica 100% čistih ekoloških eteričnih olj, ki v nas vzbuja občutke topline in veselja zlasti v hladnih in dolgih zimskih večerih. Mešanica BOŽIČNA PRAVLJICA je popolna za ustvarjanje prazničnega vzdušja, v kombinaciji z izparilnikom pa je lahko zelo lepo in koristno darilo.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje POPROVA META BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj BOŽIČNA PRAVLJICA Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje POPROVA META BIO Aromatrip 15 ml

Olje poprove mete je uporabno tako poleti kot tudi v sezoni prehladov, saj njen vonj poživlja in spodbuja ter odganja neprijetne vonjave. AROMATRIP ekološko olje poprove mete je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Mentha piperita – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje BOR BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj ANTISTRES Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje BOR BIO Aromatrip 15 ml

Olje bor ima svež vonj, ki dviguje razpoloženje in spodbuja občutke sreče. Ugodno vpliva na dihala in kašelj, zato je zelo dobrodošlo v sezoni prehladov. AROMATRIP ekološko olje bor je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kozmetiki, ali v kulinariki. Pinus sylvestris – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 9.10. - 11.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj ANTISTRES Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj ANTISTRES Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj ANTISTRES Aromatrip 15 ml

Antistres mešanica 100% čistih ekoloških eteričnih olj, je popolna za ustvarjanje prijetnega, sproščujočega vzdušja pred in po napornem dnevu. Olje ANTISTRES pa je lahko tudi čudovito in koristno darilo, zlasti v kombinaciji z izparilnikom.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® Eterično olje BAZILIKA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® BIO mešanica eteričnih olj ANTISTRES Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje BAZILIKA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje bazilike ima prodoren, intenziven zeliščni vonj, ki sveži, sprošča ter koristi pri glavobolih. Ima protimikrobno in proti bakterijsko delovanje zato se pogosto uporablja v izdelkih za nego mozoljaste kože, koristno pa je tudi v obdobju prehladov, saj lajša sezonske težave z dihali.

na voljo predvidoma: 9.10. - 11.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje ČAJEVEC BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje LIMONSKA TRAVA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje ČAJEVEC BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje čajevec je eno izmed najbolj priljubljenih olj. Deluje antiseptično, antivirusno in antimikrobno, njegov vonj pa čisti in krepi, ter izboljša razpoloženje. AROMATRIP ekološko olje je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji in kozmetiki. Melaleuca alternifolia – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje EVKALIPT BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje LIMONSKA TRAVA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje EVKALIPT BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje evkalipt je v domači medicini poznano kot „olje za prehlad“, ali kot vonj ki poveča koncentracijo, poživlja in motivira. AROMATRIP ekološko olje evkalipta je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Eucalyptus Globulus – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje LIMONSKA TRAVA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje LIMONSKA TRAVA BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje LIMONSKA TRAVA BIO Aromatrip 15 ml

Limonska trava slovi po tem, da s svojim vonjem odganja mrčes, koristna pa je tudi pri negi kože ter odlična pomoč pri nespečnosti. AROMATRIP ekološko olje limonske trave je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Cymbopogon flexuosus – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje LOVOR BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje YLANG YLANG BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje LOVOR BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje lovor pomaga pri raztresenosti in preobremenjenosti, primeren je tudi za čas prehladov. Ima svež, zeliščen vonj z močno aromo. AROMATRIP ekološko olje lovor je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Laurus nobilis – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje SIVKA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje YLANG YLANG BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje SIVKA BIO Aromatrip 15 ml

Eno izmed najbolj vsestranskih eteričnih olj, zaradi izredno širokega spektra terapevtskih lastnosti, se eterično olje sivke uporablja že stoletja. AROMATRIP ekološko olje sivke je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, kulinariki ali kozmetiki. Lavandula angustifolia – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje YLANG YLANG BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje YLANG YLANG BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje YLANG YLANG BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje ylang ylang ima sladko, cvetlično aromo ki spominja na eksotiko. Eterično olje ylanga je zelo cenjeno saj je za nas koristno na več različnih področjih. Čuten vonj ylanga prinaša veselje in dviga razpoloženje ter deluje kot afrodizijak. Cananga odorata – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® ARGANOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml AROMATRIP® AVOKADOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml
AROMATRIP® ARGANOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml

Hladno stiskano arganovo olje iz Maroka, dela čudeže pri negi gub in suhi koži, zmanjšuje sledi, ki jih lahko puščajo akne, mozolji ali druga draženja kože in pomaga pri negi strij, razpok in manjših, površinskih opeklin.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® AVOKADOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml AROMATRIP® AVOKADOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml
AROMATRIP® AVOKADOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml

Hladno stiskano avokadovo olje je odlično za nego suhe in zrele kože. Pomaga pri obnovi hidrolipidnega plašča in izboljša zaščitno funkcijo kože, zato je koža videti mehkejša, hkrati pa ji daje še večjo prožnost. Olje avokada spada med bolj viskozna olja, zato bolje prehaja skozi pokožnico.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® BIO MADERO olje za masažo telesa 100 ml AROMATRIP® AVOKADOVO olje iz ekološke pridelave 100 ml
AROMATRIP® BIO MADERO olje za masažo telesa 100 ml

BIO madero olje je kot nalašč za uporabo pri maderoterapiji, masaži in negi pomarančne kože, pred športno aktivnostjo, pa tudi po suhem ščetkanju telesa, zaradi svoje edinstvene sestave in premišljene kombinacije aktivnih naravnih sestavin.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® Eterično olje CIMET cejlonski BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje CIMET cejlonski BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje CIMET cejlonski BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje cejlonskega cimeta ima značilen, močno začinjen vonj. Aroma cimeta je ostra, topla in sladka. Zelo lepo se ujema z drugimi začimbnicami in lesnimi vonji, v kombinaciji s pomarančo ali mandarino pa si lahko ustvarimo tradicionalno zimsko vonjavo.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
Novo
AROMATRIP® Eterično olje JANEŽ zvezdasti BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje CIMET cejlonski BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje JANEŽ zvezdasti BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje zvezdasti janež so uporabljali že v tradicionalni kitajski medicini. Verjeli so da pomaga pri težavah z dihali, pri motnjah spanja, uporabljali so ga kot pomoč pri prebavi, bolečinah v mišicah in slabem zadahu, nepogrešljiv pa je bil tudi za izboljšanje okusa številnim jedem.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje LIMONA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje CIMET cejlonski BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje LIMONA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje sončne limone s svojim svežim, osvežujočim vonjem pomaga pri koncentraciji, prinaša vedrino in očisti prostor. AROMATRIP ekološko olje limona je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Citrus limon – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki) BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki) BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki) BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje nageljnove žbice prinaša energijo, dinamiko ter toplino. Ima močan in začinjen sladek vonj. AROMATRIP ekološko olje nageljnove žbice – klinčki je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Eugenia caryophyllata – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje POMARANČA BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki) BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje POMARANČA BIO Aromatrip 15 ml

Eterično olje sladka pomaranča ima sladek, sadni vonj, ki spodbuja, poživlja, motivira, sprošča in preganja tesnobo. AROMATRIP ekološko olje pomaranča je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Citrus aurantium dulcis – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS
AROMATRIP® Eterično olje ROŽMARIN BIO Aromatrip 15 ml AROMATRIP® Eterično olje NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki) BIO Aromatrip 15 ml
AROMATRIP® Eterično olje ROŽMARIN BIO Aromatrip 15 ml

Rožmarin ima topel zeliščni vonj ki poživlja, krepi in bistri um. V domačih lekarnah je slovel kot zelišče, ki izboljšuje spomin. AROMATRIP ekološko olje rožmarina je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterapiji, v kulinariki ali v kozmetiki. Rosmarinus officinalis – 100% naravno.

na voljo predvidoma: 6.10. - 9.10.

Partner: BAITRIS