Fjällräven Barents Parka
529 €

Zadnji kos!

Dolga odporna zimska parka, ki ščiti pred slabim vremenom in temperaturah pod ničlo. Velik napa proti Blizzard ovratnik z odstranljivo umetno krzno in veliko praktičnih žepov.

Fjällräven Sten Jacket M
199 €

Zadnji kos!

Udobna in praktična jakna za vsakodnevno obrabo odporen material iz G-1000® in G-1000 Lite. To vključuje fiksen pokrov z elastičnim ploščo in dva stranska žepa.

Fjällräven Greenland Shorts
99 €

Udobne kratke hlače iz G-1000 Eco so vsestranski oblačila za zahtevne dejavnosti in poletno divjih živali.

Fjällräven Övik Wallet
69 €

Klasična denarnica iz naravno strojenega usnja, ki se pridobi z uporabo lep sijaj. Vsebuje pregledne oddelke za zapiske, za kreditne kartice in vizitke.

Fjällräven Keb 52
299 €

Fiksna ergonomsko nahrbtnik je namenjen za celoletno uporabo na dolgih potovanjih peš ali na smučeh.

Fjällräven Gear Bag
29 €

Zadnji kos!

Ohišje Multi-namen pa je potovalna torba narejena iz materiala, G-1000 Heavy Duty. Ima dve skladiščne prostore in manjši žep, ki ponuja pametna rešitev, če ste shranjevanje kablov, komplet prve pomoči, vosek in podobno.

Fjällräven Kaipak 28
149 €

Enostavno trden pohodniški nahrbtnik materiala G-1000 Heavy Duty Eco ob top-loading glavni prostor za shranjevanje, sprednji žep in odstranljiv pas traku.

Fjällräven Re-Kånken Mini
89 €

Ta posebna izdaja Mini Kånken nahrbtnik je izdelan v celoti iz recikliranega poliestra iz plastenk. Nahrbtnik v malem formatu, se bo uporabljal za priložnostne obrabe in dolg ramenski pas lahko nastavite tako za otroka in odraslega.

Fjällräven Singi Trekking Cap
39 €

Kapa z ravnim delom krone materiala G-1000 Original. Ima krajši vrhunec in majhno usnjeno logotip na strani. Circuit kapica se lahko prilagodi na zadnji uporabo knofíků.

Icebreaker Mens Hike Light Crew
23 € 21 €

Odprodaja

Udobne pohodniške nogavice, ki jih Icebreaker v povezavi s kakovostjo obutve osnova za poceni potovanje Merry ali dolge gorske pohode.

Fjällräven Abisko Padded Vest
169 €

Zadnji kos!

Kompaktna lahek jopič z zelo funkcionalno sintetičnih nadevi. Izdelana je iz poliestrske tkanine z dvosmerno zadrgo znamke žepov.

Fjällräven Abisko Padded Vest W
169 €

Kompaktna lahek jopič z zelo funkcionalno sintetičnih nadevi. Izdelana je iz poliestrske tkanine z dvosmerno zadrgo znamke žepov.

Fjällräven Abisko Trekking Skirt W
109 €

Zadnji kos!

Prefinjena krilo s kratkimi hlačami sešiti iz lahkega in udobnega raztegljivega blaga, ki zrači dobro. Vzorec je oblikovan krilo je A. stranska zadrga na nogi kratkih hlačah boste našli praktične žepe.

Fjällräven Kånken
94 €

Kånken Classic nahrbtnik z zadrgo, ki se odpre cel glavni predal je izdelana iz zelo trpežnega vinylon. Nahrbtnik ima odstranljivo podlogo za sedenje, rahlo oblazinjene naramnice in ročaj na vrhu. Okrašena z odsevnim logotipom.