Najdeno: 151

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Everki torba Advance 29,46 cm (11,6'')
29,90 €

24,80 €

Zadnji kos!

Torba Advance 29.5 cm primerna za iPad, tablice in prenosnike. Primerna je za vsakodnevno uporabo. Torba ima veliko shranjevalnega prostora tako, da vam omogoča shranjevanje vaših vsakodnevnih nujnih pripomočkov. Poleg dobite tudi 5 letno garancijo na torbo Advance 29.5 cm. Torba je izredno lahka, le 430g, kar omogoča lahko prenašanje iz dneva v dan.


Tucano mapa Samsung Galaxy Tab S2, rdeča
33,99 €

28,80 €

Zadnji kos!

Mapa nudi visoko zaščito za tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S2 in je rdeče barve. Dimenzije 24,63 cm (9,7").


CellularLine ovitek za tablico iPAD (2018)s predelom za pisalo pisalom FOLIOPENIPAD1897K, črn
32,75 €

CellularLine Folio je izjemno tanek ovitek, izdelan iz zelo lahkega materiala – med drugim se lahko pohvali z obdelavo iz sodobnih materialov. Ima dodelano obliko, ki omogoča, da je tablica trdno pritrjena na ohišje in zelo natančno prilagojena določeni napravi. Unikatna obdelava ovitka je izjemno priročna za uporabo s tabličnim računalnikom. Sprednji del ovitka ščiti celoten zaslon vašega tabličnega računalnika in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in pred vdorom nečistoč v vašo napravo. Dostop do vseh kontrolnih gumbov in rež je zelo preprost, priročen in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti vašo torbico iz ovitka. Zapiranje tablice poteka s priročnim magnetom.


CellularLine usnjen ovitek za tablični računalnik do 10,5" (26,7 cm) TRAVELTAB105P, bež-roza
19,25 €

Ovitek CellularLine Folio je izjemno tanek, izdelan iz umetnega usnja, vam bo zagotovil popolno zaščito vašega tabličnega računalnika. Na zunanji strani ohišja vam ponuja primeren luksuzen videz, z barvanim umetnim usnjem bo zagotovil zadostno zaščito proti praskam in pred vdorom prahu. Ročno dodelani robovi ovitka dodatno naredijo vsak kos kot originalen pripomoček, ki vam bo služil še vrsto let. Notranjost je izdelana iz mikrovlaken, ki zagotavlja popolno varnost za vgrajene tablične računalnike. Praktična zasnova z obdelavo z žepi na sprednji strani – za kreditne kartice in velik žep na hrbtu za različne papirne dokumente. Velikost zasnove ovitka je primerna za vse tablične računalniki do velikosti 10,5 palcev (26,7 cm)


Apple pametni ovitek za iPad mini 4, bel
49 €

Pametni ovitek v beli barvi nudi zaščito Applovi tablici, in ji ob enem daje stilski videz.

Primerno za tablico Apple iPad mini 4.


Blow univerzalni etui s tipkovnico za tablice, črn
27,90 €

14,80 €

Trenutno ni na zalogi

Univerzalni BLOW etui s tipkovnico je inovativno zasnovan tako, da bo vašo tablico spremenil v prenosnik. Primeren je za vse tablice z velikostjo zaslona 10" in 10,1''. Opremljen je z vgrajeno tipkovnico.