Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Otroški gumijasti škornji

Škornji za dež so navadno eden od prvih parov obutve, ki jih starši kupijo otroku takoj, ko prične samostojno hoditi. V dobi odraščanja se skoraj vedno izkažejo za nepogrešljiv kos otroške obutve. Poglejmo si še druge vrste škornjev za otroke, njihove značilnosti in koristne nasvete pred izbiro popolnega para.

Prikaži več

Vrste otroških škornjev

Na voljo so raznolike oblike in stili škornjev za otroke. Ker pogosto zgolj en par škornjev za otroka ni dovolj, je pametno kupiti vsaj dva para različnih vrst.

Otroški gumijasti škornji so odlična izbira za ohranjanje suhih in toplih otroških nog v deževnih dnevih. Praviloma so izdelani iz gumijastih materialov. Imajo preprosto zasnovo, navadno niso izolirani, posledično ne zadržujejo veliko toplote. So vodoodporni, kar je nujno potrebno za nepredvidljivo vreme. Na voljo so v različnih dizajnih, barvah in slogih. Čeprav so izvrstna izbira za deževne dneve, niso primerljivi z zimskimi škornji, saj ne grejejo veliko. Če pa jih kombinirate z debelimi nogavicami, jih otrok lahko uporablja tudi v snegu.

Otroški škornji za sneg omogočajo toploto ter izolacijo, posledično ohranjajo otrokove noge varne in zaščitene v snegu. Praviloma so izdelani iz sintetičnih materialov, nekateri celo iz usnja. Imajo dober oprijem, s tem se olajša hoja po snegu in ledu.

Otroški gležnarji so ne glede na starost malčka klasika. So dobrodošla izbira za hladnejše obdobje leta. Glede na vrsto materiala, iz katerega so narejeni, so lahko izvrstni tudi za mokre dni. Na voljo so v različnih stilih - gležnarji z vezalkami ali zadrgami. Idealno jih je nositi v kombinaciji z debelimi nogavicami.

Otroški visoki škornji do kolen so osnovna oprema za jesenske in zimske dneve. Posebej dobrodošli so za dekleta. Izdelani so iz različnih tkanin - od usnja in semiša do gume. Navadno so izolirani - za dodatno plast in toploto. Ker običajno ne ponujajo veliko vodoodpornosti, so dobra izbira za hladne, a suhe dni.

Izbira primerne velikosti

Pred nakupom otroških škornjev otroku natančno izmerite nogico. Na tla položite papir, malček naj stopi nanj. Z ravno črto nato zarišite, kje se začne peta ter konča palec.Nato izmerite še razdaljo med obema črtama oziroma oznakama. Postopek izvedite tako za desno kot levo nogo.

Simpatičen dizajn

Ena od najbolj prepoznavnih značilnosti škornjev za otroke je tudi njihov zelo simpatičen oziroma prikupen videz. Zaradi pisanih barv, motivov živalic, superjunakov in še česa drugega veljajo za zelo priljubljen modni dodatek.

Dekliški gumijasti škornji so pogosto obarvani z motivi metuljčkov, samorogov in sovic. Najbolj priljubljeni so v roza barvi. S prepoznavnimi slogi se pohvalijo tudi fantovski modeli. Najbolj priljubljeni motivi na škornjih za fante so bagri, morski psi, avtomobili in dinozavri.

Vodoodbojni otroški škornji so še toliko bolj praktična in simpatična izbira za malčke, ker imajo na vrhu posebno vrvico. Z njo lahko zelo dobro zaprete zgornji del škornja. Noge otroka so tako še dodatno zaščitene pred vdorom vode.

Koristni nasveti za izbiro otroških škornjev

Izberite otroške škornje, ki so izdelani iz trpežnih materialov, na primer iz goretexa, simpatexa, in so vodoodporni. Škornji naj bodo toplo podloženi, da otroka pozimi ne bo zeblo v noge. Kupite kako številko večji model - otrok bo tako nogico, obuto v debelejšo nogavico, lažje potisnil v malce večje škornje.

Dobra izbira so otroški škornji, ki se zapenjajo na ježka. Takšna vrsta škornjev je zlasti dobrodošla izbira za vrtčevske otroke, kjer se morajo malčki sami obuti.

Določi parametre
Crocs Dežni škornji čevlji za v vodo rumena Handle Rain Boot Kids Crocs Dežni škornji čevlji za v vodo rumena Handle Rain Boot Kids
Crocs Dežni škornji čevlji za v vodo rumena Handle Rain Boot Kids

Za čevlje za dojenčka Crocs Handle Rain Boot Kids 12803730 je značilna odlično pripravljena guma, zahvaljujoč kateri dosežemo oprijem na mokrih, spolzkih površinah.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Crocs Dežni škornji roza Handle IT Rain Boot Crocs Dežni škornji čevlji za v vodo rumena Handle Rain Boot Kids
Crocs Dežni škornji roza Handle IT Rain Boot

Model Crocs Handle IT Rain Boot 128036X0 pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Crocs Handle IT Rain Boot je značilna tudi odlična izdelava.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Crocs Dežni škornji zelena Handle Rain Boot Kids Crocs Dežni škornji čevlji za v vodo rumena Handle Rain Boot Kids
Crocs Dežni škornji zelena Handle Rain Boot Kids

Model Crocs Handle Rain Boot Kids 128033E8 pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Crocs Handle Rain Boot Kids je značilna tudi odlična izdelava.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Crocs Dežni škornji mornarsko modra Handle Rain Boot Kids Crocs Dežni škornji mornarsko modra Handle Rain Boot Kids
Crocs Dežni škornji mornarsko modra Handle Rain Boot Kids

Univerzalni za dojenčka Crocs Handle Rain Boot Kids 12803410 čevlji nudijo udobje in užitek vsak dan. Gre za športne copate, ki se slogovno navezujejo na prejšnje Crocs projekte, ki so dobili novo, dinamično obliko.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Perletti Otroški gumijasti škornji Spiderman - 24/25 Crocs Dežni škornji mornarsko modra Handle Rain Boot Kids
Perletti Otroški gumijasti škornji Spiderman - 24/25

Lepi gumijasti škornji Perletti z motivom Spidermana.

na voljo predvidoma: 11.3. - 13.3.

Partner: VISO TRADE
Perletti Dekliški gumijasti škornji Frozen II - 30/31 Crocs Dežni škornji mornarsko modra Handle Rain Boot Kids
Perletti Dekliški gumijasti škornji Frozen II - 30/31

Lepi gumijasti škornji Perletti Frozen II z Elso in Anno.

na voljo predvidoma: 11.3. - 13.3.

Partner: VISO TRADE
Perletti Otroški gumijasti škornji Peppa - 28/29 Perletti Otroški gumijasti škornji Peppa - 28/29
Perletti Otroški gumijasti škornji Peppa - 28/29

Lepi gumijasti škornji Perletti z motivom prašička Peppe.

na voljo predvidoma: 11.3. - 13.3.

Partner: VISO TRADE
Čevlji za ledeno kraljestvo OLAF 24 Perletti Otroški gumijasti škornji Peppa - 28/29
Čevlji za ledeno kraljestvo OLAF 24

CERDA Škornji Ledeno kraljestvo OLAF velikost 24 Kakovostni in trpežni dežni škornji, v katerih bodo vaši otroci uživali vse leto.

na voljo predvidoma: 19.3. - 22.3.

Partner: VISO TRADE
American Club Dežni škornji AM878B Perletti Otroški gumijasti škornji Peppa - 28/29
American Club Dežni škornji AM878B

za dojenčka American Club AM878B AM878B čevlji so bili zasnovani za ljudi, ki potrebujejo posebno obutev za hojo po mokrih ali podvodnih površinah. Podjetje American Club je z mislijo na tovrstne potrebe v proizvodnji uporabilo več rešitev, ki močno vplivajo na udobje in zadovoljstvo pri uporabi.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Birkenstock Dežni škornji roza Derry Birkenstock Dežni škornji rumena Derry
Birkenstock Dežni škornji roza Derry

za dojenčka Birkenstock Derry 1006288 čevlji so bili zasnovani za ljudi, ki potrebujejo posebno obutev za hojo po mokrih ali podvodnih površinah. Podjetje Birkenstock je z mislijo na tovrstne potrebe v proizvodnji uporabilo več rešitev, ki močno vplivajo na udobje in zadovoljstvo pri uporabi.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

Birkenstock Dežni škornji rumena Derry Birkenstock Dežni škornji rumena Derry
Birkenstock Dežni škornji rumena Derry

Za čevlje za dojenčka Birkenstock Derry 1006284 je značilna dobro izdelana guma, ki zagotavlja dober oprijem na mokrih, z vodo pokritih površinah.

na voljo predvidoma: 8.3. - 12.3.

CoZy 3D otroški škornji - Morski pes Birkenstock Dežni škornji rumena Derry
CoZy 3D otroški škornji - Morski pes

Z našimi nepremočljivimi otroškimi dežnimi škornji, ki se ponašajo z edinstvenim 3D vzorcem morskega psa, bo vaš malček vedno pripravljen na razburljive pustolovščine kljub slabemu vremenu.

na voljo predvidoma: 6.3.