Peg Perego Corral-T-Rex 330 W

Peg Perego Corral-T-Rex 330 W

Številka: 2725473
Odlična prva izbira za vsakega otroka, ki si želi izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo otroci hitro naučili manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča. Celoten opis
314,99 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

2.11. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2725473

Predstavitev

PegPerego Corral-T-Rex 330 W


Odlična prva izbira za vsakega otroka, ki si želi izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo otroci hitro naučili manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča.

OPOZORILO: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev. Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu! Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe! 

Varnostna opozorila

 PegPerego Corral-T-Rex 330 W

Lastnosti

Primeren za vsakega otroka Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Menjalnik ima tri prestave (prva, druga in vzvratna) z največjo hitrostjo 6,7 km/h v drugi prestavi. Možnost mehaničnega zaklepa druge prestave voznikom začetnikom omogoča vožnja z zmanjšano hitrostjo.
Neprekosljivo praktičen S pomočjo štirih velikih koles se lahko spopade s praktično katerimkoli terenom. Veliki blatniki bodo voznika in vozilo ščitili pred škropljenjem vode in blata, sprednji odbijač pa v primeru trka. Ročaji krmila so iz nedrsečega materiala in tako zagotavljajo varen oprijem tudi v primeru neravne podlage. Prostor za stopala je širok, kar omogoča odlično oporo in stabilnost tudi v zavojih.
Varno in enostavno Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.
Atraktiven izgled Vrhunski izgled mu dajejo antena, dve izpušni cevi, delno viden pogonski agregat, in sedež z vzorcem. Vozno izkušnjo še dodatno izpopolnijo zvočni in svetlobni učinki. Hupa in oponašanje zvoka motorja ga naredita še bolj podobnega pravemu. Opremljen je tudi s prikazovalnikom statusa baterije, tako boste vedno vedeli kdaj je potrebno polnjenje.
Zasnovan za otroke Štirikolesnik Corral T-Rex 330W ni primeren za otroke mlajše od 3 let, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!
Visoka kakovost Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

Najvišja dosežena hitrost 6,7 km/h
Prestave 2 (1. prestava – 3,4 km/h, 2. prestava – 6,7 km/h) + R (3,4 km/h)
Dimenzije 99,5 × 64,5 × 65,5 cm
Teža 15,3 kg
Baterija 12V – 8Ah
Moč motorja dva 165 W elektromotorja (skupna moč 330 W)
Največja dovoljena obremenitev vozila 40 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 33 min
Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje

Garancija: 1 leto