KORBO 154 Cosmo sestavljanka
40,61 €

Zadnji kos!

Sestavite si lastno zgradbo in jo obračajte s pomočjo ročaja. Razmislite, postavite in zavrtite! Preizkusite osnove mehanike v praski s to zabavno in barvno sestavljanko. Sestavite si model sončnega sistema ali rakete!

Geomag Panels 192 magnetna sestavljanka
99,60 € 65,88 €

Geomag Panels je odlična magnetna sestavljanka. Iz paličk in kroglic v pakiranju lahko sestavite različne figure in jih napolnite z barvnimi ploščicami. Igrivo vstopite v svet magnetizma in fizikalnih zakonov!

Geomag Color 127 magnetna sestavljanka
83,60 € 55,11 €

Geomag Color je odlična magnetna sestavljanka. Združite magnetne palčke zahvaljujoč jeklenim kroglicam in ustvarite najrazličnejše figure in oblike. Palčke v tem razredu so varne tudi za manjše otroke.

Hubelino Pi krogla - komplet s kockami M, 99 kosov
69,86 € 65,46 €

Dinamičen, barvit in stabilen poligon HUBELINO Pi prinaša veliko nove zabave.
Otroška soba bo polna ne le s hitrostjo, ampak tudi z iznajdljivostjo! Raznolike možnosti, domišljijski modeli in privlačen dizajn povečujejo čarobnost tega seta.

Millaminis mala kmetija
7,21 €

Millaminis je preprosta in simpatična sestavljanka, ki omogoča varno zabavo, razvoj motorike, spodbuja ustvarjalnost, ima poučen in interaktiven značaj in raste z otrokom. Sestavljanka je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, zato je izjemno varna za otroško igro. Igrača je primerna za otroke od 1. leta starosti.

Alltoys vozilo s kockami, 32 kosov
46,41 € 36,89 €

Robustno vozilo črno modre barve v kompletu vsebuje 32 velikih kock. Otrok jih lahko enostavno prevaža. Vozilo je enostavno za uporabo in služi kot prostor za shranjevanje kock.

Geomag Panels 192 magnetna sestavljanka - Odprta embalaža1-24%
99,60 € 75,68 €

Odprta embalaža

Geomag Panels je odlična magnetna sestavljanka. Iz paličk in kroglic v pakiranju lahko sestavite različne figure in jih napolnite z barvnimi ploščicami. Igrivo vstopite v svet magnetizma in fizikalnih zakonov! Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Magformers moj prvi Pastelle 30
55,78 €

Zadnji kos!

Kosi so polni barve (brez klasičnega polprosojnega učinka) v pastelnih barvah. Imajo ojačane stene in so odporne proti abraziji in prodiranju vlage. Absolutna zdravstvena varnost za osnovne degustacijske kose je samoumevno.

Magformers Pikant 2015, komplet za sestavljanje
47,93 €

Zadnji kos!

Nove geometrijske oblike, s katerimi lahko razširite svojo zbirko delov za sestavljanje s številom delom, ki zadostuje, da lahko uresničite njihov oblikovalni potencial. Gre za precej specifične geometrijske oblike.

Unico zabavni vrtiljak Plus
17,43 €

Zadnji kos!

Zasedite…zadnja prosta mesta na vrtiljaku in gremo. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.

Wader Funny Block kocke za sestavljanje, 36 kosov
10,68 €

Zadnji kos!

Barvne Funny kocke za sestavljanje Wader z originalnimi deli, ki se med seboj ujemajo, bodo otrokom v zabavo. Komplet razvija otrokovo domišljijo in kreativnost. S tem kompletom lahko zgradijo skoraj vse kar si zamislijo.

Magformers Designer PLUS ustvarjalna škatla
150,34 €

Zadnji kos!

Designer PLUS je z novimi deli razširjena verzija priljubljene Designer ustvarjalne škatle, ki omogoča uporabo zaobljenih oblik in valjastih površin, pa tudi dodajanje poljubno povezanih delov, ki se lahko zaradi dveh magnetnih spojev prosto natakniti drug na drugega.

Magformers Master box škatla za ustvarjanje
230,51 €

Zadnji kos!

Master box je prvi izmed sestavljank z veliko kosi, pakiranih v veliki plastični škatli za shranjevanje z zapiranje na zaponke, ki že ponuja resnično ustvarjalno spodbudo za tiste, za katere so Magformers postali resen hobi.

Magformers set za sestavljanje Pikant, majhen
31,58 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers set za sestavljanje Pikant Premium
57,52 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

CLICFORMERS Blossom, komplet za sestavljanje
41,83 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka s 100 deli v mehkih pastelnih barvah, iz katerih lahko sestavite veliko različnih modelov s presenetljivih velikosti. Zaradi 4 različnih načinov spajanja delov se lahko domišljija sprosti brez večjih omejitev.

CLICFORMERS Mini žuželke, komplet za sestavljanje
15,03 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka, iz katere lahko sestavite na desetine različnih vrst žuželk. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih žuželk, kot so hrošč, metulj in ličinka.

Magformers Gozdna koča
108,07 €

Zadnji kos!

Magformers Gozdna koča je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 87 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljeno pri fantih.

Magformers RC Gokart
55,78 €

Zadnji kos!

Presenetljivo veliko možnosti iz relativno nekaj kosov! Magformers R / C Gokart, kot pokušina tistega, kar je mogoče ustvariti iz sorazmerno majhnega števila kosov. Iz kompleta sestavite 6 vrst dirkalnikov, ki lahko delujejo z daljinskim upravljalnikom.

Magformers set za sestavljanje Pikant, plus
48,80 €

Zadnji kos!

Pikant PLUS je priljubljen paket z idealno mešanico vseh novih kosov, namenjen tistim, ki že imajo nekaj naših kompletov in želijo znatno povečati svoj potencial pri sestavljanju.

Magformers Živalske kartice
18,30 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kitom, ki oživi vašo zgradbo in ji da značaj po zaslugi upodobljenih živalskih likov.

Quercetti Poveži živali, 18 kosov
16,13 €

Zadnji kos!

Poveži živali Quercetti je odlična igrača za učenje in igranje, urjenje motorike ter razvijanje občutka za dolžino in 3D.

Alltoys vozilo iz kock
20,74 €

Zadnji kos!

Robustno plastično vozilo z maxi kockami v notranjosti. Vozilo vsebuje 22 kock iz katerih lahko otroci gradijo. Vozilo ima nagibni ročaj.

CLICFORMERS Mini živali, komplet za sestavljanje
15,03 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka, iz katere lahko sestavite na desetine različnih živali. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih domačih in drugih živali.

Magformers AERO Bugy ustvarjalna škatla
123,75 €

Zadnji kos!

Ta serija je poimenovana Aero zaradi magnetičnega propelerja, ki omogoča ustvarjanje vetrnic, helikopterjev, hovercraft in letala vseh vrst, in zato, ker komplet vsebuje veliko oglatih oblih, iz katerih je mogoče ustvariti mnogo aerodinamičnih oblik, česar bodo mali oblikovalci veseli, predvsem zaradi tekmovalnih avtov, vozičkov, raket in vesoljskih ladij. Ta škatla vsebuje tudi dovolj kosov, da lahko sestavite celoten valj.

Magformers set za sestavljanje Princess
108,51 €

Zadnji kos!

Bogato opremljen komplet Princess z LED svetilko je izdelan v mehkih pastelnih barvah in je zasnovan posebej za majhna dekleta. V kombinaciji s polprosojnim sijajnim materialom je zelo prijeten za oko.

Magformers Slike obrazov
18,30 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kompletom, oživi vašo zgradbo in ji da lik s prikazanimi slikami cvetja, sonca in mesečine.

Magformers Sweet House 64
99,79 €

Zadnji kos!

Magformers Sweet house je lepo oblikovan in fantastično sestavljen komplet, ki vsebuje 64 kosov. To je odlično darilo za vsakega arhitekta in je opremljen s posebnimi novimi vpenjalnimi dodatki za gradnjo stavb – kot so vrata, okna, strešniki in vse, kar potrebujete za izgradnjo sanjskega doma v svetlo roza in turkizni barvi.

Magformers Universal PLUS
119,40 €

Zadnji kos!

Universal PLUS je razširjena različica najbolj priljubljene škatle Universal, ki vsebuje zadostno število različnih kosov po številu in sorazmerju, da se ustvari čim več različnih zgradb, še posebej avtomobili, stroji in roboti. Jasno najbolj priljubljen praktični paket, primeren zlasti za bolj tehnično usmerjene majhne gradbenike.

Twickto Gradnja 1
35,20 € 27,44 €

Na gradbišču bo potreben močan bager, visoka žerjav ali viličar. Tudi najtežji tovor bo potem videti tako lahek kot perje. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli v skladu z navodili, četrti po vnosu posebne kode na proizvajalčevo spletno stran. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Gradnja 2
21,50 € 18,12 €

Zadnji kos!

Pri delu v delavnici bodo zagotovo koristni ročni in brezžični vrtalnik in sestavljanka. Kot presenečenje je četrti tajni model, ki predstavlja kolo. Ali jih boste zgradili vsi? Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Vozila 1
77,70 € 65,60 €

Zadnji kos!

Sestavite edinstven štirikolesnik za puščavo, Mars Rover ali bager in vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne samo sestavijo, ampak tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Magformers Moji prvi Magformerji 54
95,87 €

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 54 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

CLICFORMERS Policija, komplet za sestavljanje
38,76 €

Tematska belgijska sestavljanka, namenjena sestavljanju različnih policijskih vozil. Vsebuje 70 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki in velikimi funkcionalnimi kolesi. S policijskim kompletom Clicformers lahko sestavite policijska vozila in jih opremite s sireno.

Magformers set za sestavljanje Pikant Kosmos
55,48 €

Poseben komplet dodatkov Magformers s tematiko vesolja, namenjen izdelavi vesoljskih ladij, raketoplanov, satelitov in vesoljskih modulov. Stacionarne vesoljske postaje in različni roboti z medzvezdnim poljem, bodo enako izjemne pri gradnji.

Geomag Pro - L 110 magnetna sestavljanka
71,60 € 55,31 €

Sestavljanka Geomag Pro panels poleg palčk in kroglic vsebuje še barvne ploščice. Zahvaljujoč preprostemu konstrukcijskemu sistemu lahko dobimo neskončno število oblik. Lahko se kombinira z drugimi kompleti Geomag sestavljank.

CLICFORMERS Mini gradbeni avtomobili, komplet za sestavljanje
14,07 €

Odporna belgijska sestavljanka, iz katere lahko sestavite na desetine različnih gradbenih vozil in strojev. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih modelov gradbenih avtomobilov in strojev.

Magformers set za sestavljanje 14
24,06 €

Magformers 14 je osnovni geometrijski niz, iz katerega je mogoče ustvariti presenetljivo veliko različnih enostavnih struktur in geometrijskih teles, vključno z več platoničnimi in arhimedovimi telesi (npr. Tako imenovana majhna krogla ali štirinajststranska).

Unico kamion Plus pre-school
15,01 €

Kamion že prihaja. Hitro naložite tovor in pojdite. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.

Geomag Glitter 68 magnetna sestavljanka
39,96 € 30,82 €

Sestavljanka Geomag Glitter vsebuje 24 palčk z bleščicami. Zahvaljujoč preprostemu konstrukcijskemu sistemu lahko dobimo neskončno število oblik. Lahko se kombinira z drugimi kompleti Geomag sestavljank.

Hubelino kocke za sestavljanje, 105 ks
33,29 € 30,75 €

Razširite svojo zbirko kock Hubelino s setom, ki vsebuje 105 kock. Bele kocke vam omogočajo, da povečate izvirno sestavo, za več zabave. Deli v tem kompletu se lahko kombinirajo s kompleti drugih proizvajalcev.

DOLU velike kocke v plastični vrečki, 45 kosov
13 € 12,41 €

Barvne plastične kocke so dobavljive v praktičnem pakiranju. Posebej oblikovane kocke so primerne za vse male gradbenike. Torba je zaprta in opremljena z ročajem za enostavno prenašanje.

WALACHIA domačija
17,20 € 14,85 €

Tradicionalni leseni komplet Walachia. Zahvaljujoč tej garnituri lahko mladi gradbeniki zgradijo stanovanjsko hišo, ki spominja na nekdanjo domačijo bogatih kmetov. Vsebuje shematski načrt gradnje.

Hubelino Pi Podloga za sestavljanje
10,45 € 9,60 €

Novi sistem tir je združljiv s klasičnimi LEGO kockami. Osrečite otroke in jim kupite razširitev sestavljanja. Poslušajte svojo domišljijo in je prepustite širokim možnostim, ki jih ponuja Hubelina. Raznolike možnosti, domiselni modeli in privlačen dizajn povečujejo čarobnost tega seta.

Hubelino Pi poligon s kockami XL, 246 kosov
182,46 € 170,29 €

Dinamičen, barvit in stabilen poligon HUBELINO Pi prinaša veliko nove zabave.
Otroška soba bo polna ne le s hitrostjo, ampak tudi z iznajdljivostjo! Raznolike možnosti, domišljijski modeli in privlačen dizajn povečujejo čarobnost tega seta.

Magformers Moji prvi Magformerji 30
54,67 €

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 30 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Unico vlak in divji zahod Plus
37,41 €

Z otroki postavite motorni vlakec in se podajte na dolgo vožnjo. Komplet z veliko kock je kot nalašč za začetnike, ki jim bo nudil veliko zabave.