Skrivnost, Rhonda Byrne (trda, 2011)

Skrivnost, Rhonda Byrne (trda, 2011)

Številka: 645573
Ko boste spoznali Skrivnost, boste odkrili, kako lahko imate, ste ali počnete vse, kar si želite! Celoten opis
29,95 €
Vključno z DDV
28,72 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

21.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
23.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 645573

Predstavitev

Velika skrivnost… se je prenašala skozi stoletja, po njej so hrepeneli, jo skrivali, izgubljali, kradli in zanjo plačevali velike vsote denarja. To stoletja staro Skrivnost so razumeli nekateri najpomembnejši ljudje v zgodovini: Platon, Galilei, Newton, Shakespeare, Beethoven in Einstein, pa tudi drugi izumitelji, teologi, znanstveniki in veliki misleci. Zdaj je Skrivnost razkrita svetu.

Veliko Skrivnost najdemo skozi stoletja razdrobljeno v ustnih izročilih, literature, veri in filozofiji. Zdaj pa so prvič v zgodovini delčki zbrani in sestavljeni v izjemno razkritje, ki bo za zmeraj spremenilo življenje vsakogar, ki ga bo izkusil.

Ta knjiga vsa bo naučila, kako lahko uporabite Skrivnost v svojem vsakdanjem življenju – od denarja in zdravja pa do medčloveških odnosov in sreče, skratka pri prav vsaki dejavnosti in stiku s svetom. Začeli boste razumeti skrito, neizkoriščeno moč, ki je v vas, in to razkritje vam bo prineslo srečo na vseh področjih vašega življenja.

V Skrivnosti boste našli modrosti sodobnih učiteljev – moških in žensk -, ki so jo uporabili, da bi ozdraveli, obogateli in postali srečni. Pomagali so si z znanjem Skrivnosti, zdaj pa nam razkrivajo čudovite zgodbe o tem, kako so odpravili bolezni, pridobili veliko bogastvo, premagali ovire in dosegli tisto, za kar veliko ljudi meni, da je nemogoče.

Skrivnost je fenomen, odkar je leta 2006 izšla, je bilo prodanih več kot 4 milijone izvodov. Najprej je nastal film (The Secret), s katerim je želela Rhonda Byrne predstaviti vednost o Skrivnosti, ki je njej sami pomagala prebroditi težavno življensko obdobje. Odzivi so bili neverjetni, zato se je odločila, da vse skupaj predstavi tudi v knjigi.

Tehnične podrobnosti:

  • originalni naziv: The secret.
  • ISBN: 9789610116585
  • prevajalec: Jasna Kamin
  • založba: Mladinska knjiga
  • leto izdaje: 2011
  • dimenzije: 18,5 × 14 cm
  • strani: 200
  • vezava: trda
  • jezik: slovenščina