Philips kodralnik StyleCare BHB868/00

Philips kodralnik StyleCare BHB868/00

Številka: 1039119
Kodralnik StyleCare je prvi kodralnik,ki vaših konic ne poškoduje, temveč ščiti. Zahvaljujoč tehnologiji SplitStop bodo vaši kodri mehki in gladki. Celoten opis
49,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1039119

Predstavitev

8 digitalnih nastavitev

Kodralnik se lahko pohvali z izjemno dolgima cevkama, s katerima bo kodranje in oblikovanje las hitrejše in enostavnejše. Kodralnik ima na voljo 8 različnih nastavitev temperature – vse do 200 stopinj. Tehnologija SplitStop bo vaše konice ohranila zdrave, saj preprečuje nenadne spremembe temperature, poleg tega pa je cevka prevlečena z gladko keramiko, ki zmanjšuje trenje. Keramika pa je obogatena s keratinom, ki je glavna sestavina las, zato bodo vaši lasje še močnejši in živahnejši.

western-digital

Preprosta uporaba

Kodralnik se ponaša z izjemno hitrim segrevanjem, saj je pripravljen v zgolj 60 sekundah. Med uporabo ga lahko postavite na varnostno stojalo. K priročni uporabi pripomore tud 1,8 m vrtljiv kabel in funkcija zaklepa tipk, ki preprečuje nenamerno vklapljanje ali izklapljanje. V primeru, da pustite aparat vklopljen, se ta samodejno izklopi po 60 minutah.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dolžina kabla: 1,8 m
  • Čas segrevanja: 60 s
  • Temperatura: 130–200 °C
  • Velikost cevke: 32 mm
  • Napetost: globalno V

Garancija: 2 leti