Helpmation doza za tekoče milo na senzor V470
27,20 €

Zadnji kos!

Doza za tekoče milo deluje s pomočjo senzorja, ki zagotavlja uporabo brez dotika. Njegova zasnova je v skladu z najvišjimi higienskimi zahtevami in zagotavlja zmanjšan pojav bakterij. Primerna je tako za tekoča mila, kot tudi za dezinfekcijska sredstva, ponuja pa 500 ml prostornine.


Fackelmann stojalo za sušilnik las Vision
23,27 €

16,30 €

Zadnji kos!

Stojalo za sušilnik las iz serije Vision je izvrsten in nepogrešljiv kopalniški pripomoček. Sušilnik las bo tako vedno pri roki.


Fackelmann držalo za sušilnik las Taris
23,27 €

19,90 €

Zadnji kos!

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer držalo za sušilnik las, ki spada v serijo dodatne opreme imenovano Taris.


TimeLife set kopalniške opreme
12,60 €

11,25 €

Zadnji kos!

TimeLife predstavlja moderen set kopalniške opreme, ki ga sestavlja lonček za krtačke, posodica za tekoče milo in kozarček za vodo.


Compactor Bestlock držalo za brisače, tridelno
38,93 €

29,90 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Držalo blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.


TimeLife bambusov set za kopalnico, 6 kosov
23,20 €

Set za kopalnico od znamke Timelife v belo rjavi zasnovi z bambusovi elementi se prilega v vsako kopalnico. Komplet je sestavljen iz 6 delov, ki vsebujejo npr. posodo za milo in toaletni komplet.


TimeLife držalo za v kopalnico 23x13x9,5 cm
13,24 €
12,60 €

Praktično držalo od znamke Timelife najde svojo uporabo v kopalnici, kot dodatek k tuš kabini ali kadi. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno pritrditi z lepilno površino na hrbtni strani držala.


TimeLife dozirnik za detergent in posodica za gobico
6,19 €

3,70 €

Praktičen dodatek za kuhinje in kopalnice omogoča enostavno ročno pomivanje umazane posode. Dozirnik detergenta blagovne znamke TimeLife napolnite in gobico odložite v posodico ter jo tako praktično shranite.


TimeLife držalo za mila, 25x10x9 cm
9,72 €

7,80 €

Praktično držalo od znamke Timelife najde svojo uporabo v kopalnici, kot dodatek k tuš kabini ali kadi. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla in ga je mogoče enostavno pritrditi z lepilno površino na hrbtni strani držala.


TimeLife dozirnik za detergent z držalom
7,74 €

5,70 €

Praktičen dodatek za kuhinje in kopalnice omogoča enostavno ročno pomivanje umazane posode ali umivanje rok. Dozirnik za detergent blagovne znamke TimeLife lahko napolnite z milom ali detergentom, na držalo pa lahko obesite krpo ali majhno brisačo.


TimeLife držalo za brisače, 6 kljuk, 40 cm
9,33 €

7,80 €

Praktično držalo za brisače je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla. Držalo, od znamke Timelife, enostavno pritrdite z lepilno površino na hrbtni strani držala.


Compactor Bestlock držalo za brisačo
20,61 €

15,60 €

Držalo za brisačo, pri katerem ne boste potrebovali vrtati ali vijačiti v steno – prisesek se odlično oprime na vsako gladko površino in se lahko enostavno odstrani in namesti tudi drugje. Nosilec blagovne znamke Compactor je izdelan iz kromiranega jekla, ki je vodoodbojen in nerjaveč.


TimeLife držalo za brisače, 22x12 cm, nerjaveče jeklo
8,44 €

4,80 €

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno lepiti ali vrtati v steno. Postavite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, in sesalni nastavek bo poskrbel za odlično pričvrstitev.


TimeLife držalo za brisače, 25x11 cm, nerjaveče jeklo
13,45 €

10 €

Ali ne veste kam postaviti brisačo v kopalnici? To držalo za brisače od znamke TimeLife ni potrebno vrtati v steno, potrebujete le lepilo. Pritrdite ga na gladko površino, na primer steklo ali ploščice, kamor se bo popolnoma prijel.


TimeLife Viseči obešalnik za vrata, 6 kavljev, 3 obešala
17,53 €

13,20 €

Obešalnik za brisače od znamke Timelife je primeren za obešanje na vratih in prihrani veliko prostora. Zapletena montaža ni potrebna, v trenutku dobite sušilnik, pripravljen za obešanje vlažnih brisač in kopalniških pripomočkov.


Papernet Hytech Z podajalnik brisač
32,56 €

28 €

Antibakterijski podajalnik brisač Hytech Z proizvajalca Papernet je narejen iz negorljive plastike. Odpira se s pomočjo ključa.