Najdeno: 26

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Bosch sistem za pršenje barve PFS 5000 E (0603207200)-19%
211,99 €

169,99 €

Odlična cena

Sistem za pršenje barve lahko uporabite pri številnih projektih in dejavnostih. Zaznamuje ga AllPaint tehnologija za preprosto pršenje vseh vrst barv brez njihovega redčenja. Odlikujeta ga elektronska regulacija količine zraka ter brezstopenjska regulacija količine barve.


Žima Žima čopič za pleskanje - Koroški PPL, 7 x 16 cm
6,25 €

3,99 €

Velik čopič je namenjen premazom na vodni osnovi. Namenjen je tako mojstrom kot hobi uporabnikom za močenje zidov, za nanašanje emulzij, apnenih premazov, disperzij in vodnih lakov na večje zidane in betonske površine.


Žima čopič za pleskanje Mondial, 70 x 15 mm
4,69 €

3,99 €

Zadnji kos!

Kakovosten čopič, ki omogoča vrhunske rezultate in spada med enega najbolj prodajanih čopičev v Žimi. Ponuja optimalno opojnost, ki se odlično obnese pri nanašanju premazov na osnovi olj ali topil.


Žima čopič za pleskanje Radiator, 60 x 10 mm
4,45 €

3,69 €

Kakovosten čopič, ki omogoča vrhunske rezultate. Ponuja optimalno opojnost, ki se odlično obnese pri nanašanju premazov na osnovi olj ali topil pri opravljanju manjših del.


Žima komplet čopičev za pleskanje, 3 kos
4,95 €

3,99 €

Komplet sestavljajo čopiči, namenjeni za nanašanje premazov na osnovi olj in topil pri opravljanju manjših ali manj zahtevnih del.


Žima pleskarski valjček z ročajem Poliamid fasadni 250 mm
13,65 €

8,99 €

Podjetje Žima dosega s podloženim valjčkom in daljšimi vlakni odlične rezultate na strukturiranih in grobih površinah (npr. fasade), z nepodložnimi in krajšimi vlakni pa dosega odlične rezultate na gladkih površinah. Valjček Poliamid se uporablja za nanašanje disperzijskih, lateks, silikonskih in silikatnih barv.


Žima večfunkcijska krtača z ročajem Taper PPL
6,29 €

4,99 €

Velika krtača je izdelana z dolgimi sintetičnimi vlakni. Uporaba krtače se odlično obnese za močenje zidov, za nanašanj emulzij, apnenih premazov, disperzij in vodnih lakov na večje zidane in betonske površine.


Einhell električna pištola za pršenje barve TC-SY 400 P
59,90 €

38,70 €

Kompaktna električna pištola za pršenje barve, ki je primerna za manjše in srednje velike projekte domačih mojstrov. Prilagojena je za lake in glazure. Omogoča regulacijo pretoka in curka, s čimer je fleksibilna pri vsakem opravilu.


Einhell električni sistem za pršenje barve TC-SY 600 S-37%
79,90 €

49,99 €

Odlična cena

Polstacionarni električni sistem za pršenje barve, ki je primeren za srednje velike in večje projekte domačih mojstrov. Prilagojen je za lake, glazure in notranje stenske barve. Regulacija pretoka barve in nastavitev curka omogočata natančno in vsestransko uporabo.