Mueller elastična manšeta za gleženj, črna
19,90 €

Zadnji kos!

Elastična manšeta za gleženj Meuller nudi odlično kompresijo predela gležnja in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu gležnju. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Mueller manšeta za gleženj 4 Way Stretch
21,98 € 20,89 €

Zadnji kos!

Mueller manšeta za gleženj za čvrsto oporo nestabilnemu, otečenemu ali artritičnemu gležnju je izdelana iz inovativne tkanine s krožnim tkanjem in protimikrobnimi lastnostmi.

Mueller opornica za gleženj Hg80, s trakovi, črna
56,90 €

Odlična cena

Opornica za gleženj Mueller Hg80 z dinamičnima križnima pasovoma zagotavlja izjemno podporo med gibanjem in ščiti gleženj pred izvini ter ponavljajočimi se poškodbami. Izdelana je iz zmogljivega Hydracinn materiala z visoko odpornostjo na vlago. Primerna je za levi ali desni gleženj.

Body Sculpture opora za gleženj
7,95 €

Opora za gleženj Body Sculpture je narejena iz frotirja. Deluje kompresijsko in je odličen pripomoček za okrevanje po poškodbi mišic ali tetive. Je univerzalne velikosti.

Mueller opornica za gleženj Lite, univerzalna
44,99 € 42,74 €

Zgibna opornica za gleženj Mueller Lite za zanesljivo zaščito pred poškodbami in varovanje šibkega, poškodovanega gležnja. Opremljena je z zgibom, ki omogoča polno vertikalno mobilnost. Je izjemno udobna, na voljo v univerzalni velikosti, ki ustreza velikosti čevljev 36–49.

Mueller manšeta za gleženj, neopren, črna (964)
18,95 €

Odlična cena

Neoprenska manšeta za gleženj Mueller (964) nudi ustrezno oporo, kompresijo in toploto oslabljenim ali poškodovanim gležnjem, hkrati pa ohranja polno gibljivost sklepa. Na voljo v črni barvi.