Nintendo Luigi’s Mansion 3 igra (Switch)
59,99 €

V vlogi Luigija pograbite Poltergust G-00 in premagajte svoje strahove v strašljivem hotelu polnem duhov in drugih nevarnosti. Igra Luigi’s Mansion 3 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo The Legend of Zelda: Link's Awakening igra (Switch)
59,99 €

Zadnji kos!

V vlogi prikupnega in neustrašnega bojevnika Link raziščite barvit otok Koholint Island ter odkrijte njegove izjemne skrivnosti. Igra The Legend of Zelda: Link's Awakening je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Soedesco Teslagrad Value Pack igra (Switch)-30%
59,99 € 41,99 €

Zadnji kos!

Odlična akcijska igra, v kateri raziskujete skrivnosten Teslov stolp in rešujete uganke. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. V kompletu boste poleg igre dobili še šest predmetov, med njimi tudi unikaten obesek za ključe s Teslagrad simbolom in umetniško knjigo z ročno skiciranimi podobami iz igre.

Outright Games Dragons: Dawn of the New Rider (Switch)-30%
39,99 € 27,99 €

Zadnji kos!

Igra prirejena po animiranem filmu Kako izuriti svojega zmaja, ki se je vtisnil v spomin številnim ljubiteljem risanih pustolovščin. Sedaj se boste lahko na pustolovščino odpravili skozi igro in postali neločljivi s svojim zmajem.

Nintendo Super Mario Odyssey (NSW)
63,72 €

Raziščite neverjetne kraje daleč od Mushroom kraljevstva, in se pridružite Mariu in njegovemu zavezniku Cappy na ogromni svetovni 3D-avanturi.

Nintendo igra Minecraft Bedrock Edition (Switch)
29,99 €

Igra Minecraft Bedrock Edition je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. V njej ustvarjate nov odprt svet in prevzamete vlogo možiclja, graditelja, ki omogoča gradnjo različnih struktur po vaših željah.

Maximum Games Beast Quest igra (Switch)-50%
34,99 € 17,49 €

Odlična cena

Podajte se na neverjetno pustolovščino in rešite kraljestvo Avantia pred pogubo. Igra Beast Quest je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Warner Bros LEGO Jurassic World igra (Switch)
39,99 €

Raziščite z dinozavri poseljena otoka Isla Nublar in Isla Sorna še v zabavni LEGO akcijski dogodivščini. Igra LEGO Jurassic World je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.