Outright Games Dragons: Dawn of the New Rider (Switch)
39,99 € 35,90 €

Zadnji kos!

Igra prirejena po animiranem filmu Kako izuriti svojega zmaja, ki se je vtisnil v spomin številnim ljubiteljem risanih pustolovščin. Sedaj se boste lahko na pustolovščino odpravili skozi igro in postali neločljivi s svojim zmajem.

Nintendo The Legend of Zelda: Link's Awakening igra (Switch)-16%
59,99 € 49,90 €

Odprodaja

V vlogi prikupnega in neustrašnega bojevnika Link raziščite barvit otok Koholint Island ter odkrijte njegove izjemne skrivnosti. Igra The Legend of Zelda: Link's Awakening je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo igra Octopath Traveler (Switch)
59,99 €

Osem potnikov. Osem doživetij. Osem vlog, ki jih lahko igrate v novem svetu, katerega je omogočil Square Enix. Octopath Traveler je igra namenjena igranju na konzoli Nintendo Switch.

Merge Games igra Trüberbrook (Switch)
39,99 € 36,10 €

Kot mlad ameriški študent fizike vstopite v skrivnostno pustovoščino Trüberbrook v poznem letu 1960. Igra Trüberbrook je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

PQube igra Our World Is Ended (Switch)
49,99 € 45,10 €

Vstopite v osupljiv svet ujet med resničnostjo in fikcijo. Igra Our World Is Ended je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Merge Games Unbox: Newbie's Adventure (NSW)
39,99 € 35,38 €

Unbox: Newbie's Adventure je edinstvena v svoji zasnovi. Uživajte v epski pustolovščini in povabite do štiri prijatelje za lokalne večigralske izzive!