Nintendo Astral Chain igra (Switch)
59,99 €

Zadnji kos!

V vlogi pripadnika elitne policijske enote Neuron boste skupaj s posebnim orožjem Legion morali rešiti primere in rešiti človeštvo. Igra Astral Chain je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo Luigi’s Mansion 3 igra (Switch)
59,99 €

Zadnji kos!

V vlogi Luigija pograbite Poltergust G-00 in premagajte svoje strahove v strašljivem hotelu polnem duhov in drugih nevarnosti. Igra Luigi’s Mansion 3 je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Soedesco Teslagrad Value Pack igra (Switch)
59,99 €

Zadnji kos!

Odlična akcijska igra, v kateri raziskujete skrivnosten Teslov stolp in rešujete uganke. Igra je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch. V kompletu boste poleg igre dobili še šest predmetov, med njimi tudi unikaten obesek za ključe s Teslagrad simbolom in umetniško knjigo z ročno skiciranimi podobami iz igre.

Nintendo igra New Super Mario Bros. U Deluxe (Switch)
59,99 € 57,90 €

Pridružite se Mariu in Luigiju v neverjetni enoigralski ali večigralski akcijski pustolovščini. Igra New Super Mario Bros. U Deluxe je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Sega Sonic Mania Plus (NSW)
29,99 € 25,10 €

Sonic Mania je akcijska 2D igra. Vključuje 12 stopenj igranja, med njimi je 8 preoblikovanih faz iz preteklih iger. Datum izida igre je 17.7.2018.

Nintendo igra Yoshi's Crafted World (Switch)
59,99 €

V vlogi vlogi Yoshija ugonobite sovražnike, premagajte ovire in odkrijte skrite nagrade. Igra Yoshi's Crafted World je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Nintendo igra Wolfenstein II: The New Colossus (Switch)
59,99 € 56,15 €

BJ Blazkowicz se vrača domov, da bi se spopadel z nacistično nadlogo, ki vdira v notranjost Združenih držav. Wolfenstein II: The New Colossus je igra namenjena igranju na konzoli Nintendo Switch.

Maximum Games Beast Quest igra (Switch)
34,99 € 31,41 €

Podajte se na neverjetno pustolovščino in rešite kraljestvo Avantia pred pogubo. Igra Beast Quest je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

PQube igra Fate/EXTELLA LINK (Switch)
49,99 € 45,10 €

Tu je nadaljevanje izjemne zgodbe s kar 10 novimi legenardnimi heroji. Igra Fate/EXTELLA LINK je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.

Warner Bros LEGO Jurassic World igra (Switch)
39,99 €

Raziščite z dinozavri poseljena otoka Isla Nublar in Isla Sorna še v zabavni LEGO akcijski dogodivščini. Igra LEGO Jurassic World je primerna za igralno konzolo Nintendo Switch.